Canım adı elif ama bu tavırlarından soğuğun yani koymak mecburiyetim varmış gibi davraniyoAdı ne kayınvalidenin ?
Hiç sevmem , koymak istersen koyarsın
Senin çocugun sonuçta:)
Birde alınganlık yapmazlar mı ayyyyy
Canım sen istediğini koy mecbur hissetme kendini kv adını koymak için
Benım görüşüm bu
Sende bı ara mumbar mi istiyodun neydi yedinmiaynen ama bunlar ekstrem şeyler değil limon da dondurmada bulunabilir o yüzden söylemekten çekinmedim açıkçası
Bende eşimin bı arkadaşına söyleyemedim o da tedavi görüyor sadece onu uzmemek için söyleyemedim kıskanır diye değil o da öyledir emin olAynen benimde gorumcem saklamıştı bizden o zaman çocuğum olmuyordu ve ben çok üzülmüştüm kiskanacagimi düşündü heralde diye düşündüm 4 aylıkken öğrendim hamile olduğunu bencede yakın biri saklayınca insan kırılıyor.
Çok haklısın sen içinden geçende ısrarcı olCanım adı elif ama bu tavırlarından soğuğun yani koymak mecburiyetim varmış gibi davraniyo
Walla canım sen iyi niyetini göstermişsin. Ben olsam da senin yaptığını yapardım. 2 isim koyar onun da gönlünü etmek isterdim. Ama ne demek tek koyacaksan koy. Ayıp yani, senin de isim koymak hakkın. Bence sen kayınvalidenle bu konuda atışma hiç. Eşinle karar ver. Eşin anneaine söylesin. Sen de eşine at topu, eşinin öyle istediğini söyle kayınvalidene.Kizlar size bi sorun olacak Allah nasip ederse bir kızım olacak kayinvalidem adının konulmasını çok istiyor bende bir isim koymak istiyorum .konuştuk ben çok istediği için iki isimli olsun istedim kayinvalidem söyledim adımı tek koyarsan koy dedi. Çok kararsız kaldım biraz atıştık siz olsanız naparsiniz?
Masallah canım yüzünü saklamış kuzucukKızlar kontrolden geldik maşşallah oğluma gördüm içim rahatladı hareketlerini hissetmeyince korkmuştum.ve kaçınılmaz son glifora yani şeker hapına başladım artı omega3 ve d vitamini.ekstra olarak kızlar bi test istedi doktor bu haftalar yapılıyormuş daha önce hiçbirinizde duymadım yaptıran yada doktoru isteyen var mı? AFP testi? Özelde yine 350 TL test devlette yaptırıcam artık.merak edenler vardı rahim ölcüsü rahim ağzıyla ilgili ultrasonda ölctük herşey normal yürüdümde hareketlerde vajinaya baskı olayını sordum bebeğin ayakları aşağıda tekme atıyor normal dedi ateş basmasını sordum oda olurmuş çoğu gebede oda normalmiş 230 gr 16 cm olmuşuz
Canım eşim de söyledi senin isteğin de olsun bizimde diye aynen bende tek istemiyorum ileride pişmanlık duymamak için ısrarına devam ederse hiç koymuycam sanirimWalla canım sen iyi niyetini göstermişsin. Ben olsam da senin yaptığını yapardım. 2 isim koyar onun da gönlünü etmek isterdim. Ama ne demek tek koyacaksan koy. Ayıp yani, senin de isim koymak hakkın. Bence sen kayınvalidenle bu konuda atışma hiç. Eşinle karar ver. Eşin anneaine söylesin. Sen de eşine at topu, eşinin öyle istediğini söyle kayınvalidene.
