2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bazı hareketler hamilelikte daha zor ve sakatlayici olabilir canım evde yaparken karnini sırtını çok zorlama o programlardan bende de var
en güzeli yürüyüş hafif hamilelik plates ve yoga hareketleri özellikle 6. aydan sonra inşallah hava ısınırsa başlicam akşamları 1 1.30 saat günlük

Erzurum'da hava ısınınca dogurmus olurum zaten buzun üstünde yuruyecem valla bulantilar bı gitsin yemek yemeyi çok ozledim
oranın havası çarpmazda buranın soğuğu felç ediyo bizi başımızı kaldıramayız az kalmış inşallah benim gibi 12 haftadan sonra tamamen biter

Kızlar ense kalınlığına göre cinsiyet tahmini güvenilir olmamalı, ikizlerim 1.7 - 1.8 çıktılar bir kız bir oğlan, ayrıca iki kızım daha var ikisinin de ense kalınlığı 1in üzerinde çıkmıştı

@Saye- geçmiş olsun canım dikkat et bende kanama başlamadan önce ufak ufak iş yapmaya çalışıyordum 2 haftayı geçti kanama yeni durdu

oranın havası çarpmazda buranın soğuğu felç ediyo bizi başımızı kaldıramayız az kalmış inşallah benim gibi 12 haftadan sonra tamamen biter
İnşallah canım ya bitsin artık. Buranın soğuğu hastalık yapmıyor tek püf noktası dusmemeyi bileceksin bir de saçak altından gecmeyeceksin kafana yarım ton buz düşmesin diye

İnşallah canım ya bitsin artık. Buranın soğuğu hastalık yapmıyor tek püf noktası dusmemeyi bileceksin bir de saçak altından gecmeyeceksin kafana yarım ton buz düşmesin diye
aynen lapa lapa kar olan yerlerde yürümek ne güzel olur valla çok seviyorum da istanbulun havası kuru soğuk nerde öyle kar.

Sağol canım inşallah tekrar yaşamayız. Bende koyu akıntı vardı kanama değilde o da kesildi şükür

Reactions: LaL
en güzeli yürüyüş hafif hamilelik plates ve yoga hareketleri özellikle 6. aydan sonra inşallah hava ısınırsa başlicam akşamları 1 1.30 saat günlük
ben iste akşamları evde yarim saat falan yapabilecegim bi şeyler arıyorum da . . Var aslında önceden yaptıklarım ya simdi cesaret edemiyorum biraz agir di onlar.. Evde bekleyen bi ufaklık var is çıkışı onun vaktinde çalmak istemiyorum birlikte biseyler yaparız diye araştırıyorum bakalım

en iyi kaynak yine youtube sanırım :) kesinlikle plates tapu alıcam zaten kendime normal doğuma aşırı yardımcı hareketleri var

Ben 36.haftada basladım 3 gun yaptım 4.gun suyum geldi.Bu sefer yuruyusten baska bir şey yapmayı dusunmuyorum

Kızlar gribim sizler ne yapıyorsunuz bitkisel olarak birşeyler yapan varmı
Bende de asırı degısık bır grıp var. Afedersin ishal olmusum her yanım agrıyor kuru oksuruk mıde bulantısı ne ararsan var sadece karanfil cıgnıyorum

Bende de asırı degısık bır grıp var. Afedersin ishal olmusum her yanım agrıyor kuru oksuruk mıde bulantısı ne ararsan var sadece karanfil cıgnıyorum
Çok geçmiş olsun Ben de burun tıkanıklığı gözlerimden ağlıyorum gibi su geliyor doktor ateşlenmemeye dikkat et dedi ilaç kullanımı yok

onla alakalı değildir heralde canım ya çünkü bütün doktorlar öneriyolar ama
Ben onunla alakalı oldugunu dusunuyorum cunku 36.haftamda kontrole gıtmıstım rahim agzım oldukça uzundu. Doktorum dogumu 10 kasımda beklıyoruz dedi. Hatta ıkı ozel doktora gıdıyorum ikisi de aynı tarıhı soyluyordu ve rahım agzını uzun olcmuslerdı.Saglık ocagında ebe bir iki hareket gosterdı eşimle beraber yapmamız için ikili hareketler 3 gun yaptım 4.gun sabah nişanım geldi 1 dk sonra suyum bosaldı.Sancım oldu ama acılmam 1 cm bile olmadı sezeryan oldum. Belki 38 de falan baslamak daha iyi olabılırdı

Suyunun geleceği varmıştır . İlkinde ne yürüyüşler merdiven çıkmalar gezme tozma .. Berbat bi doğum .. Bunda sezeryan düşünüyorum nasipse . Tabi yap sen gene yürüyüşünü ama ayni sonucu illa olacak diye bekleme bence. Kaç kilo aldiniz kilo alsınız mi kızlar ya ben hepi topu bi 1.5 kilo aldım göbek firliyor çok rahatsizim. Çok iştahlı değilim ama kusma gibi şikayetim de olmadi çok şükür. Ama biraz bi zayiflayabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…