Ben günde 3 tane kullanıyorum ama yinede ağrılarım hep var hiç geçmedi.Dun acıle gıttım kızlar belım ve kasıklarım agrıyordu.ozellıkle sag taraf.Bir sorun yok sukur. Doktor agrılara ıyı gelıyor dıye progestan verdi. İlk hamileliğimde de agrım var dıye gıtmıstım o zaman da vermıslerdi.Günde 1 vajinal kullanacağım faydası oluyor.Agrınız varsa aklınızda bulunsun
Bazen işe yaramıyor demek ki canım. Ya da cok sıddetlı olacaktır da ılac sayesinde daha az oluyordurBen günde 3 tane kullanıyorum ama yinede ağrılarım hep var hiç geçmedi.
Dun benden de ısrar tahlıl istediler enfeksiyon cıkmadı sukur ama agrım devam edıyorBen de az önce doktordan geldim. İdrar yolu enfeksiyonum vardı. İdrar kulturü vermiştim. Üreme yok dedi. Ama hala kasıklarda belde ağrım var dedim. Enfeksiyondan değil kasılma olabilir dedi. Bana da progestan verdi vajinal kullanıcının günde iki kere. İnsallah ağrılarımiz geçer canım.
Bende özlüyorum diye gidiyorum dediğimde aynılarıni dediler. Tıka kulaklarını :)Ben bir de anlamıyorum. Ağrım var diyorum millet etraftan yok biri 10 tane doğurmuş böyle ağrısı olsa nasıl doğururmus. Ben mi abartiyormuşum. Herkesin hamileligi kendine özgü diyorum. Kiminin kanaması olur kiminin ağrısı olur kimi dokuz ay yatarak geçirir kiminde halsizlik yapar. Sanki ilk ben mi olacakmışim doğuran. Yani bir sıkıntımız var da gidiyoruz doktora. Kendimizden sanki çok hosumuza gidiyor doktor. Sinir oldum.
İnşallah canım artık tamamen bitse bende iki gündür bulantım olsada kusmamıştım bugün sabah tüm gücüyle geri geldi2 gün önce 2 kere daha kustum annem normal yapar ama eskisi kadar olmaz dedi umarım geri gelmez bulantılar
2520 dedilerBizim dr umuz çok yakın dostumuz o yüzden çok özel bi fiyat yaptılar bizim için diye biliyorum. Normalde ne kadar size ne dediler
Offf herkes birşey diyor eşim bile bunlara dahil. Kv ayy iki haftadır doktora gitmedin mı diyor anne doktor ayda bir dedi diyorum. annem sürekli ultrasona girip durma. Eşime bulantim var diyorum yemek zorundasın ağrım var diyorum neden ki diyor ya delircemBen bir de anlamıyorum. Ağrım var diyorum millet etraftan yok biri 10 tane doğurmuş böyle ağrısı olsa nasıl doğururmus. Ben mi abartiyormuşum. Herkesin hamileligi kendine özgü diyorum. Kiminin kanaması olur kiminin ağrısı olur kimi dokuz ay yatarak geçirir kiminde halsizlik yapar. Sanki ilk ben mi olacakmışim doğuran. Yani bir sıkıntımız var da gidiyoruz doktora. Kendimizden sanki çok hosumuza gidiyor doktor. Sinir oldum.
Emin olamadim maalesef foto net degilEki Görüntüle 2222760 @deeploneliness cinsiyet için bir tahmininiz var mı acaba? Y Yademim teşekkür ederim şimdiden
Yok canim ilk gebeliklerde ağrı sancı cok oluyor, insanoglu unutuyor iste o 10 tane dogurana sormak lazım neler yaşadı neler cekti, millet konuşur bosverin insan kendi cektigini bilirBen bir de anlamıyorum. Ağrım var diyorum millet etraftan yok biri 10 tane doğurmuş böyle ağrısı olsa nasıl doğururmus. Ben mi abartiyormuşum. Herkesin hamileligi kendine özgü diyorum. Kiminin kanaması olur kiminin ağrısı olur kimi dokuz ay yatarak geçirir kiminde halsizlik yapar. Sanki ilk ben mi olacakmışim doğuran. Yani bir sıkıntımız var da gidiyoruz doktora. Kendimizden sanki çok hosumuza gidiyor doktor. Sinir oldum.
Eşim de aynı şekilde bu sorunları yaşayan çok hamile var ilk sen değilsin diyor. Napayım yani agragrim varken keyifsizken çok iyiyim ya biseyim yok deyip gezinemem ki. Yuzumden belli oluyor zatenOfff herkes birşey diyor eşim bile bunlara dahil. Kv ayy iki haftadır doktora gitmedin mı diyor anne doktor ayda bir dedi diyorum. annem sürekli ultrasona girip durma. Eşime bulantim var diyorum yemek zorundasın ağrım var diyorum neden ki diyor ya delircemacaba hamile olabilir miyim ve vücudum bu hormon felaketine daha uyum saglayamamis olabilir mi diyorum
Ben decavit içtiğim zaman oluyor, kahve veya şekerli bir şeyler yiyorum geçiyorYa bu agzımdaki kotu tat ne zaman gececek. İlk hamileliğimde hiç boyle bir sey olmamıstı
Napak bacım ya Al sen taşı doğur deseydin kolaysa onlara göre hava hoşEşim de aynı şekilde bu sorunları yaşayan çok hamile var ilk sen değilsin diyor. Napayım yani agragrim varken keyifsizken çok iyiyim ya biseyim yok deyip gezinemem ki. Yuzumden belli oluyor zaten
Anlamıyorlar canım.ayrica kendini hiç üzme böyle şeyler için. Bak görüyorsun ki yalniz değilsin hepimizin sıkıntısı var.birde vucud hassassa daha da belirgin sıkıntılarımız var.bende de uyku hali ve bel agrisi hala cok yogun.butun aile kendini benim yerimi yiyip bitiriyor, hareketsiz kalıyorum diye.evet haklılar biliyorum ama onların söylemesiyle de olmuyor işte.suan kendimde sabah 7 den akşam 12 ye kadar ayakta durabilme gücünü bulamıyorum..Eşim de aynı şekilde bu sorunları yaşayan çok hamile var ilk sen değilsin diyor. Napayım yani agragrim varken keyifsizken çok iyiyim ya biseyim yok deyip gezinemem ki. Yuzumden belli oluyor zaten
Çok geçmiş olsun.Kizlaaar kızlar bugün acile gittim okuldan izin alıp birşey vermiyorlar tabiki ufak bi parol serum verdiler, birde parol yazmış doktor almadım. Evde var. Akşam olunca ateşim çıkıyor, üşüyorum ısınamıyorum resmen, oksurunce başım zonkluyor ıhlamur içeceğim arkadaşın tavsiyesi ile doktor virüsler yapıyor bogazinizdaki ağrıyı dedi . Bebeğe birşey olmasın da buna şükrediyorum... kendinize dikkat edin.
Bulantilar bitince canimYa bu agzımdaki kotu tat ne zaman gececek. İlk hamileliğimde hiç boyle bir sey olmamıstı
Olabilir.ben hamileligin başından beri kullanıyorum belki artık fayda etmiyordur .Bazen işe yaramıyor demek ki canım. Ya da cok sıddetlı olacaktır da ılac sayesinde daha az oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?