2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde en son kontrolde baya hareketliydi bi kaç defa hisettim aslında ama son bi haftadır hiç bisey yok sanki sol tarafımda duruyor öylece. Çarşamba günü doktora gidicem inşallah herşey yolundadır.

Benimde en son kontrolde baya hareketliydi bi kaç defa hisettim aslında ama son bi haftadır hiç bisey yok sanki sol tarafımda duruyor öylece. Çarşamba günü doktora gidicem inşallah herşey yolundadır.
Yolundadır merak etme :)
Benim de iyice solumda ebe bile sağda aradı , uzaklarda arama dedim :))
Soluma yatınca ezilme bak die sesleniyorum artık duyuyodur inşallah

Yolundadır merak etme :)
Benim de iyice solumda ebe bile sağda aradı , uzaklarda arama dedim :))
Soluma yatınca ezilme bak die sesleniyorum artık duyuyodur inşallah
Bende gece uyku tutmuyor çok dönüyorum sağa sola eziyet ediyormuyum bebeğe acaba diye hep düşünüyorum ama baya bi solda batıyor sanki hep orda .

Benim kızım erken doğmuştu ve küçüktü 2410gr di. Ilk doğduğunda yenidoğan kıyafetleri büyük oluyordu. Ben yine ablamin çocuğundan tecrübeli olduğum için çok fazla almamıştım. Gerekli olursa hemen alırım heryerde satılıyor diye düşünmüştüm ve öyle oldu ki ilk ayında kızım 1.5 kg aldı nerdeyse bazı eşyalarını hiç giydiremedim. Küçük doğduğu haldi hemen büyüdü. Bu büyüme hızı duserek devam etti. Ilk aylarında 3-6 ay kullanışlı oldu, 3 ay civarı 6-9 giydirdim , 6 ay civarı 9-12, 9 ay civarı 12-18 giydirdim yani bu böyle devam.etti hiç ayı yada yaşını giymedi pek kilosu iyiydi herzaman çok yüksekte değildi zayıfta değildi. Birde ilk doğduğu ay 0 numara bez kullandım, 1 ay 1 numara, 2 ay 2, 3 ay 3, 4ay 4 numara ve uzun süre 4 numarada kaldı. Bu benim kızımın gelişimiydi bi örnek olması fikir olması açısından söylemek istedim. Her bebek aynı olmuyor iştahsız olanların kıyafet ve bez numaralari daha yavas degisiyor. Alıyorken çok abartmadan almak gerekir çünkü her zaman indirim oluyor. Ocak şubat ayı ve temmuz ağustos ayı özellikle kıyafetler için indirim zamanıdır ve her zaman güzel eşyalar oluyor o yüzden bir anda çok yüklenmemek gerekir bence :)

Yalnız değilsin bende cok Nadire’n hissediyorum hatta geçen kedi Patisi gibi dokunmak ve dokunmamak arası bisey hissettim biliyorum ki bebeğim di:) Dr un erkek demesi de doğru olabilir erkekler çabuk hareketleniyor ama ilk oğlumda 19 haftalarda cok net hissediyordum ben

çok güzel özet olmuş tamam canım :)) peki çorap mı patikli alt mı? bilekleri üşümez mi çorap giydirince :)))
Hepsinden de olur hiç kaygı etme canım corabi taytin ustune verirsin hicbisey olmaz :) annelik içgüdüsel kızlar hiç stres yaomayin çünkü doğduktan sonra çocuğunuz için en doğru şeyi siz biliyor olavaksiniz başkalarının dediklerine he hı deyiip gececeksiniz

o da iyiymis

16 hafta da olanlar cinsiyetleriniz belli mi bana Dr erkek görüyorum ama kordon da var 3 hafta sonra bir daha bakalım netleşir dedi

Kizlar geldik evdeyim
Rahim agzi iyi rahim agzi boyu 31 mm rahim agzi kapali dikis iyi dedi
Tek sorunbebegimin kafasinda kist gordu sagda ve sol tarafinda sakin korkma seda dedi o gecicek 25 26 haftalarda gecer gecmezisede korkma belki bizlerde de vardir dedi ama %90 gecer gebelerin %2 sinde varmis canim biraz sikildi ins gecer
Birde oglumuz oluyormus kizlar
Bizde durumlar boyle 1 ay sonra kontrol var

Canım bende 2 güne 1 falan hissediyorum hergun hissedemiyorum ama bugün 2 kez hissettim şükür çok normal kafana takma

Benim ikinci gebeligim olduğu halde pek bişey hissetmiyorum hala, bazen nerdeyse hafta 2 defa doktora gidiyorum ama insanın içi yine rahat etmiyor, evde fetal doppler var ben onunla kontrol ediyorum kalp atışlarını için rahatlıyor en azından:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…