kızlar yarın ikili test için gideceğim bakalım geçen istediği testlerin sonuçları çıktı bana hangi vitaminleri verecek merak ediyorum. ikili test sonucu da ayrıca bir merk konusu. cinsiyette daha öğrenemedim
Evet canım. Benim kız kardeşim yok.Kızımın kız kardeşi olsun isterim. Ama erkek kardeşlerim var iki tane her seyıme kosarlar erkek kardeşi de olsun isterim. Velhasıl kelam farketmıyor.Ama işte merak insanın kurdu
Cnm bnmde agrilarim cok var ve ben hamile kaldigim gunden beri progeston kullaniyorum vajinal ama hic faydasını gormedim hatta su son zamanlarda iyice artti agrilarim
Dun acıle gıttım kızlar belım ve kasıklarım agrıyordu.ozellıkle sag taraf.Bir sorun yok sukur. Doktor agrılara ıyı gelıyor dıye progestan verdi. İlk hamileliğimde de agrım var dıye gıtmıstım o zaman da vermıslerdi.Günde 1 vajinal kullanacağım faydası oluyor.Agrınız varsa aklınızda bulunsun
Ben de az önce doktordan geldim. İdrar yolu enfeksiyonum vardı. İdrar kulturü vermiştim. Üreme yok dedi. Ama hala kasıklarda belde ağrım var dedim. Enfeksiyondan değil kasılma olabilir dedi. Bana da progestan verdi vajinal kullanıcının günde iki kere. İnsallah ağrılarımiz geçer canım.
Orasini bilemem valla canim bnm gecmiyor sdce gun icinde hareket edince hafif rahatliyor ama cok yorulursam dha cok ağrıyor belkide senin ondan da olablir