2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bebek odasi degilde direk tek kisilik yatakli bir oda yapicam zaten besigi var beyaz ... bir de odaya sedir almak istiyorum arkadaslari geldiginde otursunlar hatta pijama partisi yaparlarsa sedir yatak oluyor harika sedir modelleri var ...
Oglumda kayinvalidemler hediye olarak cilek mobilya bi garage arabali uatak odasi takimini almislardi annem de besik aldi beyaz ahsap 1 yasina kadar besiginde yattti ( buyüktü baya ) ... sonra odasina gecti direk arabali yataga yatti korkuluklari da vardi simdi cok seviyor arkadaslari gelio eve anne ben de istiyorum diyor hepsi arabali yatak olunca ..
Bebekkken beyaz takimlardan biz cok hoslaniyoruz ama erkek cocuklar arabali yatak aşıgı :))

Geçmiş olsun, inş biran önce seninde dinlenince düzelir canım benim

tabi ki bizim bi akraba 37. haftada mecburi sezeryan oldu ne kadar zamanında doğarsa o kadar iyi anne karnında 1 gün dışarda ki 100 güne bedelmiş
sadece erken doğum korkum var neden bilmiyorum kaç haftalıkken oldu onu merak etmiştim canım hani eskiler diyo ya 7. ayda doğurdum falan nasıl yaşamış o günün şartlarında şaşırıyorum bazen

Canım annem 7 aylık doğmuş 56 yıl önce tabi , o kadar kucukmus ki büyük ihtimal ne ciğerleri gelişmişti ne sindirimi. Anneannem ölecek diye dusunmus hep evde doğum doktor yok hastane yok köyde araba yok. Ememedigi için de ağzına sutunden damlata damlata bakmış. Ama nasibi varmış demek ki yaşamış. İnşallah hicbirimizin 37 den önce doğum olmaz

Kızlar benim ayrıntılı ultrason için randevum 1 nisanda.Geç kalmış mı oluyorum24-25 haftalık falan oluyor

ya işte bir sürü örneği var benim arkadaşımın annesi de arkadaşımı doğurmuş 7 aylıkken ama kuvezde kalmış 15 gün falan aynen nasipleri varmış demekki
birde şuan biz ne kadar beslenirsek beslenelim onlar kadar doğal olamaz hava temizdir su temizdir belkide onunda etkisi var. İnşallah canım ya zamanında gelsinler

Kızlar benim ayrıntılı ultrason için randevum 1 nisanda.Geç kalmış mı oluyorum24-25 haftalık falan oluyor
22 bilemedin en geç 23 diye biliyorum canım o tarihte olmaz sanmıyorum. Doğruluk açısından 18-22 haftaları arası olmalı hatta bi arkadşaımızı hiç bi hastane almadı rapor yazmam bakar geçerim dedi 23 haftalıktı

Merhabalar, bende bugün yine yoğun bir kanama ile uyandim yine doktora gittim yine kanama odağı gözükmüyordu ama bebek için cinsiyeti erkek dedi hadi bakalım hayirlisi
geçmiş olsun canım cinsel ilişki yada kabızlıktan kaynaklanabiliyomuş birde yara falan olabilir mi rahim ağzında vajinanda baktı mı doktorun ?

Oğlum da 19 haftalık girmiştim ayrıntıliya.1 Nisanı da 19-22 haftalık gibi düşünmüştüm hesaplayinca geçiyor

Merhabalar, bende bugün yine yoğun bir kanama ile uyandim yine doktora gittim yine kanama odağı gözükmüyordu ama bebek için cinsiyeti erkek dedi hadi bakalım hayirlisi
Progesteron vermişti değilmi? Belki rahim ağzındandır bende progesteronun etkisiyle rahim ağzı değişmiş koyu sarı akıntı yapıyordı bekledikçe kahverengi oluyormuş.

Benimkide kiz :)) oglumun odasi var oturma odasi olarak kullandigimiz odayi bosaltip kizima hazirlamak istiyorum ama oglumdan tecrubeliyim buyuyunce biraz odalarini begenmeyip yok arabali yok barbie li odalar isteyebiliyorlar. Biz oglumun odasini verip komple arabali yatakli oda yapmak zorunda kalmistik. Simdi napsam kara kara dusunuyorum odami yapsam yoksa abisiyle ranzali bi odami hazirlasam cikamiyorum isin içinden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…