2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebeğiniz kız mı sanırım 1in altındaki degerler kız oluyormus. Tabi ihtimaldir tutar tutmaz tartısılır:)

Nub sayfasında duydum öyle birşey.Cinsiyetimiz henüz belli değil.Öğrenince belirtirim burda.Bakalim tutacak mi :))

Günaydın ense kalınlığı gayet normal

Saye- canım geçmiş olsun, yorma kendini çok, hafif ev işleri senin ağır olanlar eşinin olsun..

Şükür. Dikkat et kendine de kuzulara da. Sen de iş yapmayıver ya Eşine yaptır
Canım 14 haftadır ilk defa iş yaptım zaten hep eşim yapıyor sağolsun. Ona da söylemedim süpürge yaptım diye ya
Saye- canım geçmiş olsun, yorma kendini çok, hafif ev işleri senin ağır olanlar eşinin olsun..
Sağol canım evde her iş eşimde zaten ilk defa el attım onda da durum bu maalesef artık dikkat ederim

Geçmiş olsun canım dikkat et, ben de 6 haftadır bir kez temizlik yaptım eşim de vakti olmuyor yapmaya. Bulantilarin geçti mi benim çok arttı hicbirsey yutamiyorum iki üç gundur

Geçmiş olsun canım dikkat et, ben de 6 haftadır bir kez temizlik yaptım eşim de vakti olmuyor yapmaya. Bulantilarin geçti mi benim çok arttı hicbirsey yutamiyorum iki üç gundur
Sağol canım. Bulantı kusma hala devam ediyor canım geçmedi. Sabahtan bu yana iki kere kustum daha da kendimi tutuyorum ne zaman geçer bilmem. Sana da çok geçmiş olsun canım. Bebekler iyi olsunda inşallah geçecek bu kusmalarda

saye geçmiş olsun canım ya yapma bırak evi pislik götürsün nolur bak ben dinlemedim ilkinde çok pişmanım boşver gerekirse pis kalsın eşin yapsın kardeşin annen kayınvaliden gelsin sen yapma

Kızlar aranizda spor yapan var mi,? Hangi sporları yapiorsunuz
Ben henüz baslamadim bulantı halsizlik iş temposu... Bulantı ve halsizlik azalıp geçerse yürüyüş ve pilates baslayacagim. Normal doğum denemek istediğim için yuruyusu çok yapmayı düşünüyorum canım. hamile eğitimine de katilacagim

saye geçmiş olsun canım ya yapma bırak evi pislik götürsün nolur bak ben dinlemedim ilkinde çok pişmanım boşver gerekirse pis kalsın eşin yapsın kardeşin annen kayınvaliden gelsin sen yapma
Sağol canım. Evet bana da ders oldu yapmam bir daha eşime ev süpürdüm desem fırçayı yerdim kesin hiç ağzımı açmadım o yüzden. Sağolsun bana iş bırakmıyor ama işte içim rahat etmedi bir daha yapmam

Belediyenin varmış burda eğitimleri 20. Haftada başlanıyormuş bende düşünüyorum gitmeyi. Bende mümkün olursa normal istiyorum

ben geçen öyle domestosla tuvaleti banyoyu temizledim ama gözlerim kaymaya başladı hissettim başım dönüyo dedim tamam dokunacak belli öylece bıraktım akşam eşime söyledim yedim zılgıtı sanane evden ben yapmıyomuyum falan dedi dedim töbe yapmam bi daha

bende de halsizlik var eve gidince is çocuk vakit geciyor ama kilo alimi da var . Bi iki program indirdim hoşuma gitmedi

Kesinlikle haklılar canım dikkat etmeliyiz dediğin gibi. Geçen gebeliğimde bende dikkat etmedim çalışacağım diye direttim kanamam oldu iki üç gün dinlenip tekrar başladım çalışmaya şimdi tırsıyorum artık

Bırakın kızlar pis kalsın. Herhafta düzenli temizlik yapardım öyle esim falanda yardim etmezdi. Simdi yapabildiğim kadarını yapıyorum yapmadiklarimi esim yapıyor olduğu kadar banyo 3 haftadır temizlenecek ama olmadı. Bu hafta da şehir dışına çikcaz .. Yani rahatsız olmuyor değilim fakat zorlamaya gerek yok 3 -5 sene sonra rahat rahat yapılır temizlik sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…