Sağlık olsun değişirse deBen aldım 3 4 parca dayanamadım. Ama belki de değişir kısmet :)
Benimde en son kontrolde baya hareketliydi bi kaç defa hisettim aslında ama son bi haftadır hiç bisey yok sanki sol tarafımda duruyor öylece. Çarşamba günü doktora gidicem inşallah herşey yolundadır.Sanırım haftamız aynı.. Ben de haftada 1-2 ancak hissediyorum. Oğlumda 13-14. Haftada kıpır kıpır başlamıştı ama bunda net yok daha hareket. İçerde daha hareketli aslında. Oğlum uştrasonda öööyşe dururdu bu geziniyo..1-2 haftaya çekiştirir sürükler beni diye umuyorum :))
18. Haftada başlıyolar artık gümbür gümbür ama 20. Haftaya kadar da duymayabilirsin endişelenme hiç.
Benimde hiç kıpırtı yok bekliyorum beklıyorum yokTessekkür ederim kızlar cevapladığınız için. Bi kaç gündür çok kafaya taktım durmadan kendimi dinliyorum ama tık yok.
Yolundadır merak etme :)Benimde en son kontrolde baya hareketliydi bi kaç defa hisettim aslında ama son bi haftadır hiç bisey yok sanki sol tarafımda duruyor öylece. Çarşamba günü doktora gidicem inşallah herşey yolundadır.
Normaldir o zaman bizimkiler tembel galiba .Benimde hiç kıpırtı yok bekliyorum beklıyorum yokultrasondada oyle uyuyo zaten birde benim etim sıkı bu yuzden göbüşte cok cıkmadı
Bende gece uyku tutmuyor çok dönüyorum sağa sola eziyet ediyormuyum bebeğe acaba diye hep düşünüyorum ama baya bi solda batıyor sanki hep orda .Yolundadır merak etme :)
Benim de iyice solumda ebe bile sağda aradı , uzaklarda arama dedim :))
Soluma yatınca ezilme bak die sesleniyorum artık duyuyodur inşallah
Balık yağı olarakta ocean plus kullanıyorum, folikasit solgarin, birde kan ilacı verdim tablet. Bunlarida yazayım belki lazım olur :)tamam canım sağol. ocean mummy aldım ben de.
Valla erkek ismi konusunda kararsızım ya bazen kız çıksa ismi hazır ne güzel diyorumSağlık olsun değişirse deunisex şeyler almak lazım sanırım :)
Kızlar belki size komik geliyor böyle sorular ama kusura bakmayın hiç tecrübesi olmamış etrafında bebek görmemiş görse de ilgilenmemiş anne adaylarına destek olunBen de çıtçıtlı body, tulum, penye alt, çorap, şapka, eldiven yeter diye düşündüm ama 1 bebek için bunlardan kaç tane lazım? Ikiz bebek olunca 2 katı mı yoksa hesap değişiyor mu? Çok fazla da almak istemiyorum boş yere. Ortalama hangisinden kaçar tane alsam yeter?
Ayrıca zıbın hangisi tam olarak? Yelek gibi yarım giyilen mi? Göbeği düşene kadar içine çıtçıtlı body giydirmiyoruz direkt onu mu giydiriyoruz?
Allah bana kolaylık bebeklerime de sabır versinAnnem de yanımda olmayacak umarım üstesinden gelirim
Yalnız değilsin bende cok Nadire’n hissediyorum hatta geçen kedi Patisi gibi dokunmak ve dokunmamak arası bisey hissettim biliyorum ki bebeğim di:) Dr un erkek demesi de doğru olabilir erkekler çabuk hareketleniyor ama ilk oğlumda 19 haftalarda cok net hissediyordum benKızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.
Hepsinden de olur hiç kaygı etme canım corabi taytin ustune verirsin hicbisey olmaz :) annelik içgüdüsel kızlar hiç stres yaomayin çünkü doğduktan sonra çocuğunuz için en doğru şeyi siz biliyor olavaksiniz başkalarının dediklerine he hı deyiip gececeksinizçok güzel özet olmuş tamam canım :)) peki çorap mı patikli alt mı? bilekleri üşümez mi çorap giydirince :)))
Burda ağda çok pahalı.. Bi de şekilli şekilli seçeneklerin var :) Brezilya modeli mi sadece şuralar mı? Üçgen olaun mu falan.. Ama £30-40.. O yüzden ben eşimin kullandığı Mach3 aldım. Belli aralıklarla başlık değişiyorum.
Gilette venüs almıştım ama yine dikkatli kullanıyodum , mach asla kesmiyo teni ondan 2-3 dk da komple bitiyo :) Her duşta 2-3 dk extra zaman ile pürüzsüz temizlik :))
Kızlar ben instagramdan bu iki sayfayı takip ediyorum fiyatları da makul, fikir olur size de :)
Eki Görüntüle 2233475 Eki Görüntüle 2233476 Eki Görüntüle 2233477 Eki Görüntüle 2233478 Eki Görüntüle 2233475
Kızlar ben sağlık ocağının verdiği decaviti kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz.onerisi olan var mi
Unicornluda bize göre çok tatlı şeyler biraz daha zaman geçsin alırız inşallahKızlar ben instagramdan bu iki sayfayı takip ediyorum fiyatları da makul, fikir olur size de :)
Eki Görüntüle 2233475 Eki Görüntüle 2233476 Eki Görüntüle 2233477 Eki Görüntüle 2233478 Eki Görüntüle 2233475
Canım bende 2 güne 1 falan hissediyorum hergun hissedemiyorum ama bugün 2 kez hissettim şükür çok normal kafana takmaKızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.
Kızlar benimle aynı haftada olanlar bebeği hisediyormusunuz ben bi hafta önce bi iki bisey hisettim devamı gelmedi .Ister istemez endişe ediyorum çarşamba günü kontrolüm var bi ay oldu görmedim bebisimi kontrol yaklaştıkça dahada meraklanıp endişeleniyorum 1 ay çok uzun geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?