2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kızlar yarın ikili test için gideceğim bakalım geçen istediği testlerin sonuçları çıktı bana hangi vitaminleri verecek merak ediyorum. ikili test sonucu da ayrıca bir merk konusu. cinsiyette daha öğrenemedim

Ahhaah kesinlikle :)

Bende 1 haftadır çok iyiydim dün akşam kustum uzun süre sonra bugünde diğer günlere göre daha fazla bulantım var
bi iki güne geçiyo yine yok mesela çok şükür
arada olurmuş 4. aydan sonra hiç kalmazmış inşallah öyle olucak

Cnm bnmde agrilarim cok var ve ben hamile kaldigim gunden beri progeston kullaniyorum vajinal ama hic faydasını gormedim hatta su son zamanlarda iyice artti agrilarim
Canım belki bir sure sonra etkısını kaybediyordur ya da aslında daha cok agrın olacaktır da bu sayede az oluyordur

Bebegini hisseden arkadaslar kalp carpıntısı gıbı mı ? Benım sagımda sertlık ve kalp carpıntısı var 5sanıye oluyo duruyo insallah odur

Ben de az önce doktordan geldim. İdrar yolu enfeksiyonum vardı. İdrar kulturü vermiştim. Üreme yok dedi. Ama hala kasıklarda belde ağrım var dedim. Enfeksiyondan değil kasılma olabilir dedi. Bana da progestan verdi vajinal kullanıcının günde iki kere. İnsallah ağrılarımiz geçer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…