- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Maşallah maşallah hareket iyidirBen de hastaneneden eve gelince direkt kesmistim canım cunku bizim oğlan tırnaklı dogduama cok hareketli bir bebekti bir sekilde basariyordu bir yerlerini cizmeyi :) hala daha hareketli kanat taksak ucar ben de sapka hic takmadim desem yeridir. Kafasi hep çıplaktı..
Gecen kontrol kac haftalikti acaba bana da kiz dedi 3 doktor soranlara da kiz dedim acaba degisir mi ki :)
Erkek ismi cok sıkıntı tam içime sinmiyor. Alperen cok guzel kardeşimin adı olmasa düşünebilirdim. Bana da 14 haftada erkek demişti kız olsa ismi hazırdı Güneş olacaktı kesin. Haftaya kontrolüm var belli de kızdır isim stresi olmaz böylece :)15-20 gün sonra doktor cinsiyeti yine degistirmezse birkaç isim düşündümAlperen,Ensar,Kerem,Emir,Miraç
Ben de venüsten memnun kalmadım erkek tıras bıcakları daha iyi. Sanırım yüz için tasarlandıgından daha az tahriş ediyorBurda ağda çok pahalı.. Bi de şekilli şekilli seçeneklerin var :) Brezilya modeli mi sadece şuralar mı? Üçgen olaun mu falan.. Ama £30-40.. O yüzden ben eşimin kullandığı Mach3 aldım. Belli aralıklarla başlık değişiyorum.
Gilette venüs almıştım ama yine dikkatli kullanıyodum , mach asla kesmiyo teni ondan 2-3 dk da komple bitiyo :) Her duşta 2-3 dk extra zaman ile pürüzsüz temizlik :))
Bende druma sorduğumda ananız sizi omega 3 le mi doğurdu demiştiHoşgeldin. Benim kızımda 25. haftaya kadar erkek demişlerdi, herşeyini mavi aldık :) Ve 25. haftada kız olduğu ortaya çıktı. Doktorum pembe pembe hayaller demişti, biz şok
Teşekkürler Saryamarya Hayırlısı bakalım ben omega 3 sordum de onu içtin diye çocuğun cok zeki olmayacak bil dedi icersen ek gıda olur dedi bende fırsat bulursam alacağım
Yalnız değilsin bende takipteyim tecrübeli anneleriÇok teşekkür ederim bu açıklama harika oldu umarım yalnız değilimdir de başka birilerinin de işine yarar
Sizleri okudukça acaba benimki de değişe mi diyorum15-20 gün sonra doktor cinsiyeti yine degistirmezse birkaç isim düşündümAlperen,Ensar,Kerem,Emir,Miraç
Canım topicte o kadar erken öğrenen oldu ki değişebileceğini az cok tahmin ediyordum ama bu kadar cok tahmin etmiyordumSizleri okudukça acaba benimki de değişe mi diyorumçok belirgin iki pipi vardı ama
DecavitKızlar ben sağlık ocağının verdiği decaviti kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz.onerisi olan var mi
Ben daha bir haftadır daha iyi hissediyorum 15-16 haftalarda hissetmedik pek. Zaten erken haftalar merak etme canımKızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.
Canım ben uzun zamandır hissediyorum hatta gecen hafta ıkı gun üst üste hissetmedim ve korktum acile gittim. Doktor inceliyor ses yok ödüm koptu kalbi atmıyo mu diyorum iyice inceliyor dedim tamam her sey bitti Allah korusun. Sonra sesi bir açtı güm güm içimde çiçekler açtı sanki çok hareketli yakalamak zor oldu dedi:) Bence telaş yapma içini ferah tut.Kızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.
Canım bende işin açığı bu kadar beklemiyordum . Bende 15. Haftada öğrenmiştim değişir mi acaba diyorum. Daha bir şeyler almaya falan başlamadım gerçi ben değişirse de sağlıklı olsunlarda yeterCanım topicte o kadar erken öğrenen oldu ki değişebileceğini az cok tahmin ediyordum ama bu kadar cok tahmin etmiyordum
Ben aldım 3 4 parca dayanamadım. Ama belki de değişir kısmet :)Canım bende işin açığı bu kadar beklemiyordum . Bende 15. Haftada öğrenmiştim değişir mi acaba diyorum. Daha bir şeyler almaya falan başlamadım gerçi ben değişirse de sağlıklı olsunlarda yeter
Canım benimde 16+5 Bende çok hissetmiyorum 2 gun önce doktorum normal hissetmemen daha kucuk dediKızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.
Endişe etmeyin, 17+3'te doktora gitmiştim sanki bir kıpırtı hissediyorum dedim, bebek değildir daha çok erken dedi hatta güldü biraz. Bebek de gayet normaldi. 20. haftadayım yeni yeni hissetmeye başladım. Endişelenecek bir şey yoktur kesinlikle. 1 ay bence de çok uzun muayene sırasında çektiğin fotoğraflarını, videolarını ezberledim artık.Kızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.
Sanırım haftamız aynı.. Ben de haftada 1-2 ancak hissediyorum. Oğlumda 13-14. Haftada kıpır kıpır başlamıştı ama bunda net yok daha hareket. İçerde daha hareketli aslında. Oğlum uştrasonda öööyşe dururdu bu geziniyo..1-2 haftaya çekiştirir sürükler beni diye umuyorum :))Kızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?