Bende doopler var neyseki dinleyip rahatlıyorum .ama hareketlenseler hayırlısıylaAlın benden de o kadar uzun zamandır tık yok ne tatlı ne matlı hissetmiyordum bi ara arka arkaya hissetmiştim bende korkmuyor değilim
Ayy cnm çok güzel ve yararlı oldu. Thank uuuuKızlar ben instagramdan bu iki sayfayı takip ediyorum fiyatları da makul, fikir olur size de :)
Eki Görüntüle 2233475 Eki Görüntüle 2233476 Eki Görüntüle 2233477 Eki Görüntüle 2233478 Eki Görüntüle 2233475
Benimki inatla gostermiyorAy demeeevallahi çok üzülürüm. Çikolata,meyve suyu falan da mi işe yaramaz
Bunlar araca sabit oluyor. Taşınsa tabi taşınır ama çok ağırlar veKızlar bişi sorucam ben baston araba almayı düşünüyorum ikizler için. Bir de oto koltuğu alıcam 2 tane(0-18 kg kadar olanlardan). Ayrıca ana kucağı düşünmüyorum, peki ben bu oto koltuklarıyla hastahaneden çıkış yapabilir miyim? Misal şöyle birşey aldım diyelim:
Eki Görüntüle 2233568
Kızlar bişi sorucam ben baston araba almayı düşünüyorum ikizler için. Bir de oto koltuğu alıcam 2 tane(0-18 kg kadar olanlardan). Ayrıca ana kucağı düşünmüyorum, peki ben bu oto koltuklarıyla hastahaneden çıkış yapabilir miyim? Misal şöyle birşey aldım diyelim:
Eki Görüntüle 2233568
Ins oyle olur gecsin ya zaten dikisliyim birde o cikti Allah sifa versin ins gecirsin insBana da ölçüm yapmıyor. Merak edip sormustum. Biz kontrol ediyoruz bir aksilik farkedilirse bakıyoruz dedi. Yanı doktorlar bizim bilmediğimiz nelere dikkat ediyorlar kim bilir :). Eksik olmasınlar
Mesela ilk haftalarda hep vajinal ultrasonla baktı. Artık gerek gormuyor
Aynı haftadayız. Ikinci gebeliğim. Ben bazı günler hissediyorum ama çok zayıf vuruşlar.
Canım eşimin yeğeninde de vardı. Yanılmıyorsam 7. Ayda kendiliğinden geçti
Benim babamda da yıllar önce oldu, on dk lik küçük bir operasyonla tedavi edildi. Merak etme insallah icin rahat olsun sık görülen bir sey
Insallah canim benim tek umudum buRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktor dediyse endişe etme geçecektir inşallah.
Evet bence de Sen bekle. Benim saçlar koyu beyazlar da fena çoğalmış çok fenaydım cokSarıyım kız ben beyaz varsada görünmez kendi saçlarım tüylerim de açık =)
Ya da şöyle 2 tane ana kucağı alsak 0-6/12 ay gbi, onu ilk zamanlar oto koltuğu olarak da emniyet kemerini bağlayıp kullanabilir miyim cnm%?Bunlar araca sabit oluyor. Taşınsa tabi taşınır ama çok ağırlar ve
Normalde araç koltukları sabit oluyor ve çok gezdirilecek gibi olmuyorlar. Ama bu modelde sanki üst tarafı çıkıyor gibi duruyor bunun gibiyse kullanılabilir. Bende 0-18 almıştım oto koltuğunu ama keşke 0-36 alsaymışım dedim iki kere almak gerekti çünkü
Yarın bizde cinsiyeti öğreniriz inşallahBenimki inatla gostermiyor
Bana da net değil ama büyük ihtimalle dedi kuzu bakalım pazartesi tekrar gideceğim netleşir inşallahBenim ki erkek görüyorum ama kordonda var 3 hafta sonra gel net söyleriz insallah dedi bende bilemedim ama kendimi hazırladım 2 erkek annesi olacağıma:) size net söylediyse erkektir benim ki açık kapı bıraktı
Bizde merak ediyoruz birşeyler almak istiyoruz değil mi haklısın, İnşallah öğrenirsin canım hemen.Aynen kese soylese bende ona gore hazirlik yapicam
Karyolaya falan girismedik daha Allahtan kuzuAAA kaç haftalıksın ki :) Ne saçma herkese söylediler.
İlk çocuğumda oldu bu :) İkizler daha göstermedi cinsiyetlerini inşallah 21'inde :) Valla kesinleşmeden almayın derim :) Benim kızım mavi karyolada yattı 2 yaşına kadar :)
Puset alman lazim bence bu biraz daha oto koltugu tarzi puseti 6 aya kadar falan oto koltugu olarak kullaniyorsun resimdeki mesala yeni dogan icin cok dik icinde kaybolur ... benim oto koltugum 36 kiloya kadar iki kadameli dusuk kilo iicn ayari var yatabiliyor . Travel sistemin pusetinden sonra ona gectik .. puseti de ters koyuyorsun arkaya ani frende bebekler one dogru gittiklerindsn boyunlari hasar gormesin diyeKızlar bişi sorucam ben baston araba almayı düşünüyorum ikizler için. Bir de oto koltuğu alıcam 2 tane(0-18 kg kadar olanlardan). Ayrıca ana kucağı düşünmüyorum, peki ben bu oto koltuklarıyla hastahaneden çıkış yapabilir miyim? Misal şöyle birşey aldım diyelim:
Eki Görüntüle 2233568
Ya da şöyle 2 tane ana kucağı alsak 0-6/12 ay gbi, onu ilk zamanlar oto koltuğu olarak da emniyet kemerini bağlayıp kullanabilir miyim cnm%?
İşte en zor şey tırnak kesmek çok dikkat isteyen birşey ve kendinizden başkasına yaptirmayinMaşallah maşallah hareket iyidir
Atlas da aynı, daha evde yürüdüğünü görmedim.. Hep koşuyoruz ordan oraya
Şapka ben de takmadım hiç, sadece ilk ay dışarı çıkarken taktık bolca, -7 civarıydı o zamanlar..
Dediğin gibi kısacık da kessen bi köşesinden çiziyolar kendilerini..
İlk 6 ay için bebek törpüsü almıştım ben, kullanmak isteyen olursa online 3-5 pound gibi bişeye almıştım. Başparmağına takıyosun, bebeğin elini tutarken fıtı fıtı sürtüp düzeltiyosun tırnağı..
Hergun 1 fincan içiyorum sade jacobsKızlar siz kahve iciyormusunuz ben bi kaç günde bi sütlü kahve içiyorum.kendimi suçlu gibi hisediyorum zararı varmıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?