Her Dr. Farklı ya benimki de 16. Haftada hissediyomusun dedi bayaa hareketliydi yok hocam dedim o zamanlar yoktuEndişe etmeyin, 17+3'te doktora gitmiştim sanki bir kıpırtı hissediyorum dedim, bebek değildir daha çok erken dedi hatta güldü biraz. Bebek de gayet normaldi. 20. haftadayım yeni yeni hissetmeye başladım. Endişelenecek bir şey yoktur kesinlikle. 1 ay bence de çok uzun muayene sırasında çektiğin fotoğraflarını, videolarını ezberledim artık.
tamam canım sağol. ocean mummy aldım ben de.
16 hafta da olanlar cinsiyetleriniz belli mi bana Dr erkek görüyorum ama kordon da var 3 hafta sonra bir daha bakalım netleşir dedi
Canım hayırlı olsun oğlun oluyormuş. Kist drunun dediği gibi 25 den sonra küçülüp yok oluyor çoğunlukla. Benim amcamın var 48 yaşından sonra öğrendik anne karnından kalmış hiç bir problem teşkil etmiyor onun için. İnşallah seninki de geçecekKizlar geldik evdeyim
Rahim agzi iyi rahim agzi boyu 31 mm rahim agzi kapali dikis iyi dedi
Tek sorunbebegimin kafasinda kist gordu sagda ve sol tarafinda sakin korkma seda dedi o gecicek 25 26 haftalarda gecer gecmezisede korkma belki bizlerde de vardir dedi ama %90 gecer gebelerin %2 sinde varmis canim biraz sikildi ins gecer
Birde oglumuz oluyormus kizlar
Bizde durumlar boyle 1 ay sonra kontrol var
Bende baştan beri kız hissedip hep ona yoğunlaştıkValla erkek ismi konusunda kararsızım ya bazen kız çıksa ismi hazır ne güzel diyorum
Alın benden de o kadar uzun zamandır tık yok ne tatlı ne matlı hissetmiyordum bi ara arka arkaya hissetmiştim bende korkmuyor değilimBenimde hiç kıpırtı yok bekliyorum beklıyorum yokultrasondada oyle uyuyo zaten birde benim etim sıkı bu yuzden göbüşte cok cıkmadı
Kız dedi 16+3 te16 hafta da olanlar cinsiyetleriniz belli mi bana Dr erkek görüyorum ama kordon da var 3 hafta sonra bir daha bakalım netleşir dedi
Evet tekmeliyor artık öğlen bende 4 5 tane arka arkaya yedimKızlar az önce tekmeledi hissetim bayağı
Eşimin adı Oğuz yıllar evvel Mete koyarız diyorduk eşim Metehan olsun diyor ama han can gibi uzatmaları pek sevmiyorum. Bu aralar bir de Berkay olabilir mi dedik ama son durak gene Mete olacak sanırım :) Daha once yazmıstım benim adım Hilal kızım Dolunay :) bir kızım daha olsa kesin Güneş olacaktı. Kızımın ismi benimle uyumlu olanla babayla uysun dıyorum Mete cok iyi aslında ama acaba daha farklı bir şey bulabilirmiyiz diye arastırıyoruz:) Bakalım kısmet ne olacakBende baştan beri kız hissedip hep ona yoğunlaştık
:) sonra öğrendik ki ikisi de erkek. Düşündüğümüz bir tane vardı Ömer ikincisi için de Metehan yada Oğuz düşündük. Eşim geçende yavuz da olabilir dedi o da güzel Aslında. Ayrıntılıyı bir geçirelim de kesinleştiririz inşallah. Belki sana da fikir olur. Samet ismini de seviyorum ama tek başına koymayı uygun görmüyorlar abdülsamet olarak konulmalıymış
Ay insallah canim amcan nasil anladi yani sorun mu olduCanım hayırlı olsun oğlun oluyormuş. Kist drunun dediği gibi 25 den sonra küçülüp yok oluyor çoğunlukla. Benim amcamın var 48 yaşından sonra öğrendik anne karnından kalmış hiç bir problem teşkil etmiyor onun için. İnşallah seninki de geçecek
Ben doktoruma sormuştum. O da kuaförlerle konuştum doğalmış değilmiş bi farkı yok hepsi aynı 14. Haftadan sonra boyayabilirsin dedi. Ben de 16. Haftamda normal boya ile boyadım kendime geldim valla. Ilk oğlumda da boyamistimKizlar merhaba dogal sac boyalari hakkinda ne dusunuyorsunuz
Beyaz saçın yok anlaşılanKızlar bence bekleyin doğuma yakın bakıma girmek daha güzel olur
Hi bende ayni özellikle çikolata yediğim zaman harikaydıEvet tekmeliyor artık öğlen bende 4 5 tane arka arkaya yedimçok güzel Bi his çok şükür
Sarıyım kız ben beyaz varsada görünmez kendi saçlarım tüylerim de açık =)Beyaz saçın yok anlaşılan
Demekki normal hisetmemem çok taktım kafaya allahtan haftaya kontrolüm var yoksa yer bitiririm kendimi :)Yalnız değilsin bende cok Nadire’n hissediyorum hatta geçen kedi Patisi gibi dokunmak ve dokunmamak arası bisey hissettim biliyorum ki bebeğim di:) Dr un erkek demesi de doğru olabilir erkekler çabuk hareketleniyor ama ilk oğlumda 19 haftalarda cok net hissediyordum ben
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktor dediyse endişe etme geçecektir inşallah.Kizlar geldik evdeyim
Rahim agzi iyi rahim agzi boyu 31 mm rahim agzi kapali dikis iyi dedi
Tek sorunbebegimin kafasinda kist gordu sagda ve sol tarafinda sakin korkma seda dedi o gecicek 25 26 haftalarda gecer gecmezisede korkma belki bizlerde de vardir dedi ama %90 gecer gebelerin %2 sinde varmis canim biraz sikildi ins gecer
Birde oglumuz oluyormus kizlar
Bizde durumlar boyle 1 ay sonra kontrol var
Benimm söylüyo rahim ağzı kapalı sıkıntı yok diye ancak ölçüm yapılmadı işte bende kararsız kaldım söylesem mi söylemesem mi diye
Kızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.
Ay insallah canim amcan nasil anladi yani sorun mu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?