2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim kız daha hareketliydi ultrasonda hiç durmuyordu yerinde

Oğlum (yani erkekse hakkaten) ultrasonda hep uyuyo . Zorla elini kolunu sallarsa canı isterse arada salliyo iste

Ultrasonda hep hareketliydi şimdi de durmuyor maşallah net net hissettiriyor annesine kendini çok şükür

Ben zaten Normalde de tatlı sevmem ekşi acı tuzlu delisiyim de hamilelikten sonra bütün bütün limonlar yiyorum bencede tez doğru

Kızlar kontrolden gelıyorum. Cınsıyet kesin erkek her sey yolunda sukur ama kordon boynundan gecmiş. Doktor dolanma değil hamilelerde yuzde 40 gorulebiliyor dedi. Ama içime kurt düştü yine de tabi

Kızlar kontrolden gelıyorum. Cınsıyet kesin erkek her sey yolunda sukur ama kordon boynundan gecmiş. Doktor dolanma değil hamilelerde yuzde 40 gorulebiliyor dedi. Ama içime kurt düştü yine de tabi
Doğuma kadar daha çok pozisyon değiştirir korkma Allah'ın izniyle .

Aynen benimde gorumcem saklamıştı bizden o zaman çocuğum olmuyordu ve ben çok üzülmüştüm kiskanacagimi düşündü heralde diye düşündüm 4 aylıkken öğrendim hamile olduğunu bencede yakın biri saklayınca insan kırılıyor.

Randevudan önce seni bilgilendirmeleri gerekirdi.benimde bi once ki kontrolüm sadece paralı ultrason du.kendim istemiştim.yoksa sigorta karşılamadığı için 14.haftadan 20.haftaya karargahı detaylı ultrasona kadar beklemem gerekiyordu. Pazartesi günü detaylık ya
Evet canım neyazikki durum öyle, senin bir daha ki kontrolunde sana da soylerler.eger ki rutin kontrol dışında herhangi bi şikayetle doktora gidersen ultrason yapabiliyorlar ki buda doktoruna kalmış birşey.onun dışında 20 - 21 . Haftalarda detaylı ultrasonu sigorta karşılıyor.ayrica detaylı ultrason da 4d ile de bakmıyorlar.sadece bebegin vucud ölçüleri ,beyni, kalbi ve midesine baktı doktor.okadar

Kızlar kontrolden geldik maşşallah oğluma gördüm içim rahatladı hareketlerini hissetmeyince korkmuştum.ve kaçınılmaz son glifora yani şeker hapına başladım artı omega3 ve d vitamini.ekstra olarak kızlar bi test istedi doktor bu haftalar yapılıyormuş daha önce hiçbirinizde duymadım yaptıran yada doktoru isteyen var mı? AFP testi? Özelde yine 350 TL test devlette yaptırıcam artık.merak edenler vardı rahim ölcüsü rahim ağzıyla ilgili ultrasonda ölctük herşey normal yürüdümde hareketlerde vajinaya baskı olayını sordum bebeğin ayakları aşağıda tekme atıyor normal dedi ateş basmasını sordum oda olurmuş çoğu gebede oda normalmiş 230 gr 16 cm olmuşuz

Eklentiler

• IMG_20190208_191803.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20190208_191735.webp
    29 KB · Görüntüleme: 71
Canım valla benim de indirimli 320. İlgisi falan süper ama şimdi kontroller sıklaşacak, az para değil yanii ama gerçekten bazı devler hastahaneleri de bi garip. Dietisyen devlet hastahanesindeydi, 12 deydi randevum gittim danışmada kimse yok!(öğle yemeğindelermiş), aşağı vezneye iniyorsun sonra doktoru görmeye tekrar yukarıya, bir de suratsızlar. Bende sinirliyim zaten şuara, dedim noluyo herkes gülümsemeyi unutmuş, bir suratsızsınız diyince tavır değişti. Muhattap bulamıyorsun soru sormak için...
Diyete gelince ben şuan hamile olmasam, kilo vermek istiyorum desem anca bu liste verilir bence:)

Kizlar dün detayli ultrasondan sonra eşimle avm gittik 4 saat falan dolaştık aman ya rabbim ayaklarimin ve baldırlarımın agrisindan duramadım. Sabah 4 te uyandım 6:30 kıvrandım agridan sonra eşimi uyandirdim 10 dakika falan masaj yapti biraz rahatladım uyumuşum ay bu hep böyle mi olacak?

Bir de benim ağbimler 4. Ayda söyledi hamile olduklarını. Ben ilk günden sölemiştim:) şuan benden bir hafta öndeler. Kısaca neler oluyor, eşine söyle:) laiyka
Ay benim abimde bilmiyor hamile olduğumu,ilkini kaybedince çok yıprandı ağladı abim bu sefer biraz büyüsün de öyle söyleyelim dedik. Bugün şok olacak kesin :)

Valla böyle olacak sanırım:)

Şimdi ben gittiğimde artık Ultraschall yapmayacak mı bebeği göstericek mı.
Ay çok saçma bizim şansımıza mı böyle yaptılar.

Şimdi ben gittiğimde artık Ultraschall yapmayacak mı bebeği göstericek mı.
Ay çok saçma bizim şansımıza mı böyle yaptılar.
Sigorta 11-12.haftalardaki ultrason dan sonra detayliya kadar ultrasonu karşılamıyor canım detaylida 19- 24.haftalarda yapılıyor sanirim.
Bir daha ki kontrolün nezaman?

Ben gebelikte şeker ilacını tablet olarak kullanan hiç duymadım. Hep parmak ucu kan şekerine göre insülin başlıyorlar. Birde diet. İstersen bir endokrin doktoruna sor. Bundan sonra takşpte olman lazım diabet bemşiresi sana çizelge çıkaracak.
Afp’ye gelince 2. Taramadan sonra yapılan 3. Tarama hesaplamasında başvuruluyır. Benim kardeşime doktoru afp artık zorunlu demiş benim doktorum ikili temiz çıkınca istemedi. Sanırjm bu doktordan dpktora değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…