2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gecmis olsun canim
Benim dr oksursugum zaman balli ihlamur ic demisti bir zarari oldugunu dusunmuyorum tabi yine sen bilirsin atesini kontrol et dusmezse acile git
Içeyim olmadı canım ya ne bilim ya tedirginim geçmiyor gitmiyor bu hastalık bende.. Allahım sen bütün hamileler yardım et ne ilaç kullanabiliyorum ne birşey..

Günaydın herkeze hiç kusmayan ben dünden beri ne yediysem cıkartıyorum su bile çok kötü kokuyor miğdem buz gibi ya miğdeyi üşüttük yada ben yeniden hamile kaldım

Günaydın herkeze hiç kusmayan ben dünden beri ne yediysem cıkartıyorum su bile çok kötü kokuyor miğdem buz gibi ya miğdeyi üşüttük yada ben yeniden hamile kaldım
üşütmüş olabilirsin ama dönemsel oluyor bence canım bendede sonradan arttı kusmalar falan..

Benimde karnım kocaman oldu ve bende yogurdu çok yiyorum öyle ki pilavı makarnayı felan yoğurtla karıştırıp yiyorum :))

Kaç çıktı canım şeker?

İştahı azalan var mı. Benim canım hiçbir şey yemek istemiyor. Her şey çok lezzetsiz geliyor. Hele yogurt hiç yiyemiyorum. Sizin kullandığınız vitaminler ne? Bana devletteki doktor decavit, özeldeki duosvit verdi içinde balık yağı da var.duosvite devam ediyorum. Kan ilacı kullanan var mı bir de?

Kızlar benim iştahım açıldı bayaa.ama herşeye karsı değil mesela süt yoğurt salçalı çoğu yemeği yiyemiyorum.meyve patlamış mısır karnabahar kavurması kısır patates yemeği çorba bulgur pilavı bunlar arasında gidip geliyorum

Merhaba teyzoşlarimiz.Bugün ense kalınlığı ölçüldü.Her şey yolunda çok şükür.Vitamin ve kan ilacı basladi dr.Sonraki kontrolümüz 1 ay sonra.Ama ben 2 hafta sonra özele gidicem cinsiyet için

Bu da minik kuzum.Pek belli değil ama.Kiz-erkek farketmez ama merak ediyorum doğal olarak

Eklentiler

• 20190107_095319-1.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 50

Benim iştahım kapalı.Kahvalti tarzı yiyebiliyorum.Salcali yağlı baharatlı şeyler midemi bulandırıyor.

benim açıldı ama tavuk balık görmek istemiyorum süt görmek istemiyorum dün yumurta yedim ilk defa artık sabitlicem hergün bi yumurta oda karabiber ve pulbiberle yiyorum patatese ölüyorum yiyebildiklerini hoşuna gidenleri ye canım zorlama iğrenme
omega3 demir d vitamini kan ilacı kalsiyum + kombo vitaminli bi hap içiyorum 56 lira fiyatı vardı doktoruna sorup bütçeni de zorlamazsa canım onu alabilirsin ayda 1 kutu zaten

sonunda ikili test sonucumu aldım. çok şükür iyi çıktı. doktorunuz bir sonraki kontrol tarihi için birşey söyledi mi size. bana birşey söylemedi. doktoru da değiştireceğim için ne zaman gitmeliyim bilemedim:)

ay çok şükür canım
artık rutinler bittiği için 4 haftada bir gitmen gerekiyor 17. haftanda gidersin 21. haftadada zaten detay ultrason için gidersin benim doktorum bu şekilde yönlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…