2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ahh ne anlayışlı bende benimkine kimseye söyleme dedim yok 3 ay dolmuşmuş akrabalar duyarsa sakladık diye alınır küserlermiş vs dedim küsen küssün bebeklerimi kaybetmişim daha önemlisimi var. Sen söyle herkese ama tembihle çocuklar duyulsun istemiyor onlar söyleyene kadar bilmiyormuş gibi davranın. Yat kalk kayınvaline dua et. Evimdeki orkidenin solduğunu bile arkadaşlarından duyuyorum
Evet bu bakimdan şanslıyım ki sozumudinler kayinvalidem nasil istersen der kendi onerisinide sunar ama karari banbana birakir Allah razı olsun senin için üzüldüm bu bi bi hastalik aslinda insanlara söylemeden konusmadan yapamama Allah şifa ve hidayet versin

Bizde bugün eşimle tekrar kontrole gittik geçen sefer eşim gorememisti. 1 haftada 100 gram almış ve 400 gram olmuş asker selamı veriyordu bebegim eli alnında :)) erken yumurtlama dedi kesin olarak doktorumuz 21 haftalık gorunuyoruz. Dolayısıyla bende aşımı gecikmesin diye oldum :)

Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…