2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben günde 3 tane kullanıyorum ama yinede ağrılarım hep var hiç geçmedi.

Dun benden de ısrar tahlıl istediler enfeksiyon cıkmadı sukur ama agrım devam edıyor

Ben bir de anlamıyorum. Ağrım var diyorum millet etraftan yok biri 10 tane doğurmuş böyle ağrısı olsa nasıl doğururmus. Ben mi abartiyormuşum. Herkesin hamileligi kendine özgü diyorum. Kiminin kanaması olur kiminin ağrısı olur kimi dokuz ay yatarak geçirir kiminde halsizlik yapar. Sanki ilk ben mi olacakmışim doğuran. Yani bir sıkıntımız var da gidiyoruz doktora. Kendimizden sanki çok hosumuza gidiyor doktor. Sinir oldum.

Bende özlüyorum diye gidiyorum dediğimde aynılarıni dediler. Tıka kulaklarını :)

2 gün önce 2 kere daha kustum annem normal yapar ama eskisi kadar olmaz dedi umarım geri gelmez bulantılar
İnşallah canım artık tamamen bitse bende iki gündür bulantım olsada kusmamıştım bugün sabah tüm gücüyle geri geldi

Offf herkes birşey diyor eşim bile bunlara dahil. Kv ayy iki haftadır doktora gitmedin mı diyor anne doktor ayda bir dedi diyorum. annem sürekli ultrasona girip durma. Eşime bulantim var diyorum yemek zorundasın ağrım var diyorum neden ki diyor ya delircem acaba hamile olabilir miyim ve vücudum bu hormon felaketine daha uyum saglayamamis olabilir mi diyorum

Yok canim ilk gebeliklerde ağrı sancı cok oluyor, insanoglu unutuyor iste o 10 tane dogurana sormak lazım neler yaşadı neler cekti, millet konuşur bosverin insan kendi cektigini bilir

Eşim de aynı şekilde bu sorunları yaşayan çok hamile var ilk sen değilsin diyor. Napayım yani agragrim varken keyifsizken çok iyiyim ya biseyim yok deyip gezinemem ki. Yuzumden belli oluyor zaten

Kizlaaar kızlar bugün acile gittim okuldan izin alıp birşey vermiyorlar tabiki ufak bi parol serum verdiler, birde parol yazmış doktor almadım. Evde var. Akşam olunca ateşim çıkıyor, üşüyorum ısınamıyorum resmen, oksurunce başım zonkluyor ıhlamur içeceğim arkadaşın tavsiyesi ile doktor virüsler yapıyor bogazinizdaki ağrıyı dedi . Bebeğe birşey olmasın da buna şükrediyorum... kendinize dikkat edin.

Eşim de aynı şekilde bu sorunları yaşayan çok hamile var ilk sen değilsin diyor. Napayım yani agragrim varken keyifsizken çok iyiyim ya biseyim yok deyip gezinemem ki. Yuzumden belli oluyor zaten
Napak bacım ya Al sen taşı doğur deseydin kolaysa onlara göre hava hoş

Anlamıyorlar canım.ayrica kendini hiç üzme böyle şeyler için. Bak görüyorsun ki yalniz değilsin hepimizin sıkıntısı var.birde vucud hassassa daha da belirgin sıkıntılarımız var.bende de uyku hali ve bel agrisi hala cok yogun.butun aile kendini benim yerimi yiyip bitiriyor, hareketsiz kalıyorum diye.evet haklılar biliyorum ama onların söylemesiyle de olmuyor işte.suan kendimde sabah 7 den akşam 12 ye kadar ayakta durabilme gücünü bulamıyorum..

Çok geçmiş olsun.

Kızlar bir şey soracağım bilen varsa yazabilir mi. Ben hastaneden evlilik nedeniyle ayrıldım.. sonra sigortamı kendim odemeye başladım tarım sigortası olarak,doğum parası almak için bir yerde çalışıyor görünmem lazım kaç ay öncesinden sigortalı yapmam lazım kendimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…