sonunda ikili test sonucumu aldım. çok şükür iyi çıktı. doktorunuz bir sonraki kontrol tarihi için birşey söyledi mi size. bana birşey söylemedi. doktoru da değiştireceğim için ne zaman gitmeliyim bilemedim:)
benim açıldı ama tavuk balık görmek istemiyorum süt görmek istemiyorum dün yumurta yedim ilk defa artık sabitlicem hergün bi yumurta oda karabiber ve pulbiberle yiyorum patatese ölüyorum yiyebildiklerini hoşuna gidenleri ye canım zorlama iğrenme
omega3 demir d vitamini kan ilacı kalsiyum + kombo vitaminli bi hap içiyorum 56 lira fiyatı vardı doktoruna sorup bütçeni de zorlamazsa canım onu alabilirsin ayda 1 kutu zaten
tam 5 tane vitamin mineral takviyesi alıyorum
calcıday d3 kalsiyum
gyno ferro kan ilacı
Devit-3 d vitamini
bunlar devletin karşıladığı doktorun yazdığı ilaçlar
ayrıca omegaroyal ve pregnacare önerdi bunlar ücretli olanlar
Içeyim olmadı canım ya ne bilim ya tedirginim geçmiyor gitmiyor bu hastalık bende.. Allahım sen bütün hamileler yardım et ne ilaç kullanabiliyorum ne birşey..
Benimde gecmiyordu oksure oksure kusuyordum artik o dereceye geldi bana ventolin hava verdi bi git gogus hastaliklarina faydasini gorursun zaten o dr dedi ihlamur bal ic sicak sicak
Rabbim sifa versin ins
calcıday d3 kalsiyum
gyno ferro kan ilacı
Devit-3 d vitamini
Ben gynofero-sanol,decavit kullanıyrm.
D vit almam lazım kış ayı güneş görmüyoruz
Calcımax ta almam lazım
Çarşamba kontrolüm var isteyeceğim doktorumdan
Ben gynofero-sanol,decavit kullanıyrm.
D vit almam lazım kış ayı güneş görmüyoruz
Calcımax ta almam lazım
Çarşamba kontrolüm var isteyeceğim doktorumdan
işte benim bütün vitaminler yerlerde olduğu için balık yiyemediğim için o iki tanesini yazdı alabilirsen bebek için çok iyi olur dedi
zaten pregnacare içinde folik asit b vitaminleri çinko bakır ne ararsan var beslenemiyorum bari takviye alim dedim evet pahalı malesef ama işte el mahkum
calcıday d3 kalsiyum
gyno ferro kan ilacı
Devit-3 d vitamini
İlk hamileliğimde ilk 3 ay folbiol kullanmıştım.Sonra Decavit ve ferrosanol kullandım 16.haftaya kadar.Sonrasında Decavit ve ferrosanol ek olarak osteozinc ımom ve balık yagı kullandım.Imom da omega oldugu için bir gun balık yagı bır gun ımom seklinde devam ettım.Ayrıca magnezyum olarak magvıtal sase kullandım.Sımdıkınde İlk 3 ay decavıt kullandım sımdı hem decavıt hem ferro sanol kullanıyorum. 16.haftada yıne dıger vıtamınlerı alacağım. Hem anneye hem bebege faydalı. Hatta ımom un emzıren anneler için olanı da var. Dogumdan sonra da ondan alırım dıye dusunuyorum.Osteozınc balık yagı ve ımomu devlet karsılamıyor. Ama doktorunuza danısıp mutlaka deneyın derım.Cok işe yarıyor
Dun acıle gıttım kızlar belım ve kasıklarım agrıyordu.ozellıkle sag taraf.Bir sorun yok sukur. Doktor agrılara ıyı gelıyor dıye progestan verdi. İlk hamileliğimde de agrım var dıye gıtmıstım o zaman da vermıslerdi.Günde 1 vajinal kullanacağım faydası oluyor.Agrınız varsa aklınızda bulunsun
işte şuan da aksine daha çok lazım o zaman bize ihtiyaçları yoktu kendi kendilerine az yesekte besleniyolardı ama şuan ağırlık vitaminlerden besleniyolar
bende sayılı şeylerden vitamin alıyorum o yüzden takviye en güzeli
benim büyük derdim vitamin. dr verdiği multivitamin ilacı ilk 3 ay kullandım ama içemiyorum artık midem almıyor. içtiğim gibi perişan oluyorum. ilaçtan tiksindim sanırım. başka ilaca kafama göre de geçmek istemedim nasıl yapmalı bilemiyorum. yeni alacağım ilacı da ne kadar içebilirim bilmiyorum. vitamin almadığım için de huzursuzum.
Orasini bilemem valla canim bnm gecmiyor sdce gun icinde hareket edince hafif rahatliyor ama cok yorulursam dha cok ağrıyor belkide senin ondan da olablir
Dun acıle gıttım kızlar belım ve kasıklarım agrıyordu.ozellıkle sag taraf.Bir sorun yok sukur. Doktor agrılara ıyı gelıyor dıye progestan verdi. İlk hamileliğimde de agrım var dıye gıtmıstım o zaman da vermıslerdi.Günde 1 vajinal kullanacağım faydası oluyor.Agrınız varsa aklınızda bulunsun
Cnm bnmde agrilarim cok var ve ben hamile kaldigim gunden beri progeston kullaniyorum vajinal ama hic faydasını gormedim hatta su son zamanlarda iyice artti agrilarim