Sabret canım çok güzel Bi anıKızlar bizimki gösterdi kendinkini ama biz balon patlatıp yarin ogrenicez kağıt esimin cebinde duruyor çok zor tutuyoruz kendimizi açmamak icinannem sakin acmayin beraber öğrenelim deyip durdurdu bizi
Teşekkür ederim canım benim :)Hayırlı olsun hadi bakalım biz de heyacanla bekliyoruz
İnşallah en kısa zamanda :)Hayırlı olsun darısı bize insallah
Aynen valla çok güzel hatıra olacak inşallah:)Sabret canım çok güzel Bi anı
Canım birşey daha sorucam bunun puset kısmı/ana kucağı arabaya kemerle bağlanıp, öyle de kullanılabiliyor mu?Arkadasim bunu kullandi memnundu .. istersen incelelavitabellamk
Valla ben her ultrasona tanıdık indirimiyle 320 veriyorum ve ultrasonlar sıklaşmaya başlıcak. Aslında hiç memnun değilim bu durumdan ama mecbur veriyorum..Canım turkıye de devlet hastanesi ve özel hastaneler var.Ayrıca muayenehaneşer var onlar da özel sayılır.Sigortalı isen devlet hastaneleri ücretsiz. Ama durumları içler acısı. Özel hastaneler ise bulunduğun sehre semte doktora göre değişiyor. Ben bursadayım en ucuz 80 tlye duydum en pahalı 800 duydum. Ayrıntılı usg için de ya radyolog ya da perinatolog bakıyor. O da devlette ücretsiz ama 5 dk sürüyor riskli değilse radyolog riskli ise perinatolog bakıyor ve üstün körü. Ama özelde yarım saat inceliyor. Yine Bursa da en ucuz 320 ye buldum ama en pahalı kactı bılmıyorum. 2017de en pahalı 1240 tlydi.
Bende arada (haftada 1) kola içiyorum valla ki normalde hiç içmem, resmen içim istiyorYa bir de Ben hep şöyle düşünüyorum. Anne iyiyse bebek de iyi. Kahve anneye kendini iyi hissettiriyorsa içmeli. Mutlu anne=Mutlu bebek
Diğer besinler ve içecekler için de geçerli
Mide bulantılarımdan sonra yanmalar başladı bende. Üç haftadır canım asitli asitli fanta cekiyodu ama o kadar cekiyodu ki olsa da boğazlarımdan geçse yaksa beni diye hayal ediyordum hararetim var cunku. Iki gün önce içtim üst üste üç bardak. Aylardır su içemiyorum zaten. Hararetimi bir aldi ki sorma ohh. Cok mutluyum, bebek de mutlu olmustur ins
Evet kullanilabiliyorCanım birşey daha sorucam bunun puset kısmı/ana kucağı arabaya kemerle bağlanıp, öyle de kullanılabiliyor mu?
Bunlarin diger aparati var kullanma yaşi sana kalmiş :)Mete güzel bencede anlaşabilirsek eşimle bende koyacağım. İsimde nasip işi sanırım
Canım bu araba kaç yaşa kadar kullanılıyor acaba biliyor musun
Sen bunlarla doyacak misin canim? Çok zor vallaCanım gittim, daha önce gittiğim diyetisyenler daha kişiye özel bir liste veriyordu açıkçası ama şimdi o kadar para vermek istemedim. Bu diet listesini kişiye özelden çok, ikiz hamilelere özel olarak verdi. Bildiğin diet yani:) 95 lira verdim muayeneye. Ha beni çok tatmin etti mi bilemedim ama daha denemedim de... koyuyorum buraya canım:
Eki Görüntüle 2233691
Dimi yaa bana da az geldi. İstedigini yiyip bol hareket etsen oluyor mu öyle ?Sen bunlarla doyacak misin canim? Çok zor valla
Ohhhh:))Yarın 12 de benim de benim de :)) 10 gün olmadı daha ama olsun ücretsiz görme hakkım var onu kullanicam:)
Kızlar yine mantar oldum küfür ediyorum şuan kendi bünyeme
Travazol sürdüm valla dayanamadım
Canım devlete gidince bizde göremiyoruz ama özelde doya doya seyret modu ekstra USG ücreti diye bişey yok tabi tuhafmis uygulamaKızlar az önce doktordan geldim bebekler çok iyi içim rahatladı bugün çok hareketlilerdiDoktor bu haftadan itibaren sigorta destekli ultrason yapılmadığını, yaptırmak istiyorsam özel ödemem gerektiğini söyledi 40€ muş ödedim ben de Bebekleri görücem diye hevesle gitmiştim görmeden dönseydim çok moralim bozulurdu. Trde nasıl ücretli mi ultrason?
