2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bunlar araca sabit oluyor. Taşınsa tabi taşınır ama çok ağırlar ve

Normalde araç koltukları sabit oluyor ve çok gezdirilecek gibi olmuyorlar. Ama bu modelde sanki üst tarafı çıkıyor gibi duruyor bunun gibiyse kullanılabilir. Bende 0-18 almıştım oto koltuğunu ama keşke 0-36 alsaymışım dedim iki kere almak gerekti çünkü

Ins oyle olur gecsin ya zaten dikisliyim birde o cikti Allah sifa versin ins gecirsin ins

Ya da şöyle 2 tane ana kucağı alsak 0-6/12 ay gbi, onu ilk zamanlar oto koltuğu olarak da emniyet kemerini bağlayıp kullanabilir miyim cnm%?

Benim ki erkek görüyorum ama kordonda var 3 hafta sonra gel net söyleriz insallah dedi bende bilemedim ama kendimi hazırladım 2 erkek annesi olacağıma:) size net söylediyse erkektir benim ki açık kapı bıraktı
Bana da net değil ama büyük ihtimalle dedi kuzu bakalım pazartesi tekrar gideceğim netleşir inşallah

Karyolaya falan girismedik daha Allahtan kuzu bende bi hastane çıkışı dahil 4takım aldım zaten ama , herşeyi almak istiyorum ne bilim zor tutuyorum kendimi. Pazartesi netleşir inşallah da iyice içim rahatlar

Puset alman lazim bence bu biraz daha oto koltugu tarzi puseti 6 aya kadar falan oto koltugu olarak kullaniyorsun resimdeki mesala yeni dogan icin cok dik icinde kaybolur ... benim oto koltugum 36 kiloya kadar iki kadameli dusuk kilo iicn ayari var yatabiliyor . Travel sistemin pusetinden sonra ona gectik .. puseti de ters koyuyorsun arkaya ani frende bebekler one dogru gittiklerindsn boyunlari hasar gormesin diye

Ya da şöyle 2 tane ana kucağı alsak 0-6/12 ay gbi, onu ilk zamanlar oto koltuğu olarak da emniyet kemerini bağlayıp kullanabilir miyim cnm%?

Aynen onlar çok daha kullanışlı nerdeyse 1 yasa kadar kullanılıyor hastane çıkışından itibaren bebeğin gelişimine gore. Ben travel sistem almıştım ilk arabamı onun bir parçasıydı ekstra almadım ama bazı baston arabalarıyla beraber satilanlarda var yada ekstra alınıp yine bebek arabalarına monte edilenler var. Bebek arabasi alıyorken bunlarida göz önünde bulundurabilirsiniz.

İşte en zor şey tırnak kesmek çok dikkat isteyen birşey ve kendinizden başkasına yaptirmayin

Üye
Kızlar siz kahve iciyormusunuz ben bi kaç günde bi sütlü kahve içiyorum.kendimi suçlu gibi hisediyorum zararı varmıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…