2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız eşim diyor ki ikinci ismi de babanın kini koyalım dünyalar tatlısıdır beyim ama babaninkini koy digerlerine de karışma dedim

Aynen çok da strese girip kasmamak gerek .
Oh iyi yapmışsın bişeyin üstüne çok düşünce ters tepiyor zaten bundan sonra daha rahat olucam :)

Kız eşim diyor ki ikinci ismi de babanın kini koyalım dünyalar tatlısıdır beyim ama babaninkini koy digerlerine de karışma dedim
Bak canım senin istediğinde kayınpederinin adıysa tamam okey sıkıntı yok kimseyi ilgilendirmez
Ama eşin dahi olsa diretemez bu konuda
Zaten ailede Bi tane var yeter mantığıyla gidiyorum

Bak canım senin istediğinde kayınpederinin adıysa tamam okey sıkıntı yok kimseyi ilgilendirmez
Ama eşin dahi olsa diretemez bu konuda
Zaten ailede Bi tane var yeter mantığıyla gidiyorum
Yok aslında kayınpederinin kendisini çok sevsemde adını beğenmiyorum ama verdik bı söz dönemiyorum yanına ekleyecegim Allah'tan

+1
Seninki ebeveyn de ben de ağaçta yetişmedim yani.
Koymam. Konusunu bile yaptırtmam.
Biz Mustafa Kemal çok istemiştik ama sonra eşim Atlas istedi onda karar kıldık, İngilterede de olan bir isim diye.. Mustafa da göbek adı olsun dedik. 2 isim sevemedik gitti biz..
iki ailede de (benim amcam, eşimin dedesi) rahmetli mustafa var.. Onların hoşuna gitti yine ama kimlikte yok yani..

Elif olcaksa olsun diye diretmek nedir yani ayıp yahu

Kesinlikle canım anne baba rızası varsa o bambaşka bişey kendileri bilir ama başkalarının fikir yürütmesi akıl vermesi bu olsun demesi sinir bozucu

Yok aslında kayınpederinin kendisini çok sevsemde adını beğenmiyorum ama verdik bı söz dönemiyorum yanına ekleyecegim Allah'tan
Valla ne diyim büyük konuşmaksa konuşuyorum asla katıyen koyulamaz benim çocuğuma başka birinin adı.
Benim eşim saçma sapan isimler istedi yok mukaddes bilmem ne dedim sen bilirsin koy hemen mahkemeye giderim değiştiririm uğraşırım
Anlamı güzel olsun 5 yaşındayken de 50 yaşındayken de abes durmasın bana yeter değişik isim değil derdim

Aynen cnm erkeğin illa koyulcak diye bisey yok
Valla canım içine sinmeyen birşeyi asla yapma derim. Kavgaysa kavga sonra unutulur. Ben kayinpederimi çok sevdiğim için( sürekli çiçekler alır gönderir şiirler okur ince ruhludur falan) o yüzden mutsuz değilim. Ama bunu isteyen direten eşim değil de başkaları olsaydı büyük olay kopardı bu da bı gerçek.

Ama cok guzel isim koymussunuz benim oglumun adi da atlas

Kesinlikle canım anne baba rızası varsa o bambaşka bişey kendileri bilir ama başkalarının fikir yürütmesi akıl vermesi bu olsun demesi sinir bozucu

Akıl vermek fikir sunmak yine anlayabilirim, ama baya baya tehdit şantaj aromalı diretmişler yani.. Tatsız
Ama cok guzel isim koymussunuz benim oglumun adi da atlas
Amanın çok teşekkür ederimm
Ömürleri uzun olsun
Ona da kulp takan oldu.. Oğlunuz bütün dünyanın yükünü mü sırtlasın istiyosunuz?? Dediler..

Mitolojideki yarı Tanrı Atlas dünyayı değil gökkubbeyi taşır, araştırın tekrar konuşalım dedim..
Sizin oğlum için dileğinizi bilemiyorum ama Ben dilerim ki Atlas; dünya atlasını önüne sersin ve sıra sıra her ülkeye ayağını değdirsin demiştim..
Anayım ben ana..

Evet esimde oyle diyo içinden ne geliyosa öyle davran mecburiyetimiz yok filan diyo aslında hiç niyetim yoktu kayınvalidenin çok hevesli olduğunu bildiğim için hadi koyalım dedik o konuyu başka taraflara çekti yani trip yapınım derken bu gidişle hiç koymuycam

Kuzum sen yine de kalbini dinle. Gaza getirmek de istemiyorum. Mutlulugun için ne gerekiyorsa onu yap. İster koy ister koyma. Önemli olan mutlu olman :)

Insalla büyüyünce bol bol gezerler ..Her ülkeyi bilmemde şimdiden şehir şehir gezini adının hakkını veriyo bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…