2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok çok üzüldüm gerçekten Rabbim bi daha yaşatmasın.
Canım yaranı deşmek istemiyorum ama korktuğum şeylerden benimde 6,5 aylık yaşam sınırında olmuyo mu küvez falan kaç haftalıktı ki
780-930gr doğdular biri 1 gece diğeri 14 gün yaşadı ama daha tam gelişmemiş oluyorlar. Erkek olmalarıda dezavantajdı kızlar hormonal olarak daha güçlü oluyormuş. 26 haftalık yaşam sınırının altında oluyor. Bi 28i görmek lazım

Kıyamam yaa çok çok üzüldüm Allahım bi daha yaşatmasın inşallah canım 24 hafta yaşam sınırı diyolar ya o yüzden sordum belkide ikiz oldukları içinde olabilir. Evet kayınvalidem de benim için bence erkekti erkeklerde problem hep oluyo demişti kalbi duran bebeğim için.
İnşallah bu sefer yavruna sağ sağlim kavuşursun

Çok duygulandım. Böylesi de oldukça zor gelir insana. Rabbim cennette kavuştursun sizi

Bende var ama pek önemsememiştim. şimdi arkadaşların yazdıklarını okuyunca korktum

Çünkü ben tam kusarken bir anda akıp gidiyo kendimi zorladigim icin

Rahimden geliyor olabilir mi cok korktum simdi
Amnıyo sıvısı camasır suyu gibi kokuyor yani benimki oyleydı. Kusunca geldiyse normal akıntı da zorlanınca cıkmıs olabılır. Bu olaydan sonra kontrole gıttıysen korkma bence onun dısında kesın bir şey soylemek zor tabi. Allahın izniyle saglıkla dogsalar da rahatlasak

Bende var ama pek önemsememiştim. şimdi arkadaşların yazdıklarını okuyunca korktum

Çünkü ben tam kusarken bir anda akıp gidiyo kendimi zorladigim icin

Rahimden geliyor olabilir mi cok korktum simdi

zorlama anlarında mesaneden de geliyor olabilir..
yine de dikkat etmek lazım benim ilkinde suyum geldi onun özel bi kokusu var..
ikinci de ise iki gün az az geldi ince ped kullandım. Ben akıntı sanmıştım kokudan falan anlamadım sızma gibiydi demek ki. 39. haftadaydım meğer silinme başlamış başka emareler sonra geldi 5-6 cm açılmış doğum oldu..

İnsan çok mutlu oluyor degil mi yuzumde garip bir gülümseme var bugün..
Yaaa hemde nasilll :)) ben hayata konsantre olamıyorum ilgim yönüm değişti :)) hayatım ve tek bahsettiğim bebek oldu :)) Avrupa yakası Makbule nin hep evlilik ve ceyizden bahsettiği gibi bende değişik bişi oldum :))))

Çok duygulandım. Böylesi de oldukça zor gelir insana. Rabbim cennette kavuştursun sizi
Amin hep birlikte alalım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza inşallah.

Kızlar ısımlı hastane cıkısı yaptırmak istiyorum. Baktığınız tavsiye edeceginiz begendıgınız sayfalar varmı

Peki rahimdeb geldiğinde bir başlayınca devamı geliyor mu?
Mesela bende iki üç günde bir oluyor su gibi akinti. Genelde de kusarken...

Kokusuna dikkat edeyim bir dahaki sefere. Normal zamanlarda da akıntı problemi yaşayan biriyim zaten o yüzden çok önemsememiştim. Dikkat edicem. Teşekkürler

Bu forum bu yüzden var. Milleti bıktırmayalım kendi kendimize burda konuşalım diye

Benim kızım okula başladı ben sürekli ondan bahsediyorum hala. Hiç bikmiyorum hep onu anlatmak istiyorum bazen başka bir şey konuşmaz oluyorum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…