2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Acaba yeni bi sistem mı geldi normalde hep bakılıyor. Sende ayda bi agrım var deyip hastaneye git gör bebisleri:)

Aklıma gelmedi değil

Valla ben her ultrasona tanıdık indirimiyle 320 veriyorum ve ultrasonlar sıklaşmaya başlıcak. Aslında hiç memnun değilim bu durumdan ama mecbur veriyorum..

Her ultrason için 320 çok çok fazla Artık resmen sektör olmuş paraya para demiyorlar ayıp yani

Bende arada (haftada 1) kola içiyorum valla ki normalde hiç içmem, resmen içim istiyor

Aynen ben de hiç içmezdim arada bir istiyorum. Ama light veya zero içmeyin kızlar onlardaki yapay tatlandırıcılar çok zararlı. Normal kola için. Ben çoğunlukla soğuk maden suyu içiyorum asitli asitli çok iyi geliyor. Dün doktora sordum maden suyu içiyorum fazlasının zararı var mı, içerdiği magnezyum kasları gevşetip erken doğuma sebep olur mu diye, erken doğuma sebep olması için 1 kilo maden suyunu damardan alman lazım dedi

Bilmiyorum da internete diyet listesi yazınca çıkan listeler gibi bu liste. Hiç hamilelere özel gelmedi bana hele ki ikiz için... Kişiye özel olmayınca diyetler hiç içime sinmiyor. Denersen haber verirsin canım bakalım nasıl olacak

Canım devlete gidince bizde göremiyoruz ama özelde doya doya seyret modu ekstra USG ücreti diye bişey yok tabi tuhafmis uygulama

Neyse ki 3 hafta sonra detaylı usgda görücem tekrar bebeklerimi Sonra perinatologda yine görücem Ondan sonra da allah kerim

Günaydın kızlar bu liste basit gibi dursada ben cço faydali olacagini düşünüyorum cunku grecka bugdayi cok faydali kutu baklagiller olarak avakado da oyle rahim icin çok iyi baktigimiz zaman siradan gibi görünüyor ama bebek için faydalı bence zaten hamur isi sekerli seyler insana esas kilo aldıran burda onemli olan senin doymani saglamasi

Son düzenleme:
kesinlikle nazara inanıyorum canım ama nasibin ötesine kimse geçemez Allah ne yazdıysa o bende korkuyodum ama başa gelen geliyo naparsak yap.
Eşim her akşam elini karnıma koyup dua ediyo bence duanı et Rabbime bırak gerisini sal gitsin

benim eşim de aynısını yapıyor ve ben de sürekli dua ediyorum. Sonuçta alacak nefesi varsa bu dünyada birşey olmaz. Hepsi Allah'a emanet biz dua edelim bol bol

Hepsinden birer tane iste begenmediklerini iade et :)

Nazara kesinlikle bende inanıyorum ne zaman hamileligimi cevreme duyursam haftasi cikmadan solugu hastanede aliyordum ve dusukle sonuclaniyordu bende bu hamileligimde ailelrr haric kimseye demedim soran herkesi gecistiriyorum dogana kadar soylemeye niyetim yok benim boyle daha rahat kafam en azından biliyorum her şey Allah tan ama insanlar a guvrn olmuyor maalesef

kayınvalidem bu hafta kendi kayınvalidesine annesine falan söyledi sürekli sordukları için. e haliyle yaşlılar duyunca çevre de duyacak diye insan tedirgin oluyor. Bilmiyorum valla Allah'a emanet olsunlar ne diyim

Kızlar yine mantar oldum küfür ediyorum şuan kendi bünyeme
Travazol sürdüm valla dayanamadım
Ay gecen bende oldum zor kurtuldum berbat birşey sık sık iç çamasırı degişerek zalaim adlı fitil ve krem kullanarak kurtuldum. travazolda kortizon varmıs bebege zararmıs denildi.

kayınvalidem bu hafta kendi kayınvalidesine annesine falan söyledi sürekli sordukları için. e haliyle yaşlılar duyunca çevre de duyacak diye insan tedirgin oluyor. Bilmiyorum valla Allah'a emanet olsunlar ne diyim
Ben soyledum kayinvalideme kimseye duyurmayin cunku ben soranlara yok deyip geçiyorum bilmesin kimse dedim o da sag olsun tamam dedi

benim eşim de aynısını yapıyor ve ben de sürekli dua ediyorum. Sonuçta alacak nefesi varsa bu dünyada birşey olmaz. Hepsi Allah'a emanet biz dua edelim bol bol
Tabiki kuzum bişey olucak korkusyla yaşanmıyor kendinide bebişinide strese sokma Allahım yazdıysa bu dünyada yaşamayı kim ne yaparsa yapsın boş

Ay gecen bende oldum zor kurtuldum berbat birşey sık sık iç çamasırı degişerek zalaim adlı fitil ve krem kullanarak kurtuldum. travazolda kortizon varmıs bebege zararmıs denildi.
İnternettede bi etkisi yazmıyor canım doktorda vermişti zaten sadece geceleri sürüyorum.
İç çamaşırını zaten sabah akşam değiştiren biriyim soğuk suyla yıkayıp giyiyorum rahatlatıyor. Allah kahretmesin lanet bişey ya

Aynen öyle. Ben bir yerde okumustum .ama doktor verdiyse tamamdır canım Allah kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…