2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok iyiymiş uyum benim de kayınpeder Cengizhan, eşim Çağatay, oğlum Metehan

Mete güzel bencede anlaşabilirsek eşimle bende koyacağım. İsimde nasip işi sanırım
Canım bu araba kaç yaşa kadar kullanılıyor acaba biliyor musun

Benimde canım çok istiyordu ilk başlarda heleki kola eşim izin vermiyordu içmeye arada az bisey fanta bende içiyorum gözümüz kalmasın:)

Çok iyiymiş orası şanslısın Yerine göre değişiyor demek ki

Acaip fark var aralarında neye göre belirleniyor ki bu fiyatlar gerçekten kayda değer bir fark var mı yoksa parası olanı mı kazıklıyorlar Ayıp ama 800 lira muayene mi olur bebekler işin içinde olunca gözümüz görmüyor diye sömürüyorlar

Evet ben de öyle düşünüyordum ikizler her şekilde riskli gebelik grubuna giriyor takip edilmeli diye. Ama doktor riskli bulmadı. Sevinsem mi gıcık mı olsam bilemedim. Nürnberg'deyim ben de canım.

Belki de

Sağol canım evet iyiler ikisi de çok şükür önemli olan o Eşim de diyor zaten 4 ay kaldı ayda bir gider görürüz veririz 40€ bir şey olmaz diyor ama yazık yani 40€ya 4 takım kıyafet alırım bebeklere Bana öyle uzun uzun da göstermesinler foto da vermesinler sadece desinler ki bebeklerin iyi kalpleri atıyor tamam Neyse birkaç hafta içinde iyice hareketlenirler de benim de içim rahat eder onlar kıpırdadıkça

lavitabellamk Sen naptın canım gittin mi bugün diyetisyene?

Burası Türkiye

Acaba yeni bi sistem mı geldi normalde hep bakılıyor. Sende ayda bi agrım var deyip hastaneye git gör bebisleri:)

Unutmazsam sorucam içimde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…