2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hareketlerını bes gun önce asırı hissettım cok net net vuruyordu ıkı gundur cok az hıssettım bugun öğleden berı neredeyse hıc hatta ter tırnağımdan cıkıyor bu haftalarda duzenlı takıp etmek yersız falan desemde yüreğimdeki endiselere engel olamıyorum

+1 aynı durumdayız

Bende yapturdım afp testi zorunlu değildi ama kanamalarım olduğu için yaptırdık biz çok şükür normal çıkmıştı

Canım endişelenme belki arkasını dönmüştür bebeğin

Kızlar siz kahve iciyormusunuz ben bi kaç günde bi sütlü kahve içiyorum.kendimi suçlu gibi hisediyorum zararı varmıdır.
Canım ilk zamanlar icemiyordum, arada sırada Türk kahvesi içiyorum. Zararı yok çok az bi miligram olduğu için yine de her gün içmiyorum içim rahat etmiyor .

Bebislerin iyi olmasına çok sevindim canım maşallah Sen neredesin yurt disindasin sanırım. Neden gösteriyorlar ki her seferinde değişik uygulamaları varmış gerçekten.

Napcaz böyle kıZın diyorum vursana içi rahat etsin annenin ama yok sekerli seyler yıyorum yan yatıyorum ama
Valla bilmiyorum iki gun önce tık tık vurdu icerden, sonrası yok pozisyonunu degistirdi herhalde diye kendimi teselli ediyorum, en kısa zamanda tekrar vururlar ins.

Bende devlete gidiyorum canım ama bakıyor uzun uzun anlatıyor usg resmi de veriyor ben memnunum çok şükür biraz doktorla da alakalı galiba

Seninkin nedeni farklı canım. Gerçi onlarda ilkini 4. Ayda kaybettikleri için nazar dğmesin diye söylemediler herhalde. Benimki de eş zamanlı, ben hemen söyledim ama:)
Aslında hemen söylemek daha iyi :) o bisey degil abimin sevimsiz eşi hayirli olsun demeden önce niye bize söylemediniz der aklima geldikce sinir oluyorum

Bu çarşamba bi dahaki kontrolüm .Ama daha önce doktorum hiç söylemedi yeni mi çıktı bu sistem .
Bilmiyorum ki canım yeni mi çıktı.ama hamileligin basında bana doktorum liste vermişti.ucretlere dair. Hangisinin yapılmasını istiyorsam ona gore kendim randevu almalıyım diye.sejin çarşamba kontrolünde nasıl olur bilmiyorum ama normal de paralı olur diye düşünüyorum.hayirlisi olsun canım.yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar

Kaç kilo almışsın canım tarçıni ilk kez duydum yasak olduğunu
Ben kullanıyorum ya tarçın hatta gripten çubuk şeklinde sıcak suda kaynatıp içtim birşey de olmadı çok şükür. Bağışıklığı güçlendirir diyor. Hamileler kullanabilir diyordu.

O endişeler hiç bitmiyor valla arkadaşım. Dün gördüm çok şükür beni 10 gün idare eder sonra başlarım artik tedirgin olmaya allah yardımcımız olsun

Ben kullanıyorum ya tarçın hatta gripten çubuk şeklinde sıcak suda kaynatıp içtim birşey de olmadı çok şükür. Bağışıklığı güçlendirir diyor. Hamileler kullanabilir diyordu.
Fazla tüketiminde düşük erken doğum kasılma gibi durumlara sebep oluyormuş canim minimum tuketmekte fayda var

Kizlar size bi sorun olacak Allah nasip ederse bir kızım olacak kayinvalidem adının konulmasını çok istiyor bende bir isim koymak istiyorum .konuştuk ben çok istediği için iki isimli olsun istedim kayinvalidem söyledim adımı tek koyarsan koy dedi. Çok kararsız kaldım biraz atıştık siz olsanız naparsiniz?

KIZLAR MERHABA

BENIMLE BERABER OLAN HAMİŞLER BEBİŞ HAREKETLERİNİ HİSSEDİYOR MUSUNUZ NE SIKLIKLA HİSSEDİYORSUNUZ BEN KORKMAYA BAŞLADIM GÜNDE Bİ KEZ ANCA OLUOR YADA IKI ODA BAGIRSAKMI BEBEK MI BILMIYORUM
2 haftadan çok net anlarsin canim

Adı ne kayınvalidenin ?
Hiç sevmem , koymak istersen koyarsın
Senin çocugun sonuçta:)
Birde alınganlık yapmazlar mı ayyyyy
Canım sen istediğini koy mecbur hissetme kendini kv adını koymak için
Benım görüşüm bu

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…