Kızlar su kıvamında akıntısı olan var mı
Günaydınbenim kız kıpır kıpır netleşti hareketleri 9 gün geçsede renkli görsem
780-930gr doğdular biri 1 gece diğeri 14 gün yaşadı ama daha tam gelişmemiş oluyorlar. Erkek olmalarıda dezavantajdı kızlar hormonal olarak daha güçlü oluyormuş. 26 haftalık yaşam sınırının altında oluyor. Bi 28i görmek lazımÇok çok üzüldüm gerçekten Rabbim bi daha yaşatmasın.
Canım yaranı deşmek istemiyorum ama korktuğum şeylerden benimde 6,5 aylık yaşam sınırında olmuyo mu küvez falan kaç haftalıktı ki
Teşekkür ederim kzlar, hepimize hayırlı, sağlıklı bebişlerrr
Kıyamam yaa çok çok üzüldüm Allahım bi daha yaşatmasın inşallah canım 24 hafta yaşam sınırı diyolar ya o yüzden sordum belkide ikiz oldukları içinde olabilir. Evet kayınvalidem de benim için bence erkekti erkeklerde problem hep oluyo demişti kalbi duran bebeğim için.780-930gr doğdular biri 1 gece diğeri 14 gün yaşadı ama daha tam gelişmemiş oluyorlar. Erkek olmalarıda dezavantajdı kızlar hormonal olarak daha güçlü oluyormuş. 26 haftalık yaşam sınırının altında oluyor. Bi 28i görmek lazım
başladı dimiBenim minnak ta takla atıyor bir haftadır
İnsan çok mutlu oluyor degil miArtık tekme nedir iyi biliyorum :))) yerim onuuuuu :)) doğsun da pipisini de yicem :)))
780-930gr doğdular biri 1 gece diğeri 14 gün yaşadı ama daha tam gelişmemiş oluyorlar. Erkek olmalarıda dezavantajdı kızlar hormonal olarak daha güçlü oluyormuş. 26 haftalık yaşam sınırının altında oluyor. Bi 28i görmek lazım
Amnıyo sıvısı camasır suyu gibi kokuyor yani benimki oyleydı. Kusunca geldiyse normal akıntı da zorlanınca cıkmıs olabılır. Bu olaydan sonra kontrole gıttıysen korkma bence onun dısında kesın bir şey soylemek zor tabi. Allahın izniyle saglıkla dogsalar da rahatlasakBende var ama pek önemsememiştim. şimdi arkadaşların yazdıklarını okuyunca korktum
Çünkü ben tam kusarken bir anda akıp gidiyo kendimi zorladigim icin
Rahimden geliyor olabilir mi cok korktum simdi
Benim de 2 gun oluyor yedim tekmeyi :)Ben de bugün ilk tekmeleri hissettim hanımlar
Bende var ama pek önemsememiştim. şimdi arkadaşların yazdıklarını okuyunca korktum
Çünkü ben tam kusarken bir anda akıp gidiyo kendimi zorladigim icin
Rahimden geliyor olabilir mi cok korktum simdi
Yaaa hemde nasilll :)) ben hayata konsantre olamıyorum ilgim yönüm değişti :)) hayatım ve tek bahsettiğim bebek oldu :)) Avrupa yakası Makbule nin hep evlilik ve ceyizden bahsettiği gibi bende değişik bişi oldum :))))İnsan çok mutlu oluyor degil miyuzumde garip bir gülümseme var bugün..
Kıyamam yaa çok çok üzüldüm Allahım bi daha yaşatmasın inşallah canım 24 hafta yaşam sınırı diyolar ya o yüzden sordum belkide ikiz oldukları içinde olabilir. Evet kayınvalidem de benim için bence erkekti erkeklerde problem hep oluyo demişti kalbi duran bebeğim için.
İnşallah bu sefer yavruna sağ sağlim kavuşursun
Amin hep birlikte alalım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza inşallah.Çok duygulandım. Böylesi de oldukça zor gelir insana. Rabbim cennette kavuştursun sizi
Şişiyorum anlasana adlı çalışmamVe herkese iyi geceler
İnternetten mi yaptırdın acaba canımTamamen doğal istiyorsan, arifoğlu'ndan hamileler için özel yapılan 8 yağın karışımı bir yağ yaptırdım ben. Kesinlikle tavsiye ederim.
Saye kız sen nerede oturuyon :))Maşallah bende şişiyorım artık
İnternetten mi yaptırdın acaba canım
Amnıyo sıvısı camasır suyu gibi kokuyor yani benimki oyleydı. Kusunca geldiyse normal akıntı da zorlanınca cıkmıs olabılır. Bu olaydan sonra kontrole gıttıysen korkma bence onun dısında kesın bir şey soylemek zor tabi. Allahın izniyle saglıkla dogsalar da rahatlasak
zorlama anlarında mesaneden de geliyor olabilir..
yine de dikkat etmek lazım benim ilkinde suyum geldi onun özel bi kokusu var..
ikinci de ise iki gün az az geldi ince ped kullandım. Ben akıntı sanmıştım kokudan falan anlamadım sızma gibiydi demek ki. 39. haftadaydım meğer silinme başlamış başka emareler sonra geldi 5-6 cm açılmış doğum oldu..
Yaaa hemde nasilll :)) ben hayata konsantre olamıyorum ilgim yönüm değişti :)) hayatım ve tek bahsettiğim bebek oldu :)) Avrupa yakası Makbule nin hep evlilik ve ceyizden bahsettiği gibi bende değişik bişi oldum :))))
bebeknevresim beycey_tasarim mirdesign_mirdesignKızlar ısımlı hastane cıkısı yaptırmak istiyorum. Baktığınız tavsiye edeceginiz begendıgınız sayfalar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?