Basın sağ olsun canım çok üzüldüm.. çok haklıyız her olayda durumda hak görüyorlar kendilerine9 ay karnında taşıyan sensin çok meraklılarsa ya onlarda doğursun yada evlat edinsinler. Kendi çocuklarına yapamadıkları şeyleri torunlarında hak görüyorlar. Ben açıkcası istemem öyle sey. Ama kalp kırmamak adına “anne sinirleniriz kızarız adıyla senin yanında üzerine alınırsın üzülürsün yakışı kalmaz sadece seninkini koymak” de gitsin.
Bende çok sinirliyim bebeklerimizi ve kayınpederimi 1 gin arayla kaybettik. Şimdi nşsan ayında mezar yapılıp senesini yapacaklar. Neymiş efendşm bebeklerin mezarını melek yaptıracakmış kayınvalidem. Annesi benim bana sordun mu bebeklerin mezarı nasıl olsun diye, kocanınkini nasıl ysparsan yap banane, bebeklerime ne karışıyordun, kocasınınkini bu kadar önemsemedi. Çok moralim bozuk ben kimimki
Yok canım ben üzülmezdim herkesin nasibi farklı bütün aile herkes biliyordu ben eşim ve eltimden saklıyordu ağzından kaçırıp sonra düzeliyordu .üzülürüm diye değildi öyle olsa doğduktan sonra gözümüze sokmazdı.Bende eşimin bı arkadaşına söyleyemedim o da tedavi görüyor sadece onu uzmemek için söyleyemedim kıskanır diye değil o da öyledir emin ol
Koydun mu peki kayinvalinin adını.. insanı huzursuz etmek için elinden geleni yapıyolar sanki rahat bi hamilelik geçiremiyoruz 2 oğlandan sonra benimde kızım olucak inşallah bi rahat rahat sevinemedimBenimde 7 seneden sonra kizim olmustu ve kayinvalidenin adi konucsk dediler adi ise satı idi
Ve nerdeyse bosaniyorduk esimle bu yuzden cok sinirlenirim bu isim konusuna
Simdide erkek olacagini biliyorlar artik beni sinir etmek icinmi soyluyorlar bilemedim kayinbabanin adini koy duyorlar ne adi satilmiş
Sen dogur koy yok doguramiyorum diyorsan gelinine koydur babanin adini dedim cok sinirleniyorum
Aynen canım ismi güzel olan tavır yüzünden bana en kötü isim gibi geliyo ayy diyorum kadının adıyla seslenmek zorundamıyım çocuğumaKuzum valla bu isim aslında bir boncuk çok çok çok önemli değil anlamı güzel olduktan sonra. Ama ben her türlü dayatma ve zorbalığa uyuz oluyorum. Yoksa elif ismi kötü değil. Benim kayinbabamin ismi de Fehmi mesela . Bende Fehmi efe diye düşünüyorum nasip olursa.
Iyi o zaman bende artık içince suçluluk duymam :) içim rahatladı.Günde 200mg kafein izniniz var.
Bu ister çikolata ile ister kahve ile tüketilebilir.
Ortalama bir fincan nescafe 140mg içeriyormuş..
Ben günde 2-3 içerdim oğlumdan önce. Hamileyken ebemiz decaff iç aynen devam et istersen demişti..
Decaff nescafede sadece 5mg kafein var dedi..
Her gün bir tane içiyorum ben. Bazen 2.
Çikolata sevmediğim için kahveye ayırıyorum hakları..
Günde 1 kahve sorunsuz yani..