3 hafta sonra detaylı usg yapıcakmış, sonra perinatologa yönlendirecekmiş bir de o bakacakmış ve her ikisi de ücretsizmiş
Her ay kontrole gidecekmişim ama bebekleri görmeyecekmişim. Napıcam o zaman bebekleri görmeyeceksem? Bari kalp atışlarını filan dinleseler de iyi olduklarını bilsem
Son haftalarda tekrar sigorta destekli usg giriliyormuş veya riskli gebelikse sigorta ödüyormuş. Benimki riskli gebelik değilmiş her şey yolundaymış o yüzden gerek yokmuş.
Rahim ağzına bakar mısınız dedim hiçbir sorun yok her şey yolunda diyip tuhaf tuhaf suratıma baktı
Kilom nasıl diye sordum gayet iyi sadece 2 kilo almışsın dedi. Ama ilk 3 ay çok aldım sorun olur mu dedim. Aşırı alsan biz zaten uyarırız idrar sonuçların filan her şeyin iyi dedi.
Bugünkü randevumda bir garip geçti yani
Kaç kilo almışsın canım tarçıni ilk kez duydum yasak olduğunuCanım gittim, daha önce gittiğim diyetisyenler daha kişiye özel bir liste veriyordu açıkçası ama şimdi o kadar para vermek istemedim. Bu diet listesini kişiye özelden çok, ikiz hamilelere özel olarak verdi. Bildiğin diet yani:) 95 lira verdim muayeneye. Ha beni çok tatmin etti mi bilemedim ama daha denemedim de... koyuyorum buraya canım:
Eki Görüntüle 2233691
Pardon da aç mı gezecekmişsin :):):) 9 kaşık sebze yemeği susuz :):) Bu ne ya :):) Sen normal seviyede ye, biraz hareketli yaşa sadece, 26. haftadan sonra, hareketlerin azalınca yaparsın rejimi. Şimdi bu liste yetiyor mu ikizlere?Canım gittim, daha önce gittiğim diyetisyenler daha kişiye özel bir liste veriyordu açıkçası ama şimdi o kadar para vermek istemedim. Bu diet listesini kişiye özelden çok, ikiz hamilelere özel olarak verdi. Bildiğin diet yani:) 95 lira verdim muayeneye. Ha beni çok tatmin etti mi bilemedim ama daha denemedim de... koyuyorum buraya canım:
Eki Görüntüle 2233691
Bende geç kaldım öyle güzel alarmı kapatıp uyumuşum kiGünaydın kızlar Işe geç kaldım
Travazol kullan zaten bir zararı yok ki.
Bu kadar dikkat ediyoruz yine de oluyo. Anlamıyorum gerçekten
Ben de fitil kullanıyorum çok kotu olursam, doktor vermişti.
Kurukahveci Mehmet Efendi'nin kafeinsiz Türk Kahvesi veya sütü bol latte içiyorum canım çektiğindeKızlar siz kahve iciyormusunuz ben bi kaç günde bi sütlü kahve içiyorum.kendimi suçlu gibi hisediyorum zararı varmıdır.
Canım uyman senin yararına kiloyu geç o sıkıntı değil sonra verilir de Allah korusun birden şeker yükseliyo burdaki kız gebelik boyunca diyetisyene gitti şeker yüklemesinde sınırda çıktı devlet şeker ölçüm aleti vermişti sürekli kontrol altındaydıCanım gittim, daha önce gittiğim diyetisyenler daha kişiye özel bir liste veriyordu açıkçası ama şimdi o kadar para vermek istemedim. Bu diet listesini kişiye özelden çok, ikiz hamilelere özel olarak verdi. Bildiğin diet yani:) 95 lira verdim muayeneye. Ha beni çok tatmin etti mi bilemedim ama daha denemedim de... koyuyorum buraya canım:
Eki Görüntüle 2233691
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?