2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Basın sağ olsun canım çok üzüldüm.. çok haklıyız her olayda durumda hak görüyorlar kendilerine

Bende eşimin bı arkadaşına söyleyemedim o da tedavi görüyor sadece onu uzmemek için söyleyemedim kıskanır diye değil o da öyledir emin ol
Yok canım ben üzülmezdim herkesin nasibi farklı bütün aile herkes biliyordu ben eşim ve eltimden saklıyordu ağzından kaçırıp sonra düzeliyordu .üzülürüm diye değildi öyle olsa doğduktan sonra gözümüze sokmazdı.

Koydun mu peki kayinvalinin adını.. insanı huzursuz etmek için elinden geleni yapıyolar sanki rahat bi hamilelik geçiremiyoruz 2 oğlandan sonra benimde kızım olucak inşallah bi rahat rahat sevinemedim

Aynen canım ismi güzel olan tavır yüzünden bana en kötü isim gibi geliyo ayy diyorum kadının adıyla seslenmek zorundamıyım çocuğuma

Iyi o zaman bende artık içince suçluluk duymam :) içim rahatladı.
Ben içince herkes aaaa kahvemi iciyorsun deyince sanki çok kötü bisey yapıyormuşum gibi geldi.

Aynen canım ismi güzel olan tavır yüzünden bana en kötü isim gibi geliyo ayy diyorum kadının adıyla seslenmek zorundamıyım çocuğuma
Şu isim konusuna karışmayan yok sanırım bi rahat bıraksalar olmaz .Bizim çocuğumuz biz koyucaz kime ne .Eşim de bana diyor isim konusunu büyüklere danışalım kusura bakmasın benim çocuğum ismini koymak da benim hakkım.

Koydun mu peki kayinvalinin adını.. insanı huzursuz etmek için elinden geleni yapıyolar sanki rahat bi hamilelik geçiremiyoruz 2 oğlandan sonra benimde kızım olucak inşallah bi rahat rahat sevinemedim
Yok canim satı ne ya guzel bir isim olsa koyarim birde ben riskli gebeyim 9 ay sirt ustu yatiyorum sadece wc kalkiyorum en dogal hakkim bebegime isim koymak koymadim tabi esma asel koyduk esmayi babasi aseli ben koydum isim yuzunden bosaniyorduk saka gibi
Simdi erkek ve nasil dr erkek dedi direk aklima isim mevzusu geldi o kadar psikolojim bozuldu yani
Seni cok iyi anliyorum bak gor dogmaya yakin baslarlar o zaman esime soyleniyordum kirmamak icin deli gibi simdi yuzlerine soyluyorum bana kizimda neler yasattilar ambulasla acile kaldirildim tartismadan dolayi birde rahimde dikis vardi ayy berbat bi ani iste

Ilerde bizde mi böyle kaynana olucaz acabaa

Ben de bebekleri gördüm geldim:) çok şükür iyiler 228 gr birisi 218 gr birisi olmuş. Haftalarıyla ıymumlular çok şükür. İkisi de hala erkek
Çok şükür gözün aydın canım

yedim valla 2 tane limon tuzlu tuzlu ye ekşiyi çıkar ayşeyi bende online
Bende 2 tane Ayşe var ama benimkiler ekşi değil karbonhidrat istiyor niye öyle

Bende dun kontrolden sonra dr soyledim mumbar yiyebilirmiyim diye ye dedi
Bende mumbarima dun kavustum tadi hala damagimda ama cok uzak her yerde de yok
Offf mumbar değil de doğurduktan sonra ilk yiyeceğim şey kokoreç ve midye tava Gözümde tütüyor resmen...

Kızımız oluyor Çok şükür 3 yaşında oğlum var
Gözün aydın gönlüne göre olmuş sağlıkla doğsun inşallah

Kızlar kontrolden gelıyorum. Cınsıyet kesin erkek her sey yolunda sukur ama kordon boynundan gecmiş. Doktor dolanma değil hamilelerde yuzde 40 gorulebiliyor dedi. Ama içime kurt düştü yine de tabi
Kordon içi su dolu gergin bir hortum gibiymiş anne karnında herhangi bir tehlike arz etmiyor diye okumuştum gönlünü ferah tut canım

Evet yani ben de ona sinir oldum. Insan bir önceki randevuda der ki önümüzdeki randevudan itibaren sigorta karşılamayacak istiyorsanız kendiniz ödemelisiniz, ben de ona göre giderdim. Ben gitmişim heyecanla bebekleri görücem diye, doktor bana bugün usg yok kanser kontrolü yapıcam deyince acayip moralim bozuldu Peki detaylı usgdan sonra hangi haftalarda ücretsiz usgye girebilicez haberin var mı canım? Yoksa bundan sonra artık hep ücretli mi?

Ayy canım ya sen daha ağırını yaşamışsın..Bende ayrı şehirlerde yaşıyoruz samimiyetimiz yok mesafeli olduğumuz halde böyle davranıştı yakınında olsak bizde o aşamalara gelirdik

Senin ayşeler değişik demek ki

Ben içince herkes aaaa kahvemi iciyorsun deyince sanki çok kötü bisey yapıyormuşum gibi geldi.
Yok yok rahat ol.. Burda düzenli alkol alan anne adayları var, akşam yemeklerinde bir kadeh şarapsız asla diyenler, günde 3-5 kutu kola içenler..
Biz bir kahvenin hesabını yapıyoruz demiştim de ebe bana güldü. İç yahu iç diyo :))

Her bünye bir değil, herkesin genetiğine kodlu rahatsızlıklar elbet var. Ama elinden geldiği kadar kötüden sakınmak ve bir arkadaşın dediği gibi kendini mutlu ederek bebeği mutlu etmek en iyisi.. Çünkü stres kötü bişi.. :)
İlk hamileliğimde hamur işi de yedim sebze de et de, çay da içtim kahve de. 6, aydan sonra günde 400 gr dondurma yiyodum.. Tamamen kendime kilo ama testlerim temizdi ve ebe asla dur demedi :)
30 kilo aldım, 28’ini 1 senede verdim.. Oğlum 3.300 doğdu. 2 yaşına gircek daha grip olmadı maşallah. Yani çoook da kısıtlamalarla hamileliği stres yapmayın kendinize, huzurlu hamilelik huzurlu bebek.. Bazı tatlı kaçamaklar candır :)

Yani kızlar eşleriniz ne der bilmiyorum tabiki şu isim konusunda herkesin Bi fikri olmasına sinir oluyorum ana baba karar verir eşlere büyük iş düşüyo büyükler ne derse desin he diyip bildiğinizi yapın yani hangi devirdeyiz kaynana kayınpeder adı konulsun
Eşim maya ismini çok istedi anneannesinin adı tamam koy yanına da annemin adını koyarım dedim vazgeçti ne yani erkek tarafından mı olmalı.
Sancısıdır sıkıntısıdır anası çeksin başkaları karar versin öyle bi dünya yok yani. Allah yardımcınız olsun

Ü
nescafe gibi hazır kahveler normlde de içilmemesi gerekiyor aslında. Ama türk khvesi zararsız hatta faydalı bile. Canan kratay yemekten sonra çy değiş türk khvesi için diyor:))) Tabi o da ölçülü olması lazım. Önemli olan günlük kafein. Ben hamileliğimden beri çay hiç içemiyorum. Çikolata da yeni yeni biraz yiyebiliyorum ki ikisi de vazgeçilmezimdi. Hormonlar yüzünden tadlarını almıyorum. O yüzden günlük türk kahvesi içmede sakınca görmüyorjm. Ama onu da her gün içemiyorum zaten 2 günde bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…