Ben asla olmam kaynanam gibi :) Allahım inşallah olmamIlerde bizde mi böyle kaynana olucaz acabaa
Kız eşim diyor ki ikinci ismi de babanın kini koyalımYani kızlar eşleriniz ne der bilmiyorum tabiki şu isim konusunda herkesin Bi fikri olmasına sinir oluyorum ana baba karar verir eşlere büyük iş düşüyo büyükler ne derse desin he diyip bildiğinizi yapın yani hangi devirdeyiz kaynana kayınpeder adı konulsun
Eşim maya ismini çok istedi anneannesinin adı tamam koy yanına da annemin adını koyarım dedim vazgeçti ne yani erkek tarafından mı olmalı.
Sancısıdır sıkıntısıdır anası çeksin başkaları karar versin öyle bi dünya yok yani. Allah yardımcınız olsun
Aynen çok da strese girip kasmamak gerek .Yok yok rahat ol.. Burda düzenli alkol alan anne adayları var, akşam yemeklerinde bir kadeh şarapsız asla diyenler, günde 3-5 kutu kola içenler..
Biz bir kahvenin hesabını yapıyoruz demiştim de ebe bana güldü. İç yahu iç diyo :))
Her bünye bir değil, herkesin genetiğine kodlu rahatsızlıklar elbet var. Ama elinden geldiği kadar kötüden sakınmak ve bir arkadaşın dediği gibi kendini mutlu ederek bebeği mutlu etmek en iyisi.. Çünkü stres kötü bişi.. :)
İlk hamileliğimde hamur işi de yedim sebze de et de, çay da içtim kahve de. 6, aydan sonra günde 400 gr dondurma yiyodum.. Tamamen kendime kilo ama testlerim temizdi ve ebe asla dur demedi :)
30 kilo aldım, 28’ini 1 senede verdim.. Oğlum 3.300 doğdu. 2 yaşına gircek daha grip olmadı maşallah. Yani çoook da kısıtlamalarla hamileliği stres yapmayın kendinize, huzurlu hamilelik huzurlu bebek.. Bazı tatlı kaçamaklar candır :)
Bak canım senin istediğinde kayınpederinin adıysa tamam okey sıkıntı yok kimseyi ilgilendirmezKız eşim diyor ki ikinci ismi de babanın kini koyalımdünyalar tatlısıdır beyim ama babaninkini koy digerlerine de karışma dedim
Yok aslında kayınpederinin kendisini çok sevsemde adını beğenmiyorum ama verdik bı söz dönemiyorumBak canım senin istediğinde kayınpederinin adıysa tamam okey sıkıntı yok kimseyi ilgilendirmez
Ama eşin dahi olsa diretemez bu konuda
Zaten ailede Bi tane var yeter mantığıyla gidiyorum
Yani kızlar eşleriniz ne der bilmiyorum tabiki şu isim konusunda herkesin Bi fikri olmasına sinir oluyorum ana baba karar verir eşlere büyük iş düşüyo büyükler ne derse desin he diyip bildiğinizi yapın yani hangi devirdeyiz kaynana kayınpeder adı konulsun
Eşim maya ismini çok istedi anneannesinin adı tamam koy yanına da annemin adını koyarım dedim vazgeçti ne yani erkek tarafından mı olmalı.
Sancısıdır sıkıntısıdır anası çeksin başkaları karar versin öyle bi dünya yok yani. Allah yardımcınız olsun
Kesinlikle canım anne baba rızası varsa o bambaşka bişey kendileri bilir ama başkalarının fikir yürütmesi akıl vermesi bu olsun demesi sinir bozucu+1
Seninki ebeveyn de ben de ağaçta yetişmedim yani.
Koymam. Konusunu bile yaptırtmam.
Biz Mustafa Kemal çok istemiştik ama sonra eşim Atlas istedi onda karar kıldık, İngilterede de olan bir isim diye.. Mustafa da göbek adı olsun dedik. 2 isim sevemedik gitti biz..
iki ailede de (benim amcam, eşimin dedesi) rahmetli mustafa var.. Onların hoşuna gitti yine ama kimlikte yok yani..
