2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Her Dr. Farklı ya benimki de 16. Haftada hissediyomusun dedi bayaa hareketliydi yok hocam dedim o zamanlar yoktu

Canım hayırlı olsun oğlun oluyormuş. Kist drunun dediği gibi 25 den sonra küçülüp yok oluyor çoğunlukla. Benim amcamın var 48 yaşından sonra öğrendik anne karnından kalmış hiç bir problem teşkil etmiyor onun için. İnşallah seninki de geçecek

Valla erkek ismi konusunda kararsızım ya bazen kız çıksa ismi hazır ne güzel diyorum
Bende baştan beri kız hissedip hep ona yoğunlaştık
:) sonra öğrendik ki ikisi de erkek. Düşündüğümüz bir tane vardı Ömer ikincisi için de Metehan yada Oğuz düşündük. Eşim geçende yavuz da olabilir dedi o da güzel Aslında. Ayrıntılıyı bir geçirelim de kesinleştiririz inşallah. Belki sana da fikir olur. Samet ismini de seviyorum ama tek başına koymayı uygun görmüyorlar abdülsamet olarak konulmalıymış

Benimde hiç kıpırtı yok bekliyorum beklıyorum yok ultrasondada oyle uyuyo zaten birde benim etim sıkı bu yuzden göbüşte cok cıkmadı
Alın benden de o kadar uzun zamandır tık yok ne tatlı ne matlı hissetmiyordum bi ara arka arkaya hissetmiştim bende korkmuyor değilim

Kızlar merhaba,

Bugün kontrol vardı. Veeeee erkek bebek geliyor insallah

Çok göstermedi ama iki arada bir derede pipiyi görduk gibi :)
Kocaman olmus yavrum, ilk kez bu kadar heyecanlandım bulantılar gidince heyecan başladı

20. Hafta için ayrıntılı ultrason randevusu aldık. Çok heyecanliyim

Eşimin adı Oğuz yıllar evvel Mete koyarız diyorduk eşim Metehan olsun diyor ama han can gibi uzatmaları pek sevmiyorum. Bu aralar bir de Berkay olabilir mi dedik ama son durak gene Mete olacak sanırım :) Daha once yazmıstım benim adım Hilal kızım Dolunay :) bir kızım daha olsa kesin Güneş olacaktı. Kızımın ismi benimle uyumlu olanla babayla uysun dıyorum Mete cok iyi aslında ama acaba daha farklı bir şey bulabilirmiyiz diye arastırıyoruz:) Bakalım kısmet ne olacak

Ay insallah canim amcan nasil anladi yani sorun mu oldu

Kizlar 3lu test kaçıncı haftada ne için oluyo yaptırmak zorunlu mu

Kizlar merhaba dogal sac boyalari hakkinda ne dusunuyorsunuz
Ben doktoruma sormuştum. O da kuaförlerle konuştum doğalmış değilmiş bi farkı yok hepsi aynı 14. Haftadan sonra boyayabilirsin dedi. Ben de 16. Haftamda normal boya ile boyadım kendime geldim valla. Ilk oğlumda da boyamistim

Demekki normal hisetmemem çok taktım kafaya allahtan haftaya kontrolüm var yoksa yer bitiririm kendimi :)

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktor dediyse endişe etme geçecektir inşallah.

Benimm söylüyo rahim ağzı kapalı sıkıntı yok diye ancak ölçüm yapılmadı işte bende kararsız kaldım söylesem mi söylemesem mi diye

Bana da ölçüm yapmıyor. Merak edip sormustum. Biz kontrol ediyoruz bir aksilik farkedilirse bakıyoruz dedi. Yanı doktorlar bizim bilmediğimiz nelere dikkat ediyorlar kim bilir :). Eksik olmasınlar

Mesela ilk haftalarda hep vajinal ultrasonla baktı. Artık gerek gormuyor

Aynı haftadayız. Ikinci gebeliğim. Ben bazı günler hissediyorum ama çok zayıf vuruşlar.

Ay insallah canim amcan nasil anladi yani sorun mu oldu

Canım eşimin yeğeninde de vardı. Yanılmıyorsam 7. Ayda kendiliğinden geçti

Benim babamda da yıllar önce oldu, on dk lik küçük bir operasyonla tedavi edildi. Merak etme insallah icin rahat olsun sık görülen bir sey

Kızlar bişi sorucam ben baston araba almayı düşünüyorum ikizler için. Bir de oto koltuğu alıcam 2 tane(0-18 kg kadar olanlardan). Ayrıca ana kucağı düşünmüyorum, peki ben bu oto koltuklarıyla hastahaneden çıkış yapabilir miyim? Misal şöyle birşey aldım diyelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…