Taviz verme :) eğer elif ismi içine sindiyse koy ama illaki sana emrivaki yapıp koy diyosa koyma ne bu cahillik :)Canım adı elif ama bu tavırlarından soğuğun yani koymak mecburiyetim varmış gibi davraniyo
Teşekkür ederim canım bende o yondeyimÇok haklısın sen içinden geçende ısrarcı ol
Valla teşekkür ederim ya bide kendimi suçluyorum kadının hevesini mi kırdım falan diye anneden babadan daha fazla hak görüyorlar kendilerinde aynen cahillik :))Taviz verme :) eğer elif ismi içine sindiyse koy ama illaki sana emrivaki yapıp koy diyosa koyma ne bu cahillik :)
Eşinle sen karar vereceksin
Kolay gelsin:))
Inşallah bakarlar ya ben zaten oynamıyor diye çok endişe ediyorum sertleşip sol tarafımda kalıyor bazen öyle.hisediyorym batıyor sanki. Ucretliyse de öderiz artık mecburen.Ben görmesem içim rahat etmez sanırım.Bilmiyorum ki canım yeni mi çıktı.ama hamileligin basında bana doktorum liste vermişti.ucretlere dair. Hangisinin yapılmasını istiyorsam ona gore kendim randevu almalıyım diye.sejin çarşamba kontrolünde nasıl olur bilmiyorum ama normal de paralı olur diye düşünüyorum.hayirlisi olsun canım.yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar
Oğlumda kaynımın adını koymamı istemiştiSu isime karisma konusu yokmu deli ediyor resmen beni
Mecbur degilsiniz koymaya
Egoistikten baska birsey degil
Canım bize de kayinvalidemler tarafından hiç baskı olmadı ama eşim nisanlandigimizdan beri babasının ismini koymak istediğini söylüyordu. Bende yanına bı isim ekleyip öyle koyucam. Eğer tek isim babasını koyarsam eşim otomatik vites bir araba vaad ediyor ama henüz ikna edemedi beniCanım eşim de söyledi senin isteğin de olsun bizimde diye aynen bende tek istemiyorum ileride pişmanlık duymamak için ısrarına devam ederse hiç koymuycam sanirim
Kızlar siz kahve iciyormusunuz ben bi kaç günde bi sütlü kahve içiyorum.kendimi suçlu gibi hisediyorum zararı varmıdır.
Kizlar size bi sorun olacak Allah nasip ederse bir kızım olacak kayinvalidem adının konulmasını çok istiyor bende bir isim koymak istiyorum .konuştuk ben çok istediği için iki isimli olsun istedim kayinvalidem söyledim adımı tek koyarsan koy dedi. Çok kararsız kaldım biraz atıştık siz olsanız naparsiniz?
9 ay karnında taşıyan sensin çok meraklılarsa ya onlarda doğursun yada evlat edinsinler. Kendi çocuklarına yapamadıkları şeyleri torunlarında hak görüyorlar. Ben açıkcası istemem öyle sey. Ama kalp kırmamak adına “anne sinirleniriz kızarız adıyla senin yanında üzerine alınırsın üzülürsün yakışı kalmaz sadece seninkini koymak” de gitsin.Su isime karisma konusu yokmu deli ediyor resmen beni
Mecbur degilsiniz koymaya
Egoistikten baska birsey degil
Benimde 7 seneden sonra kizim olmustu ve kayinvalidenin adi konucsk dediler adi ise satı idiOğlumda kaynımın adını koymamı istemişti
Bana vaad de yokkCanım bize de kayinvalidemler tarafından hiç baskı olmadı ama eşim nisanlandigimizdan beri babasının ismini koymak istediğini söylüyordu. Bende yanına bı isim ekleyip öyle koyucam. Eğer tek isim babasını koyarsam eşim otomatik vites bir araba vaad ediyor ama henüz ikna edemedi beni
Hevesim kaçtıSende bı ara mumbar mi istiyodun neydi yedinmi
Kuzum valla bu isim aslında bir boncuk çok çok çok önemli değil anlamı güzel olduktan sonra. Ama ben her türlü dayatma ve zorbalığa uyuz oluyorum. Yoksa elif ismi kötü değil. Benim kayinbabamin ismi de Fehmi mesela . Bende Fehmi efe diye düşünüyorum nasip olursa.Bana vaad de yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?