Canım çok atak geldiği zaman hemen buz gibi suyla yıka peçeteyle iyice kurula geçiyo yatmadan yıkıyorum travazol sürüyorum çişim gelmezse sabaha kadar deliksiz uyuyorum
Şöyle diyim lor peynirini bile evde yapmamı istedi dietisyen. Kefir için sadece belli markalar verdi. Fındık yerine badem istediğimde sadece kabuklusu olur dedi yani bebek için sadece extra faydalı besinler. Ha ben bu kadar kasamam, benim sorunum zaten pizzalar, tatlılar vs.di. Bu diet üzerinden porsiyonları kendim ayarlarım artık. Tek yumurta diyor mesela, direk 2 yumurtayla başladım güne... lor peyniri yerine keçi peyniri yedim. Genede bu şekilde gidersem kilo alacağıma inanmıyorum.
Günaydın kızlar bu liste basit gibi dursada ben cço faydali olacagini düşünüyorum cunku grecka bugdayi cok faydali kutu baklagiller olarak avakado da oyle rahim icin çok iyi baktigimiz zaman siradan gibi görünüyor ama bebek için faydalı bence zaten hamur isi sekerli seyler insana esas kilo aldıran burda onemli olan senin doymani saglamasi
Canım çok atak geldiği zaman hemen buz gibi suyla yıka peçeteyle iyice kurula geçiyo yatmadan yıkıyorum travazol sürüyorum çişim gelmezse sabaha kadar deliksiz uyuyorum
aaa hadi hayırlısı o zaman benim de erkek sanırım ,ilk hamileliğimde çatır çatır erkek demişti dr erkek oldu bu 3 hafta sonra netleşir deyince acaba mı oluyorum :)
Gördüm canikom ama komik bişi söliyim, mağazalarda kalmamış, sadece internet üzerinden alıyorsun. Hepsiburada.com gbi. En azından bir görseydim sadece bu ğrün değil, maxicosi/maclaren vs. İkizi hiçbiri sanal dışında kalmamış..
Aynı dertten muzdaribim siz beğenin biz getirtelim diyor satış temsilcisi. Bende görmediğim şeyi nasıl beğenebişitim dedim. Görmek bakmak istiyorum ama mümkün değil
Sağol canım onları da ayrı almak gerekiyor sanırım
Sağol canım inceleyeyim
Aynı dertten muzdaribim siz beğenin biz getirtelim diyor satış temsilcisi. Bende görmediğim şeyi nasıl beğenebişitim dedim. Görmek bakmak istiyorum ama mümkün değil
Dün jokere gittim birtek chicco var. Bana biraz ince geldi minderi. Başka da bi tane model yok. İnternete bakıyorum hep sanal, mağaza yok. Ben anlamıyorum nerden alıcaz ikiz arabasını, kendimiz mi üreticez?
Kızlar basur olan var mi bana ilk hamilelikten miras kaldi kanama acı vs yok ama affederisiniz meme olusuyor tuvalette sonra geciyor ... korkum şu doğumda sorun teşkil eder mi
Şahsen ben izin vermiyorum dışarı çıkıyo nolur nolmaz enfeksiyon olabilir diye yani korumalı hatta kondom taraftarıyım ama bende Alerji yaptığı için kullanamıyorum
canım kondom vajina floranı değiştirebileceği için önerilmiyor daha bugün sağlık ocağındaki ebeye sordum. kayganlaştırıcı kullanılabilir ama zorda kalınca dedi.
Kızlar basur olan var mi bana ilk hamilelikten miras kaldi kanama acı vs yok ama affederisiniz meme olusuyor tuvalette sonra geciyor ... korkum şu doğumda sorun teşkil eder mi