2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah maşallah hareket iyidir
Atlas da aynı, daha evde yürüdüğünü görmedim.. Hep koşuyoruz ordan oraya
Şapka ben de takmadım hiç, sadece ilk ay dışarı çıkarken taktık bolca, -7 civarıydı o zamanlar..
Dediğin gibi kısacık da kessen bi köşesinden çiziyolar kendilerini..

İlk 6 ay için bebek törpüsü almıştım ben, kullanmak isteyen olursa online 3-5 pound gibi bişeye almıştım. Başparmağına takıyosun, bebeğin elini tutarken fıtı fıtı sürtüp düzeltiyosun tırnağı..

15-20 gün sonra doktor cinsiyeti yine degistirmezse birkaç isim düşündümAlperen,Ensar,Kerem,Emir,Miraç

15-20 gün sonra doktor cinsiyeti yine degistirmezse birkaç isim düşündümAlperen,Ensar,Kerem,Emir,Miraç
Erkek ismi cok sıkıntı tam içime sinmiyor. Alperen cok guzel kardeşimin adı olmasa düşünebilirdim. Bana da 14 haftada erkek demişti kız olsa ismi hazırdı Güneş olacaktı kesin. Haftaya kontrolüm var belli de kızdır isim stresi olmaz böylece :)

Ben de venüsten memnun kalmadım erkek tıras bıcakları daha iyi. Sanırım yüz için tasarlandıgından daha az tahriş ediyor

Bende druma sorduğumda ananız sizi omega 3 le mi doğurdu demişti evde var aslında ama hiç kullanmadım gebelikte. Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için kullanmıştım
Çok teşekkür ederim bu açıklama harika oldu umarım yalnız değilimdir de başka birilerinin de işine yarar
Yalnız değilsin bende takipteyim tecrübeli anneleri

Kızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.

Ben daha bir haftadır daha iyi hissediyorum 15-16 haftalarda hissetmedik pek. Zaten erken haftalar merak etme canım

Canım ben uzun zamandır hissediyorum hatta gecen hafta ıkı gun üst üste hissetmedim ve korktum acile gittim. Doktor inceliyor ses yok ödüm koptu kalbi atmıyo mu diyorum iyice inceliyor dedim tamam her sey bitti Allah korusun. Sonra sesi bir açtı güm güm içimde çiçekler açtı sanki çok hareketli yakalamak zor oldu dedi:) Bence telaş yapma içini ferah tut.

Canım topicte o kadar erken öğrenen oldu ki değişebileceğini az cok tahmin ediyordum ama bu kadar cok tahmin etmiyordum
Canım bende işin açığı bu kadar beklemiyordum . Bende 15. Haftada öğrenmiştim değişir mi acaba diyorum. Daha bir şeyler almaya falan başlamadım gerçi ben değişirse de sağlıklı olsunlarda yeter

Ben aldım 3 4 parca dayanamadım. Ama belki de değişir kısmet :)

Canım benimde 16+5 Bende çok hissetmiyorum 2 gun önce doktorum normal hissetmemen daha kucuk dedi

Endişe etmeyin, 17+3'te doktora gitmiştim sanki bir kıpırtı hissediyorum dedim, bebek değildir daha çok erken dedi hatta güldü biraz. Bebek de gayet normaldi. 20. haftadayım yeni yeni hissetmeye başladım. Endişelenecek bir şey yoktur kesinlikle. 1 ay bence de çok uzun muayene sırasında çektiğin fotoğraflarını, videolarını ezberledim artık.

Sanırım haftamız aynı.. Ben de haftada 1-2 ancak hissediyorum. Oğlumda 13-14. Haftada kıpır kıpır başlamıştı ama bunda net yok daha hareket. İçerde daha hareketli aslında. Oğlum uştrasonda öööyşe dururdu bu geziniyo..1-2 haftaya çekiştirir sürükler beni diye umuyorum :))
18. Haftada başlıyolar artık gümbür gümbür ama 20. Haftaya kadar da duymayabilirsin endişelenme hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…