2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Süt,yoğurt her şey yiyorum (balık hariç)
Ayaklarımda hani spor yapmışsın ağrı olur ya o ağrıdan oluyor neden acaba
Off normalde süt yoğurt çok severdim haftada 5 kilo yogurt yiyordum... Bulantilar gecseydi bir yiyecegim hepsini de... Balık da en sevdiğim yemekti ve hala çok güzel yiyorum. Bol mineral almaya çalış canım ağrılar için magnezyum vs. Uzun çizme giyiyorsan bende bileği kavradigi için çok ağrı yapıyordu çizme şimdi kısa bot giyiyorum bileğim serbest. Benim de sol kalça kemigim kötü agriyor iki gündür vücudum bir türlü adapte olamadı diyorum.

D vitamini alcm bu hafta doktora gidecem yazmasını söyleyecegım...keşke bende balık yiyebilsem

D vitamini alcm bu hafta doktora gidecem yazmasını söyleyecegım...keşke bende balık yiyebilsem
Bence birkaç haftaya kadar allah in izniyle hepimizin ağzının tadı düzelir o zaman rahat rahat yemek yeriz. Şu an hicbirseyden tat ve zevk almiyorum. Sabredecegiz az daha canim

Bence birkaç haftaya kadar allah in izniyle hepimizin ağzının tadı düzelir o zaman rahat rahat yemek yeriz. Şu an hicbirseyden tat ve zevk almiyorum. Sabredecegiz az daha canim
Benım fazla bulantım olmadı bu konuda rahattım.ağrı,sancı çok çektim..şimdiye kadar sırt ağrısı çekiyorum.
Her şeye razıyım yeter ki sağlıkla kucağıma alayım

Depresif enerjisi düşük bel ağrılı ama bol bol hissetmeli günler. Özellikle sağ bacağımi karnıma dogru çekerken kasigin biraz ustunde oluşan o kayma hissi ve hafif bir acı.

Allah gönlüne göre versin canım.önemli olan sağlık ve hayırlı bir evlat olması tabi
Allah sizinde gönlünüze gore versin inşAllah Tabii Rabbim kızda nasip etse erkek de nasip etse başımızın tacı yeterki sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar

Bana kesin dedi ama benim de ayın 20 sinde kontrolum inşallah :)) ayniymisiz :)
Kesinleşince yazarım yine buraya ben hiç erkekmiş gibi hissetmiyorum..senin aserdigin veya tiksindigin şeyler oldumu..karnin sivriliyormu yoksa yanlara doğru mu büyüyor..birde bulantin çok oldumu :)) çok şey sordum galiba

Ben yoğurdu hiç sevmediğim halde ilk günlerden beri aşırı yoğurt yedim. Normalde et ve süt ürünlerini yıllardır yiyemiyorum sevmiyorum ama canım ilk defa et çekti falan. Bulantilar olduğunda her şeyden tiksindim ama şimdi tiksindigim pek bişey yok. Evet karnım daha şimdiden çıktı benim.

Eklentiler

• IMG_20190103_132541.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 74
Günaydın kızlar baya bi ara verdikten sonra yazıyorum hastalıklar iş mide bulantıları derken çok uzun zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…