2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bende haftaya gidicem aşı çok ağır dimi 5 yıl önce elimi cam kestiğinde yapmışları 1 hafta kolumu kaldıramadım

Ben inanıyorum canım. İlk hamileliğimde instagrama ilk foto attığımda kanamam olmustu sonradan kaldırdım. Aylar sonra bir daha baska foto atmıstım onda da sancım oldu erken dogum rıskım olustu 1 haftaya yakın hastanede yattım.Bir daha da doguma kadar foto atmadım.

foto zaten asla atmam canım ama brileri hamilemisin dedikçe öğrendikçe tedirgin oluyorum ben

Kızlar basur olan var mi bana ilk hamilelikten miras kaldi kanama acı vs yok ama affederisiniz meme olusuyor tuvalette sonra geciyor ... korkum şu doğumda sorun teşkil eder mi
Ben son ay olmuştum, meme vardı arada kaynıyordu, geriye ittiriyordum devamlı, dogum sonrasi gecti simdi yine tekrarlamasindan korkuyorum iste kilo bu yüzden kotu, 16 kilo almıştım toplamda vucudum kaldirmadi o kiloyu

ya kızlar bir şey soracağım belki bilginiz vardır. sabah uyandığımda bacaklarım dizlerim ağrıyordu sanki iki saat yol yürümüş gibi hala da ağrıyor neden acaba

nazardan bende artık korkuyorum daha bir aylıktım bir düğüne gittik diğer gün eşim düştü kolundan amliyat oldu benim kanamam oldu falan. artık sürekli nas felak okuyorum

ya kızlar bir şey soracağım belki bilginiz vardır. sabah uyandığımda bacaklarım dizlerim ağrıyordu sanki iki saat yol yürümüş gibi hala da ağrıyor neden acaba
Benımde öyle ağrı ...
sanırım kalsiyum almamız lazım bol bol
Günde bir kase yoğurt yiyorum sadece

Ben son ay olmuştum, meme vardı arada kaynıyordu, geriye ittiriyordum devamlı, dogum sonrasi gecti simdi yine tekrarlamasindan korkuyorum iste kilo bu yüzden kotu, 16 kilo almıştım toplamda vucudum kaldirmadi o kiloyu
Ben de 15 kilo almistim ... bu sefer 1.5 kilo.aldim iyi gidiyorum ... ben de devamli itiriyorum insallah sorun yaratmaz

kızlar bir sorum daha var İKEA da dolap oluşturma nasıl oluyor siteden var mı bilen kapağı iskeleti falan

Yaaa canım çok heyecanlı gerçekten Ikiz olunca merak da daha fazla oluyor. Gönlünden ne geçiyorsa hangisi hayırlıysa o olsun
Merak 2 kat :):) Amin. Sağlıklı olsunlar en başta, zamanında doğsunlar, tek isteğimiz o yönde. yavaş yavaş hepimiz hamileliği yarıladık. diğer yarısı da sağlıkla geçer inşallah.

kalsiyum eksikliğinden ziyade magnezyum eksikliği bence canım kaslara vuruyo direk benimde bacağım çekme yapııyor zaten gebeliktede magnezyum desteği veriyolar

Bi yumurta ile kimse doymaz zaten yanında pek bisey de yok zaten .Ben nedense diet psikolojisine girince doymuyorum. Normalde çok sık acıkmazdım ama böyle diyet olunca durmadan acıkırım. Sen listeye uy ama kendin ekle bi iki bisey .bu çok az ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…