2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tabiki deee istersen 3 çocuğun olsun hamile kalınca insan cinsiyetini merak ediyor o heyecanı ilk günkü gibi oluyor insan hep heyecanlı oluyor :)
Evet canım. Benim kız kardeşim yok.Kızımın kız kardeşi olsun isterim. Ama erkek kardeşlerim var iki tane her seyıme kosarlar erkek kardeşi de olsun isterim. Velhasıl kelam farketmıyor.Ama işte merak insanın kurdu

Vegan wc temizleyici kullandim lavabo banyo hic beyazlamadi sinir oldum normal halimde temizlik hastasinin bir tık altidir. 2 şişe Domestos stoğum var sanirim bu cuma kullancam kapıyı pencereyi açıp kullanırim artık. Kulaklarım tam duymuyor hala canım temizlenip açılmadı. Bugün pazara çıktım yoruldum. İki gundur çok baş donmesi ve sol kalçada aci var

Afedersin buyuk tuvaleti yaptığım zaman ağrım geçiyor baskı mı yapıyor acaba.
Canım benimde kuyruk sokumunda iki haftadır ağrı var.persembe günü kontrolüm vardı doktora sordum.rahim büyüdüğü için omurilik bitimine yani kuyruk sokumu denilen yere baskı yapıyormuş.onemli birşey değil korkma dedi.sanirim seninde bağırsaklarda baskı yapıyordur .insallah tez zamanda geçer canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet tam kuyruk sokumu ağırıyor arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyor, Perşembe kontrolüm var

Kizimda boyun bolgemde komple minik benlerle doldu en sevmediğim sey

Merhaba kızlar şuan biraz ateşim var yanaklarım al al oldu, Ne yapabilirim sizce bol su içiyorum ve kontrol ediyorum sürekli, bebeğe bir zararı olur mu endişeliyim biraz daha sürerse ve artarsa doktora gideceğim fakat ondan önce yapabileceğim birşey var mı danışmak istedim.. Bir de ıhlamur içersem zararı olmuyormuş sanırım bilgisi olan var mımi??

Ben küçük bardakta ıhlamur içiyorum(haftada iki defa)
Geçmiş olsun canım

Bende canim bu hafta pek guzel gecmedi benim icinde hergun bir yerim agriyor hamilelik zor geldi sanirim bana panik atagimi tetikliyor surekli nasil bitecek 9 ay bilmiyorum

Selam kızlae haftaya nişanımız olduğu için onlara koşturduk bugün misafirlerimiz gelmeye başladı bakamadım
Nasılsınız

Ben son zamanlarda çok hassas oldum ..bebeğimi üzmek te istemiyorum dışımı sıkıyorum ama olmuyor.elime geçeni kırıp dökesin geliyor cok çabuk ofkeleniyorum.ne yapacagimi , ofkemle nasil bas edecegimi bilmiyorum.cok üzgünüm.boyle bağıra bağıra ağlasam belki rahatlarım.birseyler söyleyin kızlar ne yapsam ki

Gecmis olsun canim
Benim dr oksursugum zaman balli ihlamur ic demisti bir zarari oldugunu dusunmuyorum tabi yine sen bilirsin atesini kontrol et dusmezse acile git

Ben de bu hafta grip olup ateslendim doktorum parol icebilirsin dedi gribi resmen onunla atlatmaya calisiyorum

Ben de ağzını acana ağlıyorum canım kızlar sut icebiliyor musunuz yoğurt yiyemiyorum süt de icemedim bulantidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…