2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim 37.haftamda suyum geldi. Sızıntı degıldı baya baya bardaktan bosanırcasınaydı

bebeknevresim beycey_tasarim mirdesign_mirdesign

bunların ekran görüntüsünü almıştım canım insta hesapları
Ben de tugbakuguforbaby ye baktım. Kendim bir model tasarlayayım dedım ama baska da vardır illa ki diye sorayım dedım Senın soyledılerınden mirdesing tanıdık geldi ikisine de bakayım simdi :)

Tartıl sen tartıl sende almadın ozaman:) ben eksi 2 kilodayım.asıl önemli olan son 3 ay diyorlar kilo almayıp almayıp son 3 ay tavan yapan varmış
ben 5 kilo verdim canım ama bence az da olsa aldım ya da şiştim bilmiyorum. ah bi tartı bulsammm

Cinsiyete emin misin sakatlık çıkmasın bak sonra. Senin bu cinsiyet meselesi pek bi olaylı oldu malum
Dogru valla 15ınde kontrolde kesın ogrenırım diye dusundum :) Kızım da bu takımı yaptırmıstım sımdı bu kendinden baskılı olanlardan yaptırayım dıyorum. İnsanın hevesi hiç bitmiyor ki :)

Eklentiler

• IMG_20190206_143735.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 75
Evet canım birebir katladım açtım sürdüm falan içime sindi ancak ohlala ve check-in i denemedim onlar daha mı iyi diye içimde kalır mı ki
ben çok beğendim bunu canım özellikle gri yi fiyatı da iyi gibi kraft kaliteli bir marka, bana da fikir oldu.

çok geçmiş olsun canım.. normalde de miğdeni üşütme zor, karnına ütüyle havlu ısıt koy ya da ılık su torbası yap. miğdenin üzerine iyi geliyor.

Oh ne güzel :):) Darısı bize

Benim randevu 11 inde canım sen ne zaman gideceksin? @lavitabellamk seni kiskandim iki kız anasi gözün aydın :)) iki minnosun oluyor
Sen benden önce öğreneceksin :):) Ben sona kalacağım 21 inde benim randevum :)

Kızlar su kıvamında akıntısı olan var mı
Benim var :) İlk gebeliğimde de vardı :)

Hemde nasıl.. bı de haziranı beklemeye niyetliyim güya, olabildiğince sonrasına kalsin iznim diye
mayıs 15inde çıkıcam ama raporu haziran başında alıcam yıllık iznimi kullanmış olucam tahammül edemiyorum artık çünkü sıkıldım gerçekten

mayıs 15inde çıkıcam ama raporu haziran başında alıcam yıllık iznimi kullanmış olucam tahammül edemiyorum artık çünkü sıkıldım gerçekten
Çok iyi anlıyorum inan, bı kızım var 3 yaşında doğum oncesi onunla özel olarak ilgilenmek için erken cikmayi düşünmüyor değilim senin gibi yıllık izin kullanıp falan, bı aklım da ne varsa sonrasına bırak diyor iki ara bir dere, bakalım Mayıs bir gelsin hayırlısı ile de

İnşallah mecburiyetler olmasında kendimize kalsın canım izinler
Çabucak zaman aksın inşallah görelim hayırlısıyla

Bende var ama pek önemsememiştim. şimdi arkadaşların yazdıklarını okuyunca korktum

Çünkü ben tam kusarken bir anda akıp gidiyo kendimi zorladigim icin

Rahimden geliyor olabilir mi cok korktum simdi

Kusarken ya da öksürürken benimde su gibi akıntım oluyor.Yarın Dr sormam lazım o zaman.

Yaaaa benim ki tekme atmayor ses seda yok çok uslu teyzeleri ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…