2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım adı elif ama bu tavırlarından soğuğun yani koymak mecburiyetim varmış gibi davraniyo

Bende eşimin bı arkadaşına söyleyemedim o da tedavi görüyor sadece onu uzmemek için söyleyemedim kıskanır diye değil o da öyledir emin ol

Walla canım sen iyi niyetini göstermişsin. Ben olsam da senin yaptığını yapardım. 2 isim koyar onun da gönlünü etmek isterdim. Ama ne demek tek koyacaksan koy. Ayıp yani, senin de isim koymak hakkın. Bence sen kayınvalidenle bu konuda atışma hiç. Eşinle karar ver. Eşin anneaine söylesin. Sen de eşine at topu, eşinin öyle istediğini söyle kayınvalidene.

Masallah canım yüzünü saklamış kuzucuk

Canım eşim de söyledi senin isteğin de olsun bizimde diye aynen bende tek istemiyorum ileride pişmanlık duymamak için ısrarına devam ederse hiç koymuycam sanirim

Taviz verme :) eğer elif ismi içine sindiyse koy ama illaki sana emrivaki yapıp koy diyosa koyma ne bu cahillik :)
Eşinle sen karar vereceksin
Kolay gelsin:))
Valla teşekkür ederim ya bide kendimi suçluyorum kadının hevesini mi kırdım falan diye anneden babadan daha fazla hak görüyorlar kendilerinde aynen cahillik :))

Inşallah bakarlar ya ben zaten oynamıyor diye çok endişe ediyorum sertleşip sol tarafımda kalıyor bazen öyle.hisediyorym batıyor sanki. Ucretliyse de öderiz artık mecburen.Ben görmesem içim rahat etmez sanırım.
Inşallah sağlıkla gelsinler paronayak olduk iyice.

Canım eşim de söyledi senin isteğin de olsun bizimde diye aynen bende tek istemiyorum ileride pişmanlık duymamak için ısrarına devam ederse hiç koymuycam sanirim
Canım bize de kayinvalidemler tarafından hiç baskı olmadı ama eşim nisanlandigimizdan beri babasının ismini koymak istediğini söylüyordu. Bende yanına bı isim ekleyip öyle koyucam. Eğer tek isim babasını koyarsam eşim otomatik vites bir araba vaad ediyor ama henüz ikna edemedi beni

Kızlar siz kahve iciyormusunuz ben bi kaç günde bi sütlü kahve içiyorum.kendimi suçlu gibi hisediyorum zararı varmıdır.

Günde 200mg kafein izniniz var.
Bu ister çikolata ile ister kahve ile tüketilebilir.
Ortalama bir fincan nescafe 140mg içeriyormuş..
Ben günde 2-3 içerdim oğlumdan önce. Hamileyken ebemiz decaff iç aynen devam et istersen demişti..
Decaff nescafede sadece 5mg kafein var dedi..
Her gün bir tane içiyorum ben. Bazen 2.
Çikolata sevmediğim için kahveye ayırıyorum hakları..
Günde 1 kahve sorunsuz yani..

Su isime karisma konusu yokmu deli ediyor resmen beni
Mecbur degilsiniz koymaya
Egoistikten baska birsey degil
9 ay karnında taşıyan sensin çok meraklılarsa ya onlarda doğursun yada evlat edinsinler. Kendi çocuklarına yapamadıkları şeyleri torunlarında hak görüyorlar. Ben açıkcası istemem öyle sey. Ama kalp kırmamak adına “anne sinirleniriz kızarız adıyla senin yanında üzerine alınırsın üzülürsün yakışı kalmaz sadece seninkini koymak” de gitsin.
Bende çok sinirliyim bebeklerimizi ve kayınpederimi 1 gin arayla kaybettik. Şimdi nşsan ayında mezar yapılıp senesini yapacaklar. Neymiş efendşm bebeklerin mezarını melek yaptıracakmış kayınvalidem. Annesi benim bana sordun mu bebeklerin mezarı nasıl olsun diye, kocanınkini nasıl ysparsan yap banane, bebeklerime ne karışıyordun, kocasınınkini bu kadar önemsemedi. Çok moralim bozuk ben kimimki

Oğlumda kaynımın adını koymamı istemişti
Benimde 7 seneden sonra kizim olmustu ve kayinvalidenin adi konucsk dediler adi ise satı idi
Ve nerdeyse bosaniyorduk esimle bu yuzden cok sinirlenirim bu isim konusuna
Simdide erkek olacagini biliyorlar artik beni sinir etmek icinmi soyluyorlar bilemedim kayinbabanin adini koy duyorlar ne adi satilmiş
Sen dogur koy yok doguramiyorum diyorsan gelinine koydur babanin adini dedim cok sinirleniyorum

Bana vaad de yokk

Bana vaad de yokk
Kuzum valla bu isim aslında bir boncuk çok çok çok önemli değil anlamı güzel olduktan sonra. Ama ben her türlü dayatma ve zorbalığa uyuz oluyorum. Yoksa elif ismi kötü değil. Benim kayinbabamin ismi de Fehmi mesela . Bende Fehmi efe diye düşünüyorum nasip olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…