Sorun yokmuş canım çok şükürSonuc goruntusunu atarmısın
Sorun yokmuş canım çok şükür düşük riskmiş1 /2 mi valla bilgim yok canım. Doktorla görüştükten sonra haber et.
Hamilelikte beton çamur alçı kül bile senin varmış canım senin canın ne çektigünaydın kızlar
daha önce tatmadığı yemediği iğrendiği bişeyi insan nasıl aşerebilir ?
ŞIRDANHamilelikte beton çamur alçı kül bile senin varmış canım senin canın ne çekti
Benim de öyle hep üstteki 3 gün büyük, neden öyle oluyor bir bilgin var mıDiğeri de gönlüne göre olur inş canım hemen göstersin ufaklık merakta bırakmasın sizi :) bizimde aralarında 3 gün var her ölçümde fark aynı değişmiyor oğlan büyük kız küçük, biri 80 mm diğeri 72 mm’di 12 haftada..
işte herkesin korkusu farklı kimisi vajinal doğumdan korkup sezeryan istiyo kiminin mecburi sezeryan bakalım başımıza ne gelcekBen de sezeryandan çok korkuyorum ama hipertansiyon hastası olarak sanırım zorunlu seçenek bu olacak
Aynen öyle canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsunişte herkesin korkusu farklı kimisi vajinal doğumdan korkup sezeryan istiyo kiminin mecburi sezeryan bakalım başımıza ne gelcek
Onu bi turlu yapamadım ben ya cok acı oluyorMide bulantısı için limon zencefil kullan hatta içemezsin ilk kokusu bile iyi gelir bana iyi geliyor
Benimkilerin arasında bir gün var hiç istikrarı bozmadılar maşallahBenim de öyle hep üstteki 3 gün büyük, neden öyle oluyor bir bilgin var mıayy valla çok merak ediyor insan, konsantre olmak istiyorum cinsiyetine göre herşeye
Doktorun ilk söylediği ikinci bebek 3 gün sonra oluşmuş tamamen farklı iki bebek dedi keseler plesanta birbirinden tamamen bağımsızmış, ve birbirlerine benzemeyeceklermiş farklı yıllarda doğan kardeşler kadar benzeyebilirlermiş tabi doğrusunu Allah bilirBenim de öyle hep üstteki 3 gün büyük, neden öyle oluyor bir bilgin var mıayy valla çok merak ediyor insan, konsantre olmak istiyorum cinsiyetine göre herşeye
HahahadyedkŞIRDANeşim şoka girdi nerde gördünde istiyosun diye haftaya yemeğe götürcek beni
ya napim aklıma düştü ki daha önceden nasıl yiyolar ya bunu demiştim buldum bi kaç yer varmış yicem valla çok çok tadını sevmemHahahadyedkAy ne güldüm yaa enteresan gerçekten, sağlıklı bir yerde bul ye canım afiyet olsun şimdiden
Ben çocukken yerdim hep bizim Adana Osmaniye Mersin taraflarında çok yapılır güzel yaparlarsa ben severdim :)ya napim aklıma düştü ki daha önceden nasıl yiyolar ya bunu demiştim buldum bi kaç yer varmış yicem valla çok çok tadını sevmem
ay aklıma düşürende adanada şırdan yiyen insanlarBen çocukken yerdim hep bizim Adana Osmaniye Mersin taraflarında çok yapılır güzel yaparlarsa ben severdim :)
Bu tavsiyeniz benim favorim oldu, önce biz gerekenleri yapalım olmazsa mecburi yapılır sezeryan. İşin çetrefilli kısmı dediginiz şekil doktoru bulmak.... Allah karşıma öyle birini çıkarsa bariÖzellikle ilk doğumu olan arkadaşlara tavsiyem doğumunuza sahip çıkın, artık maalesef doktorların birçoğu çeşitli bahaneler uydurup sezeryan yapmak istiyorlar, çünkü onlar için daha rahat gecenin bir vakti uyandırılmayacak vs. O yüzden mutlaka doğal Doğum destekleyen sonuna kadar bebeğin kendi isteğiyle gelmesini bekleyen doktor arayışına girin, buna rağmen normal olmazsa Allah’ın taktiri
Benim ilk doğumum 10 cm açıklığa ve 27 saat sancı cekmeme rağmen sezeryan oldu bebek inmedi diye, o kadar hasar bıraktıki bende lohusa sendromunu sonuna kadar yaşadım, 6 ay boyunca gitgel ağladım, çok yıprandım
İkinci doğumumda ilk iş normal Doğum konusunda sonuna kadar güvendiğim bir doktor buldum ve normal Doğum yaptım. O kadar kolay bir Doğum olduki hemen ayaklandım, lohusa sendromu yaşamadım ve en önemlisi ben stressiz olduğum için iki numaram çok rahat bir bebek oldu
Şimdide aynı doktora gidicem inş normal istiyorum
Çok haklısın canım ama o istenen doktoru bulmak o kadar zor ki, Herkes birşeyler söylüyor kafam davul gibi , Bi tane buldum gibi bi gidip konuşacağım bakalım, Ne bilim hem normal istiyoruz hem bi guleryuz ilgi bekliyorsun zor süreçler çünkü.. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın Aminn..Özellikle ilk doğumu olan arkadaşlara tavsiyem doğumunuza sahip çıkın, artık maalesef doktorların birçoğu çeşitli bahaneler uydurup sezeryan yapmak istiyorlar, çünkü onlar için daha rahat gecenin bir vakti uyandırılmayacak vs. O yüzden mutlaka doğal Doğum destekleyen sonuna kadar bebeğin kendi isteğiyle gelmesini bekleyen doktor arayışına girin, buna rağmen normal olmazsa Allah’ın taktiri
Benim ilk doğumum 10 cm açıklığa ve 27 saat sancı cekmeme rağmen sezeryan oldu bebek inmedi diye, o kadar hasar bıraktıki bende lohusa sendromunu sonuna kadar yaşadım, 6 ay boyunca gitgel ağladım, çok yıprandım
İkinci doğumumda ilk iş normal Doğum konusunda sonuna kadar güvendiğim bir doktor buldum ve normal Doğum yaptım. O kadar kolay bir Doğum olduki hemen ayaklandım, lohusa sendromu yaşamadım ve en önemlisi ben stressiz olduğum için iki numaram çok rahat bir bebek oldu
Şimdide aynı doktora gidicem inş normal istiyorum
aslında eskisi gibi çok çok yemiyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum normalde boyle boyle zayifliyordum simdi tik yok . Hormonlar salmıyor kiloyu sanirimYoo beslenme önerisi alabilirsin canım liste falan ama gerek var mı sen bilirsin çünkü az çok belli dikkat etmemiz gereken şeyler benim karşı koyamadigim şekerli seyler
Canim valla o kadar kusmaya bende nasil kilo aldim blmiyorum ama sen yine az almissin ben 70 kiloyla hamile kaldim auan 74 kiloyum ve 14 haftaligimSuyunun geleceği varmıştır . İlkinde ne yürüyüşler merdiven çıkmalar gezme tozma .. Berbat bi doğum .. Bunda sezeryan düşünüyorum nasipse . Tabi yap sen gene yürüyüşünü ama ayni sonucu illa olacak diye bekleme bence. Kaç kilo aldiniz kilo alsınız mi kızlar ya ben hepi topu bi 1.5 kilo aldım göbek firliyor çok rahatsizim. Çok iştahlı değilim ama kusma gibi şikayetim de olmadi çok şükür. Ama biraz bi zayiflayabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?