BENIMLE BERABER OLAN HAMİŞLER BEBİŞ HAREKETLERİNİ HİSSEDİYOR MUSUNUZ NE SIKLIKLA HİSSEDİYORSUNUZ BEN KORKMAYA BAŞLADIM GÜNDE Bİ KEZ ANCA OLUOR YADA IKI ODA BAGIRSAKMI BEBEK MI BILMIYORUM
Merhaba canim ben 1 haftadir baya hissediyorum 1 2 saatte bir vuruyor ama bence biraz da cocugun hareketli olmasi ile alakali olabilir hemen olumsuz dusunme hamilelik ilerledikce daha sık hissetmeye başlicaz diye dusunuyorum
Günaydın kızlar. Nazara inanıyormusunuz.3 buçuk ayı geçtik ama hala birileri hamileliğimi öğrendiğinde tedirgin oluyorum. Sanırım zor elde ettiğimiz bir gebelikti ondan dolayı hala tedirginlik var içimde. Ama ne zamana kadar saklayacağız ki
Nazar var evet ama bunu batıl inanç haline getirip süreli kafaya takmak doğru değil. Bol bol nas felak oku inş. Aman nazar boncuğu filan uzak dur.bebeklerimiz Alaha emanet
Nazar var evet ama bunu batıl inanç haline getirip süreli kafaya takmak doğru değil. Bol bol nas felak oku inş. Aman nazar boncuğu filan uzak dur.bebeklerimiz Alaha emanet
kızlar bol hareketli oluyor sanırım dün annemlere gittim babaannem kızlar erkeklere göre daha hareketli dedi ki bugün durmuyor çok şükür
kız ne güzel duygular ya içimizde canlı var resmen
Nazara ben de inanırım da buna çok kafayı takınca genelde paronayaya bağlıyor insanlar bir süre sonra
Mesela çok yakınım benden böyle bir şey saklarsa çok incinirim, ona kötü niyetle baktığımı düşünüyor demek ki derim. Ve bu beni cok üzer.
Aile ve yakın arkadaşlar arasında böyle şeylerin saklanmasından hiç hoşlanmıyorum, ben samimi bir insanim onlardan nesemi huznumu saklamiyorsam ayni seyi beklerim. Aksi halde sanki yüzüme baka baka bir iş çeviriyorlarmış gibi gelir. Niyetimden şüphe duyan insanlarla da eski samimiyetimi surduremem
Tabi bu söylediklerim konu komşu akraba degil. Yakın arkadaş çevresi ve birinci derece ailem için gecerli...
kızlar bol hareketli oluyor sanırım dün annemlere gittim babaannem kızlar erkeklere göre daha hareketli dedi ki bugün durmuyor çok şükür
kız ne güzel duygular ya içimizde canlı var resmen
Oğlumda tatlısız duramıyordum baklavalar havada uçuşuyordu. Bu seferki kız ve tatlıdan midem bulanıyor paso ekşili tuzlu şeyler yiyorum." Ye tatlıyı doğur atlıyı, Ye ekşiyi doğur ayşeyi " çok katılıyorum.
Oyy hadi gözün aydın canım gelmiştir senınkı o zaman şimdi
Benim eşim pazar gelcek ailesiyle döndu yaz tatiline kadar görmeyecek diye , pazar da evimize geliyo özgürlüğe kavuşturlar ailesi canlı yayın actı izledim insanın nasıl gözü doluyor yaaa