2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ben hiç 4 boyutlu görmedim şimdi büyüdü burnu ağzı belli detaylıda çok çok daha net görücem Allah izin verirse inşallah suratını yakalar doktor
Ben birini gördüm kızlar, ekliyim isterseniz bu haftada nasıl diye:) diğeri gene yüzünü göstermedi sadece birinin var

Ya benim de iki 3 gündür vajina kemiğimde hareket edince ağrı oluyor? Kasıkta ağrı da kalkınca falan bazen oluyor?

Ebebek'te 28 gün boyunca belirli ürünlerde %28 indirim varmış. Ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor bilmiyorum. Ben alamayacağım ama sizlerden belki işine yarayan olur haber vereyim dedim
Ben üye oldum ilk alisverisimi ordan yaptım canım sabah mesaj gelmiş indirimlere dair :) başka yerlere de bakıp gezip öyle almak istiyorum.

Ebebek'te 28 gün boyunca belirli ürünlerde %28 indirim varmış. Ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor bilmiyorum. Ben alamayacağım ama sizlerden belki işine yarayan olur haber vereyim dedim

Yarın cinsiyet netleşirse e bebek mağazasına uğrayıp bi parça bişey almak istiyorum.İndirim net mağazasında mi acaba sadece

Hanımlar eğer korkunuz amniyon sıvısı kaçağı ise doktora mutlaka gidin küçük bir örnek alarak akıntının ne olduğunu hemen test ediyorlar bende kusma esnasında çok korkuyorum acile de gittim bu yüzden, birde amniyotik sıvıyı renk değişimi ile belli eden pedler var içim rahat olsun diyenlere fikir olsun

Sevgili anneler bebislere oda yapacakmisiniz? Nasil bir yatak dusunuyorsunuz

Ya benim de iki 3 gündür vajina kemiğimde hareket edince ağrı oluyor? Kasıkta ağrı da kalkınca falan bazen oluyor?
Benim 10 gündür kronik devam ediyordu canım. Dün şiddeti dayanılmayacak derecede arttığından gittim doktora. ara ara olan kasık ve vajina ağrıları olağanmış Biraz takibe al, bir kaç gün daha sürerse bir doktoruna danış derim.

Sevgili anneler bebislere oda yapacakmisiniz? Nasil bir yatak dusunuyorsunuz
Valla ben kesin olarak odasını hazırlayacağım :) Kızım olacak ama odasını gri-beyaz düşünüyorum. Pierre Cardin Lucca bebek odası şu an için favorim ama daha kararımı net vermiş değilim :) Sen nasıl bir şey düşünüyorsun?

@Meylen riskli bir tarih tabii. Bir arkımın da bebişlerden biri 6. Ayda anne karnında öldü. Anneyi zehirlemeye başladığı için mecbur max 2 hafta içinde ikisini de aldılar. 700 gr doğdu yasayan, bilmem kaç ay küvezdi sonrasımda hemşireydi. Bir ev parası harcadık dediklerini biliyorum(durumları baya iyi onların) nitekim çocuk şuan 3 yaşında ama bana hareketleri vs. Hala biraz geriden geliyor. Kısaca içimizde ne kadar uzun tutabilsek o kadar iyi, imkanı olan evde dinlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…