Ben yedim sirdan degil ama mumbarHevesim kaçtışırdan
Şu isim konusuna karışmayan yok sanırım bi rahat bıraksalar olmaz .Bizim çocuğumuz biz koyucaz kime ne .Eşim de bana diyor isim konusunu büyüklere danışalım kusura bakmasın benim çocuğum ismini koymak da benim hakkım.Aynen canım ismi güzel olan tavır yüzünden bana en kötü isim gibi geliyo ayy diyorum kadının adıyla seslenmek zorundamıyım çocuğuma
Benim daha önce tadını bilmediğim bişey şırdan anlık Bi heves geldi geçtiBen yedim sirdan degil ama mumbar
Yok canim satı ne ya guzel bir isim olsa koyarim birde ben riskli gebeyim 9 ay sirt ustu yatiyorum sadece wc kalkiyorum en dogal hakkim bebegime isim koymak koymadim tabi esma asel koyduk esmayi babasi aseli ben koydum isim yuzunden bosaniyorduk saka gibiKoydun mu peki kayinvalinin adını.. insanı huzursuz etmek için elinden geleni yapıyolar sanki rahat bi hamilelik geçiremiyoruz 2 oğlandan sonra benimde kızım olucak inşallah bi rahat rahat sevinemedim
Ilerde bizde mi böyle kaynana olucaz acabaaŞu isim konusuna karışmayan yok sanırım bi rahat bıraksalar olmaz .Bizim çocuğumuz biz koyucaz kime ne .Eşim de bana diyor isim konusunu büyüklere danışalım kusura bakmasın benim çocuğum ismini koymak da benim hakkım.
Çok şükür gözün aydın canımBen de bebekleri gördüm geldim:) çok şükür iyiler 228 gr birisi 218 gr birisi olmuş. Haftalarıyla ıymumlular çok şükür. İkisi de hala erkek
Bende 2 tane Ayşe var ama benimkiler ekşi değil karbonhidrat istiyor niye öyleyedim valla 2 tane limon tuzlu tuzluye ekşiyi çıkar ayşeyi bende online
Offf mumbar değil de doğurduktan sonra ilk yiyeceğim şey kokoreç ve midye tavaBende dun kontrolden sonra dr soyledim mumbar yiyebilirmiyim diye ye dedi
Bende mumbarima dun kavustumtadi hala damagimda ama cok uzak her yerde de yok
Gözün aydın gönlüne göre olmuş sağlıkla doğsun inşallahKızımız oluyor Çok şükür 3 yaşında oğlum var
Kordon içi su dolu gergin bir hortum gibiymiş anne karnında herhangi bir tehlike arz etmiyor diye okumuştum gönlünü ferah tut canımKızlar kontrolden gelıyorum. Cınsıyet kesin erkek her sey yolunda sukur ama kordon boynundan gecmiş. Doktor dolanma değil hamilelerde yuzde 40 gorulebiliyor dedi. Ama içime kurt düştü yine de tabi
Evet yani ben de ona sinir oldum. Insan bir önceki randevuda der ki önümüzdeki randevudan itibaren sigorta karşılamayacak istiyorsanız kendiniz ödemelisiniz, ben de ona göre giderdim. Ben gitmişim heyecanla bebekleri görücem diye, doktor bana bugün usg yok kanser kontrolü yapıcam deyince acayip moralim bozulduRandevudan önce seni bilgilendirmeleri gerekirdi.benimde bi once ki kontrolüm sadece paralı ultrason du.kendim istemiştim.yoksa sigorta karşılamadığı için 14.haftadan 20.haftaya karargahı detaylı ultrasona kadar beklemem gerekiyordu. Pazartesi günü detaylık ya
Evet canım neyazikki durum öyle, senin bir daha ki kontrolunde sana da soylerler.eger ki rutin kontrol dışında herhangi bi şikayetle doktora gidersen ultrason yapabiliyorlar ki buda doktoruna kalmış birşey.onun dışında 20 - 21 . Haftalarda detaylı ultrasonu sigorta karşılıyor.ayrica detaylı ultrason da 4d ile de bakmıyorlar.sadece bebegin vucud ölçüleri ,beyni, kalbi ve midesine baktı doktor.okadar
