- 13 Eylül 2016
- 353
- 881
- 33
Acaba yeni bi sistem mı geldi normalde hep bakılıyor. Sende ayda bi agrım var deyip hastaneye git gör bebisleri:)
Valla ben her ultrasona tanıdık indirimiyle 320 veriyorum ve ultrasonlar sıklaşmaya başlıcak. Aslında hiç memnun değilim bu durumdan ama mecbur veriyorum..
Bende arada (haftada 1) kola içiyorum valla ki normalde hiç içmem, resmen içim istiyor
Canım gittim, daha önce gittiğim diyetisyenler daha kişiye özel bir liste veriyordu açıkçası ama şimdi o kadar para vermek istemedim. Bu diet listesini kişiye özelden çok, ikiz hamilelere özel olarak verdi. Bildiğin diet yani:) 95 lira verdim muayeneye. Ha beni çok tatmin etti mi bilemedim ama daha denemedim de... koyuyorum buraya canım:
Eki Görüntüle 2233691
Canım devlete gidince bizde göremiyoruz ama özelde doya doya seyret modu ekstra USG ücreti diye bişey yok tabi tuhafmis uygulama
Günaydın kızlar bu liste basit gibi dursada ben cço faydali olacagini düşünüyorum cunku grecka bugdayi cok faydali kutu baklagiller olarak avakado da oyle rahim icin çok iyi baktigimiz zaman siradan gibi görünüyor ama bebek için faydalı bence zaten hamur isi sekerli seyler insana esas kilo aldıran burda onemli olan senin doymani saglamasiCanım gittim, daha önce gittiğim diyetisyenler daha kişiye özel bir liste veriyordu açıkçası ama şimdi o kadar para vermek istemedim. Bu diet listesini kişiye özelden çok, ikiz hamilelere özel olarak verdi. Bildiğin diet yani:) 95 lira verdim muayeneye. Ha beni çok tatmin etti mi bilemedim ama daha denemedim de... koyuyorum buraya canım:
Eki Görüntüle 2233691
Gördüm canikom ama komik bişi söliyim, mağazalarda kalmamış, sadece internet üzerinden alıyorsun. Hepsiburada.com gbi. En azından bir görseydim
Ben de o yüzden kızdım biraz kendi kendime ama ne annem anladı, ne eşimSen bunlarla doyacak misin canim? Çok zor valla
Canım ben ağırlığımdan dolayı hareket edemiyorum maalesefDimi yaa bana da az geldi. İstedigini yiyip bol hareket etsen oluyor mu öyle ?
kesinlikle nazara inanıyorum canım ama nasibin ötesine kimse geçemez Allah ne yazdıysa o bende korkuyodum ama başa gelen geliyo naparsak yap.Günaydın kızlar. Nazara inanıyormusunuz.3 buçuk ayı geçtik ama hala birileri hamileliğimi öğrendiğinde tedirgin oluyorum. Sanırım zor elde ettiğimiz bir gebelikti ondan dolayı hala tedirginlik var içimde. Ama ne zamana kadar saklayacağız ki
benim eşim de aynısını yapıyor ve ben de sürekli dua ediyorum. Sonuçta alacak nefesi varsa bu dünyada birşey olmaz. Hepsi Allah'a emanet biz dua edelim bol bolkesinlikle nazara inanıyorum canım ama nasibin ötesine kimse geçemez Allah ne yazdıysa o bende korkuyodum ama başa gelen geliyo naparsak yap.
Eşim her akşam elini karnıma koyup dua ediyo bence duanı et Rabbime bırak gerisini sal gitsin
Hepsinden birer tane iste begenmediklerini iade et :)Gördüm canikom ama komik bişi söliyim, mağazalarda kalmamış, sadece internet üzerinden alıyorsun. Hepsiburada.com gbi. En azından bir görseydimsadece bu ğrün değil, maxicosi/maclaren vs. İkizi hiçbiri sanal dışında kalmamış..
