2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende kaç gündür boğaz agrisindan ölüyorum. Oksurmekten Yatamiyorum ıhlamur içmedim doktora soramadan ben zencefil kaynatıp içiyorum limonla biraz iyi geliyor .sende dene bi geçer inşallah. Bu durumdayken sabah bulantilarimda çoğaldı iyice berbat durumdayim benimde başım çatlıyor.

Üüfff milletin hikayrsi hiç bitmez ama kendisine sorsan askerlik anısı gibi doğum maceraları vardır. Hiç duyma boşver. Konuşturma. Ayrıca kasık bel ağrıları bu aylarda çok oluyormuş dr.kaan kocatepenin yazısında okudum bugün. Rahim büyümeye başladığı için Rahimi tutan bağ dokular büyümeye karşı zorlanıyormuş falan fişman. Bir de ilk gebeliklerde daha çok oluyor.

Bebegini hisseden arkadaslar kalp carpıntısı gıbı mı ? Benım sagımda sertlık ve kalp carpıntısı var 5sanıye oluyo duruyo insallah odur
Bende arada bir çok kısa süreliğine hissediyorum sanki içeridrn bişe pıt pıt yapıyo farklı yani gaz hqreketindrn. Sonuçta gaz bi yöne doğru kayıp gidiyor ama bu aynı o noktada sanki böyle fanusta balık gelip eline pıt pıt ağzıyla dokunur aynı öyle. Ilk bebeğimde 17. Haftada hissetmiştim ama bunda çok erken oldu 1 haftadır ara ara hissediyorum

Şimdi bende oldu aynısı ayyy ne guzelllllllllll:))))

Progestan dışarı çıkmış ya. Tamamı çıkmış neredeyse. Bayağı da içeriye atmıştım aslında.

1 haftadır ağrı yok sizi yok bişey yok ona rağmen her sabah 5 de uyanıyorum saat kurmuş gibi. Uyumaya çalışıyorum basaramiyorum. Uyumayı denerken acıkıyorum bulantim başlıyor ve her yer zifiri karanlıkken kendi başıma kahvaltı etmeye çalışıyorum. Bakın bu bir dramdir. Gün aymadan günaydın.

Bende baya baya dinlenirken hissediyorum o pırpır dokunuşları 2 3 hafta daha gecsin iyice hissetmeye başlarız ins. Özlemişim hamileliğin o evrelerini ne videolar çekmiştim oğlumda karnım şekilden şekile giriyordu.

Bir de dogal otaci bogaz pastilini verdi benim doktorum

Günaydın kızlar. Toplu taşıma ile işe gidiyordum birden fenalaştım. İlk durakta indim bayaca kustum sonra bana inanılmaz bir enerji geldi, soğuktan olsa gerek şimdi yetişmek üzereyim. Bu ikizler benimle oyun oynuyor

Dikkat et canım soğukta üşütme cocikleri :)) ben de dün akşam güzelce yemek yedim hem de birsuru sonra uzandim bir anda midem yerimden kaldırdı çıkardım , bu hafta sanirim bulantı mide rahatsızlığı pik yapıyor benim.

Kizlar gunaydin persembe gunu randevum var 11+4 olucam ikili test yapacak oglumda ikili testte ogrenmistim.cinsiyeti kiz erkek saglikli olsun da insan merak ediyor :)) ilk gebeligimdeki heycanlari aynen yasiyorum .... cinsiyeti ogrenenler kacinci haftalarda ogrendi

Evet aynen tarif ettiğin gibiydi benimde.zaten 2.cocukta daha erken hissedilirmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…