Bagimli oluyorsun o derece tabi damak tadi mevzusuBenim daha önce tadını bilmediğim bişey şırdan anlık Bi heves geldi geçti
Mumbar falan yemem de şırdan belki günün birinde tadarım
Ayy canım ya sen daha ağırını yaşamışsın..Bende ayrı şehirlerde yaşıyoruz samimiyetimiz yok mesafeli olduğumuz halde böyle davranıştı yakınında olsak bizde o aşamalara gelirdikYok canim satı ne ya guzel bir isim olsa koyarim birde ben riskli gebeyim 9 ay sirt ustu yatiyorum sadece wc kalkiyorum en dogal hakkim bebegime isim koymak koymadim tabi esma asel koyduk esmayi babasi aseli ben koydum isim yuzunden bosaniyorduk saka gibi
Simdi erkek ve nasil dr erkek dedi direk aklima isim mevzusu geldi o kadar psikolojim bozuldu yani
Seni cok iyi anliyorum bak gor dogmaya yakin baslarlar o zaman esime soyleniyordum kirmamak icin deli gibi simdi yuzlerine soyluyorum bana kizimda neler yasattilar ambulasla acile kaldirildim tartismadan dolayi birde rahimde dikis vardi ayy berbat bi ani iste
Senin ayşeler değişik demek kiÇok şükür gözün aydın canım
Bende 2 tane Ayşe var ama benimkiler ekşi değil karbonhidrat istiyor niye öyle
Offf mumbar değil de doğurduktan sonra ilk yiyeceğim şey kokoreç ve midye tavaGözümde tütüyor resmen...
Gözün aydın gönlüne göre olmuş sağlıkla doğsun inşallah
Kordon içi su dolu gergin bir hortum gibiymiş anne karnında herhangi bir tehlike arz etmiyor diye okumuştum gönlünü ferah tut canım
Evet yani ben de ona sinir oldum. Insan bir önceki randevuda der ki önümüzdeki randevudan itibaren sigorta karşılamayacak istiyorsanız kendiniz ödemelisiniz, ben de ona göre giderdim. Ben gitmişim heyecanla bebekleri görücem diye, doktor bana bugün usg yok kanser kontrolü yapıcam deyince acayip moralim bozulduPeki detaylı usgdan sonra hangi haftalarda ücretsiz usgye girebilicez haberin var mı canım? Yoksa bundan sonra artık hep ücretli mi?
Resmine baktım ama anlamadım sırdan işkembe miBagimli oluyorsun o derece tabi damak tadi mevzusu
Tabi canım severim sevmem bişey diyemem yemeden ama yeni tatlara açığımBagimli oluyorsun o derece tabi damak tadi mevzusu
Biz sinir olduğumuz şeyleri yapmayız bence. Kendi anamızın babamızın adını koycaz desek anında itiraz ederler vallaIlerde bizde mi böyle kaynana olucaz acabaa
Yok yok rahat ol.. Burda düzenli alkol alan anne adayları var, akşam yemeklerinde bir kadeh şarapsız asla diyenler, günde 3-5 kutu kola içenler..Iyi o zaman bende artık içince suçluluk duymam :) içim rahatladı.
Ben içince herkes aaaa kahvemi iciyorsun deyince sanki çok kötü bisey yapıyormuşum gibi geldi.
nescafe gibi hazır kahveler normlde de içilmemesi gerekiyor aslında. Ama türk khvesi zararsız hatta faydalı bile. Canan kratay yemekten sonra çy değiş türk khvesi için diyor:))) Tabi o da ölçülü olması lazım. Önemli olan günlük kafein. Ben hamileliğimden beri çay hiç içemiyorum. Çikolata da yeni yeni biraz yiyebiliyorum ki ikisi de vazgeçilmezimdi. Hormonlar yüzünden tadlarını almıyorum. O yüzden günlük türk kahvesi içmede sakınca görmüyorjm. Ama onu da her gün içemiyorum zaten 2 günde bir.Iyi o zaman bende artık içince suçluluk duymam :) içim rahatladı.
Ben içince herkes aaaa kahvemi iciyorsun deyince sanki çok kötü bisey yapıyormuşum gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?