Nazara kesinlikle bende inanıyorum ne zaman hamileligimi cevreme duyursam haftasi cikmadan solugu hastanede aliyordum ve dusukle sonuclaniyordu bende bu hamileligimde ailelrr haric kimseye demedim soran herkesi gecistiriyorum dogana kadar soylemeye niyetim yok benim boyle daha rahat kafam en azından biliyorum her şey Allah tan ama insanlar a guvrn olmuyor maalesefGünaydın kızlar. Nazara inanıyormusunuz.3 buçuk ayı geçtik ama hala birileri hamileliğimi öğrendiğinde tedirgin oluyorum. Sanırım zor elde ettiğimiz bir gebelikti ondan dolayı hala tedirginlik var içimde. Ama ne zamana kadar saklayacağız ki
kayınvalidem bu hafta kendi kayınvalidesine annesine falan söyledi sürekli sordukları için. e haliyle yaşlılar duyunca çevre de duyacak diye insan tedirgin oluyor. Bilmiyorum valla Allah'a emanet olsunlar ne diyimNazara kesinlikle bende inanıyorum ne zaman hamileligimi cevreme duyursam haftasi cikmadan solugu hastanede aliyordum ve dusukle sonuclaniyordu bende bu hamileligimde ailelrr haric kimseye demedim soran herkesi gecistiriyorum dogana kadar soylemeye niyetim yok benim boyle daha rahat kafam en aziazın
Ay gecen bende oldum zor kurtuldum berbat birşey sık sık iç çamasırı degişerek zalaim adlı fitil ve krem kullanarak kurtuldum. travazolda kortizon varmıs bebege zararmıs denildi.Kızlar yine mantar oldum küfür ediyorum şuan kendi bünyeme
Travazol sürdüm valla dayanamadım
Ben soyledum kayinvalideme kimseye duyurmayin cunku ben soranlara yok deyip geçiyorum bilmesin kimse dedim o da sag olsun tamam dedikayınvalidem bu hafta kendi kayınvalidesine annesine falan söyledi sürekli sordukları için. e haliyle yaşlılar duyunca çevre de duyacak diye insan tedirgin oluyor. Bilmiyorum valla Allah'a emanet olsunlar ne diyim
Suan bende o durumdayim artik daraldim bu mantardanKızlar yine mantar oldum küfür ediyorum şuan kendi bünyeme
Travazol sürdüm valla dayanamadım
Tabiki kuzum bişey olucak korkusyla yaşanmıyor kendinide bebişinide strese sokma Allahım yazdıysa bu dünyada yaşamayı kim ne yaparsa yapsın boşbenim eşim de aynısını yapıyor ve ben de sürekli dua ediyorum. Sonuçta alacak nefesi varsa bu dünyada birşey olmaz. Hepsi Allah'a emanet biz dua edelim bol bol
İnternettede bi etkisi yazmıyor canım doktorda vermişti zaten sadece geceleri sürüyorum.Ay gecen bende oldum zor kurtuldum berbat birşey sık sık iç çamasırı degişerek zalaim adlı fitil ve krem kullanarak kurtuldum. travazolda kortizon varmıs bebege zararmıs denildi.
Aynen öyle. Ben bir yerde okumustum .ama doktor verdiyse tamamdır canım Allah kurtarsınİnternettede bi etkisi yazmıyor canım doktorda vermişti zaten sadece geceleri sürüyorum.
İç çamaşırını zaten sabah akşam değiştiren biriyim soğuk suyla yıkayıp giyiyorum rahatlatıyor. Allah kahretmesin lanet bişey ya
Çok dikkat ediyorum temizliğime iç çamaşırını değştiriyorum sık sık vajinal duş yapmıyorum ama gene oluyo gene oluyo vallahi bıktımSuan bende o durumdayim artik daraldim bu mantardan
Aminn cümlemizi inşallah bu son olsunAynen öyle. Ben bir yerde okumustum .ama doktor verdiyse tamamdır canım Allah kurtarsın
Bendede öyle maalesef ne yaparsam yapayım geçmiyorÇok dikkat ediyorum temizliğime iç çamaşırını değştiriyorum sık sık vajinal duş yapmıyorum ama gene oluyo gene oluyo vallahi bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?