2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ben ilk gebeliğimde ikizlerimi 26 haftalıkken erken doğumla kaybettim. O yüzden riskli gebeyim diye 12. Haftada perinatolog görsün istedim eğer risk görseydi hem kendi kadın doğumcum ki doğuma girecek olan hemde perinatolog ile aynı anda devam edecektim önerileri olur diye. Ama ikilide usg normal çıkınca perinatolog uyarılarda bulundu 22. Haftada ayrımtılı için gel dedi ve tüp bebek diye nifty önerdi. Bazı kadın doğumcular perinatolog gibi ekstra sertefikalara sahip ultrasonu değerlendirme açısından, benim doktorum tüp bebekçi olduğu için illa perinatolog olsun istedim. Perinatolojinin olmadığı yerlerde radyologlarda bakıyormuş

Çok üzüldüm kayıplarınız için, Allah sabır versin. Yeni yavrunuzu da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de İlk gebeliğim sıkınyılıydı perinatolog girmişti doğumumda, sonra bir düşüğüm oldu. Şimdi de perinatoloğa gidiyorum. Hepimize sağlıklı doğumlar

En güzelini yapmışsın bencede başından beri takip etsin bilsin inşallah Rabbim ne sana nede başkasına Bi daha yaşatmasın evet radyologlarda bakıyomuş henüz gittiğim hastaneye konuşmadım ne dicekler bakalım inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Kizlar ben gibi olan varmi hic bulanmadm hic kusmadim 15. Haftadaym ama ben hamile kaldgmdan beri cok yememe ragmen 3 kg verdm doktor kusuyormsn diye sordu bugun hayr dedm acayip bi sekilde almam gerektgi yerde veriyorm ama bebegm iyi hatta kilosu onde bile sanrm

Slm kızlar tahmini doğum 6 ağustos ama ilk Doğumum sezeryan olduğu için muhtemelen temmuzun sonunda gelecek miniğimiz bizde aranıza girmek isteriz
9+6 günlük resmimiz anlayan varsa cinsiyetimizi yorumlarmısız

Aynen bahsettigim buydu zaten zamanim var ozaman sonra detayli ogrenirim insallah
tabiki zaten 32. haftadan önce rapor alamıyosun o zamana kadar vaktin var :) evde olduğun için izin süresi önemli değil önemli olan 16 haftalık analık rapor ödemesi yapılıp yapılmadığı

Sende mi temmuz annesi oluyon hadi hayirlisi cnm baska topikte beraberiz yine

Bırkaç gündür okuyamadım kızlar, umarım Herkes/ hersey yolundadır? Bugün de prenatestimin sonucunu öğrendim, ikisi de temiz çıkmış şükür. Yaş 37 olunca insan korkuyo:))) dün de uyurken bir acı girdi kaburgama, manyak bişeydi:)) sanırım büyümeye çalışıyorlar, benim ağzıma ediyorlar bugun bir de hamile yastığı aldım, bakalım bu akşam deneyip yorum yazarım. Herkese kolaylıklar

Doktorum uç hafta sonra beni perinotoloğa yönlendirecek
Sebebi de yedi sene önce oğlumun doğumsal sorunlarla dünyaya gelmesi bebebigimin hasta olduğunu doğumda öğrendim çünkü ne ikili testlerde ne usg de hiç bişey görünmedi sezaryen esnasında çocuğumu gördüğümde yuksek tansiyondan beyin kanaması geçiriyordum az kalsın
Şimdi kafam çok karışık ister istemez yine olurmu diye düşünüyorum doktorum ısrarla baktır öyle birşey varsa hic olmazsa kendini bu duruma alıştırırsın diyor bilmiyorum öğrenmeli miyim
Evet ne olursa olsun nasıl olursa olsun o benim yavrum nefesi yeter
Ama ters giden bişeyler varsa hamilelik boyunca kafama takıp stres yapıp bebeğime zarar vermek istemiyorum
Sizce gitmeli miyim? gerçekten ne yapmam gerektiğini düşünemiyorum bile bu dönemde.

Ya kızlar Allah askına burnumun kemiği bile agrıyo neden boyle oldum ki

Kızlar ben çok kafaya takmaya başladım ikizlerde anne sağlığı ve bebeklerin pozisyonu uygun olsa da hep sezeryan mı yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…