2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gergedan gribine denk geldi yavrucaklarimiz bende bu sabah nane demledim içine bal limon zencefil, İyi geldi gibi doktor çok abartmadan iç dedi bakalım inşallah sende iyi olursun canım benim..

Benimde yarın kontrol var 1 hafta önce gördüm ama olsun :)) ikili test sonucu cıkıcak erkek dedi doktor ama haftaya yine bakalım dedi yani yarın cinsiyete bakıcaz tekrar

Gergedan gribine denk geldi yavrucaklarimiz bende bu sabah nane demledim içine bal limon zencefil, İyi geldi gibi doktor çok abartmadan iç dedi bakalım inşallah sende iyi olursun canım benim..
Geçmiş olsun canım.tessekur ederim ben gün geçtikçe daha fena olmaya başladım. Bende zencefil limon içiyorum acaba istedigimiz kadar icebilirmiyiz iyi geliyor mide bulantisinada.

Kızlar bugün bebegimle buluştuk tekrar ikili test icin olcumler ve kan alma oldu...cok sukur burun kemigi ve ense kalinligi saglikli oldugunu gösteriyor cinsiyet söylemedi dr 10 gün sonra sonuç almaya gidecekmişim belki o zaman insafa gelir de cinsiyetlik bi usg bakar varsa birer tahmininizi de alirim

Eklentiler

• 15469484262257001844847543294449.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 54
Ay benim kine benziyor sanki ;D

Bak şu yaramaza :))

Yarın benimde kontrolüm ve acayip heyecanlıyım bu sefer baya oldu gitmeyeli

Şu nipt test için hala içim rahat değil ben istemiyorum galiba
Hayırlısı diyorum sadece vardır herşeyin bi sebebi diyorum

Az once konusulmus da benimde 1 hafta onde gidiyordu en son kontrolde.Doktor ultrasonu dikkate aldigini dogum zamanini ona gore degistirdigini soyledi bana.
Birde kizlar detayli ultrason yaptiricaz sirada o var degil mi ? Kacinci haftalarda yaptirmak lazim? Normal ultrason cihazindan farkli bi cihazla mi bakiliyor?

Ortalama 20. Hafta sanırım canim

hayırlı olsun iyi olmasına sevindim bana kız gibi geldi.

Benim ki erkek ama sen kız istiyodun demi oğlun vardı sanki
En başta tabiii ki sağlıklı olsun onun haberini aldık çok şükür...rabbim iki cinsiyet evlattan da tattirsin isterim tabii evet oğlum var şükür eşim kız olana kadar çocuk yapabiliriz diyor ben de doğum işlerini kapatayım istiyorum biran evvel
hayırlı olsun iyi olmasına sevindim bana kız gibi geldi.
Bana da sanki öyle gibi geldi de içimden istediğim kız diye mi öyle gördüm ki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…