Elif olcaksa olsun diye diretmek nedir yani ayıp yahu
Aynen cnm erkeğin illa koyulcak diye bisey yokBiz sinir olduğumuz şeyleri yapmayız bence. Kendi anamızın babamızın adını koycaz desek anında itiraz ederler valla
Valla ne diyimYok aslında kayınpederinin kendisini çok sevsemde adını beğenmiyorum ama verdik bı söz dönemiyorumyanına ekleyecegim Allah'tan
Amin insallahhhhBen asla olmam kaynanam gibi :) Allahım inşallah olmam
Valla canım içine sinmeyen birşeyi asla yapma derim. Kavgaysa kavga sonra unutulur. Ben kayinpederimi çok sevdiğim için( sürekli çiçekler alır gönderir şiirler okur ince ruhludur falan) o yüzden mutsuz değilim. Ama bunu isteyen direten eşim değil de başkaları olsaydı büyük olay kopardı bu da bı gerçek.Aynen cnm erkeğin illa koyulcak diye bisey yok
Ama cok guzel isim koymussunuz benim oglumun adi da atlas+1
Seninki ebeveyn de ben de ağaçta yetişmedim yani.
Koymam. Konusunu bile yaptırtmam.
Biz Mustafa Kemal çok istemiştik ama sonra eşim Atlas istedi onda karar kıldık, İngilterede de olan bir isim diye.. Mustafa da göbek adı olsun dedik. 2 isim sevemedik gitti biz..
iki ailede de (benim amcam, eşimin dedesi) rahmetli mustafa var.. Onların hoşuna gitti yine ama kimlikte yok yani..
Elif olcaksa olsun diye diretmek nedir yani ayıp yahu
Kesinlikle canım anne baba rızası varsa o bambaşka bişey kendileri bilir ama başkalarının fikir yürütmesi akıl vermesi bu olsun demesi sinir bozucu
Amanın çok teşekkür ederimmAma cok guzel isim koymussunuz benim oglumun adi da atlas
Evet esimde oyle diyo içinden ne geliyosa öyle davran mecburiyetimiz yok filan diyo aslında hiç niyetim yoktu kayınvalidenin çok hevesli olduğunu bildiğim için hadi koyalım dedik o konuyu başka taraflara çekti yani trip yapınım derken bu gidişle hiç koymuycamValla canım içine sinmeyen birşeyi asla yapma derim. Kavgaysa kavga sonra unutulur. Ben kayinpederimi çok sevdiğim için( sürekli çiçekler alır gönderir şiirler okur ince ruhludur falan) o yüzden mutsuz değilim. Ama bunu isteyen direten eşim değil de başkaları olsaydı büyük olay kopardı bu da bı gerçek.
Kuzum sen yine de kalbini dinle. Gaza getirmek de istemiyorum. Mutlulugun için ne gerekiyorsa onu yap. İster koy ister koyma. Önemli olan mutlu olman :)Evet esimde oyle diyo içinden ne geliyosa öyle davran mecburiyetimiz yok filan diyo aslında hiç niyetim yoktu kayınvalidenin çok hevesli olduğunu bildiğim için hadi koyalım dedik o konuyu başka taraflara çekti yani trip yapınım derken bu gidişle hiç koymuycam
Insalla büyüyünce bol bol gezerler ..Her ülkeyi bilmemde şimdiden şehir şehir gezini adının hakkını veriyo bizimkiAkıl vermek fikir sunmak yine anlayabilirim, ama baya baya tehdit şantaj aromalı diretmişler yani.. Tatsız
Amanın çok teşekkür ederimm
Ömürleri uzun olsun
Ona da kulp takan oldu.. Oğlunuz bütün dünyanın yükünü mü sırtlasın istiyosunuz?? Dediler..
Mitolojideki yarı Tanrı Atlas dünyayı değil gökkubbeyi taşır, araştırın tekrar konuşalım dedim..
Sizin oğlum için dileğinizi bilemiyorum ama Ben dilerim ki Atlas; dünya atlasını önüne sersin ve sıra sıra her ülkeye ayağını değdirsin demiştim..
Anayım ben ana..
Çok teşekkür ederim cnm iyi dileklerin icinKuzum sen yine de kalbini dinle. Gaza getirmek de istemiyorum. Mutlulugun için ne gerekiyorsa onu yap. İster koy ister koyma. Önemli olan mutlu olman :)
Insalla büyüyünce bol bol gezerler ..Her ülkeyi bilmemde şimdiden şehir şehir gezini adının hakkını veriyo bizimki
2 yasinda mi masallahBizimki de öyle :)
2 ülke ve 8 şehir gezdi.. Sanırım 17-18 kere uçağa bindi 2 senede
Gezmek güzeldir ya nasip olsun hep gezsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?