Kızlar ense kalınlığına göre cinsiyet tahmini güvenilir olmamalı, ikizlerim 1.7 - 1.8 çıktılar bir kız bir oğlan, ayrıca iki kızım daha var ikisinin de ense kalınlığı 1in üzerinde çıkmıştı
@Saye- geçmiş olsun canım dikkat et bende kanama başlamadan önce ufak ufak iş yapmaya çalışıyordum 2 haftayı geçti kanama yeni durdu
İnşallah canım ya bitsin artık. Buranın soğuğu hastalık yapmıyor tek püf noktası dusmemeyi bileceksin bir de saçak altından gecmeyeceksin kafana yarım ton buz düşmesin diye
İnşallah canım ya bitsin artık. Buranın soğuğu hastalık yapmıyor tek püf noktası dusmemeyi bileceksin bir de saçak altından gecmeyeceksin kafana yarım ton buz düşmesin diye
Kızlar ense kalınlığına göre cinsiyet tahmini güvenilir olmamalı, ikizlerim 1.7 - 1.8 çıktılar bir kız bir oğlan, ayrıca iki kızım daha var ikisinin de ense kalınlığı 1in üzerinde çıkmıştı
@Saye- geçmiş olsun canım dikkat et bende kanama başlamadan önce ufak ufak iş yapmaya çalışıyordum 2 haftayı geçti kanama yeni durdu
ben iste akşamları evde yarim saat falan yapabilecegim bi şeyler arıyorum da . . Var aslında önceden yaptıklarım ya simdi cesaret edemiyorum biraz agir di onlar.. Evde bekleyen bi ufaklık var is çıkışı onun vaktinde çalmak istemiyorum birlikte biseyler yaparız diye araştırıyorum bakalım
ben iste akşamları evde yarim saat falan yapabilecegim bi şeyler arıyorum da . . Var aslında önceden yaptıklarım ya simdi cesaret edemiyorum biraz agir di onlar.. Evde bekleyen bi ufaklık var is çıkışı onun vaktinde çalmak istemiyorum birlikte biseyler yaparız diye araştırıyorum bakalım
Ben onunla alakalı oldugunu dusunuyorum cunku 36.haftamda kontrole gıtmıstım rahim agzım oldukça uzundu. Doktorum dogumu 10 kasımda beklıyoruz dedi. Hatta ıkı ozel doktora gıdıyorum ikisi de aynı tarıhı soyluyordu ve rahım agzını uzun olcmuslerdı.Saglık ocagında ebe bir iki hareket gosterdı eşimle beraber yapmamız için ikili hareketler 3 gun yaptım 4.gun sabah nişanım geldi 1 dk sonra suyum bosaldı.Sancım oldu ama acılmam 1 cm bile olmadı sezeryan oldum. Belki 38 de falan baslamak daha iyi olabılırdı
Suyunun geleceği varmıştır . İlkinde ne yürüyüşler merdiven çıkmalar gezme tozma .. Berbat bi doğum .. Bunda sezeryan düşünüyorum nasipse . Tabi yap sen gene yürüyüşünü ama ayni sonucu illa olacak diye bekleme bence. Kaç kilo aldiniz kilo alsınız mi kızlar ya ben hepi topu bi 1.5 kilo aldım göbek firliyor çok rahatsizim. Çok iştahlı değilim ama kusma gibi şikayetim de olmadi çok şükür. Ama biraz bi zayiflayabilsem