2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla ben her ultrasona tanıdık indirimiyle 320 veriyorum ve ultrasonlar sıklaşmaya başlıcak. Aslında hiç memnun değilim bu durumdan ama mecbur veriyorum..

Bende arada (haftada 1) kola içiyorum valla ki normalde hiç içmem, resmen içim istiyor

Canım gittim, daha önce gittiğim diyetisyenler daha kişiye özel bir liste veriyordu açıkçası ama şimdi o kadar para vermek istemedim. Bu diet listesini kişiye özelden çok, ikiz hamilelere özel olarak verdi. Bildiğin diet yani:) 95 lira verdim muayeneye. Ha beni çok tatmin etti mi bilemedim ama daha denemedim de... koyuyorum buraya canım:

Sen bunlarla doyacak misin canim? Çok zor valla

Günaydın kızlar Işe geç kaldım

Kızlar yine mantar oldum küfür ediyorum şuan kendi bünyeme
Travazol sürdüm valla dayanamadım

Travazol kullan zaten bir zararı yok ki.
Bu kadar dikkat ediyoruz yine de oluyo. Anlamıyorum gerçekten

Ben de fitil kullanıyorum çok kotu olursam, doktor vermişti.

Canım devlete gidince bizde göremiyoruz ama özelde doya doya seyret modu ekstra USG ücreti diye bişey yok tabi tuhafmis uygulama

Kaç kilo almışsın canım tarçıni ilk kez duydum yasak olduğunu

Pardon da aç mı gezecekmişsin :):):) 9 kaşık sebze yemeği susuz :):) Bu ne ya :):) Sen normal seviyede ye, biraz hareketli yaşa sadece, 26. haftadan sonra, hareketlerin azalınca yaparsın rejimi. Şimdi bu liste yetiyor mu ikizlere?

Günaydın kızlar Işe geç kaldım

Travazol kullan zaten bir zararı yok ki.
Bu kadar dikkat ediyoruz yine de oluyo. Anlamıyorum gerçekten

Ben de fitil kullanıyorum çok kotu olursam, doktor vermişti.
Bende geç kaldım öyle güzel alarmı kapatıp uyumuşum ki
ya bende anlamıyorum vallahi nasıl bu kadar sık olabiliyo
bende gebelik başında fitil kullanmıştım travazol geçirmezse artık yazdırıcam doktora tekrar

Canım uyman senin yararına kiloyu geç o sıkıntı değil sonra verilir de Allah korusun birden şeker yükseliyo burdaki kız gebelik boyunca diyetisyene gitti şeker yüklemesinde sınırda çıktı devlet şeker ölçüm aleti vermişti sürekli kontrol altındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…