2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebislerin iyi olmasına çok sevindim canım maşallah Sen neredesin yurt disindasin sanırım. Neden gösteriyorlar ki her seferinde değişik uygulamaları varmış gerçekten.
Sağol canım teşekkür ederim Ben Almanya'dayım. Bu konularda hiç tecrübem yok her şey yeni benim için. Doğum yapan tanıdıklarımdan sorup öğrenmem lazım

Ne iyi bir doktor keşke bizimkiler de liste verseydi Peki ultrasona girmediğin randevularda bebeklerin iyi olup olmadığına nasıl bakıyorlar? Karnını mı dinliyorlar?

Ben koymazdım canım. Ben herhangi birinin isminin bebeklere konulmasına karşıyım anneanne babaanne dede allah göstermesin ölen diğer bebeğin adı vs. Her bebek yeni bir insan yeni bir karakter ve yeni bir ismi hakediyor. Kayınvaliden kendi çocuğuna koysaymış istediği ismi, bu sizin çocuğunuz, biraz geç kalmış kusura bakmasın

Kizlar bir oğlum oluyor ben şok oldum tabi hatta herkes şok oldu
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinBu sene kız bekleyenlerin hep erkek çıktı sanki. Olsun hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun en önemlisi o Ben doktora kese görmeye gittim 2 kese gördüm şok oldum Şimdi diyorum ikiz olmasaydı tuhaf olurdu yarım kalırdı Insan nasıl düşünürse ona alışıyor.

Çok teşekkür ederim. Aynen çoğu kişi kiz beklerken erkek haberi aldi :) sağlıklı olsun da valla. Hala küçük bir şoktayim. Hele o an sadece annemin yüzüne odaklandım balondan maviler dökülünce kadın agzi acik kaldi asla beklemiyordum diye nasil olur diye hemen erkek kiyafetleri baktik eşimle çok tuhaf bir his yahu

Günaydın kızlar isim konusunda yazısmalarınızı okudum. İçinizden geleni yapın hiç de izin vermeyin karısmalarına. Bizde eşim ömer ben de kerem ismini seviyorduk Ömer Kerem ismini düşünüyoruz Allah nasip ederse:) kayınvalide veya kayınpederden hiç isim talebi olmadı ama ilerde olabilir diyerekten eşim dedi ki “ kimse rüyasında görmeden ben göreyim bebeğin ismini Ömer Kerem olsun
Öyle işte bizde durum bu. Ne emeklerle hamile kalıyoruz sonrası zaten malum . Bence kesinlikle taviz vermeyin :)

Hahhahha çok tatlı bir anı olmuş umarım videoya almışsınızdır Baloncunuza güveniyor musunuz diğer arkadaşın başına gelen duruma düşmeyin sakın Doktorun yazdığı kâğıda baktınız mı sonradan?

Valla üstümüzde bizi çeken 5 tane telefon vardı her açıdan çelmişler evet evet ablama özelikle kağıdı geri getir dedim balonu patlatiktan hemen sonra verdi hem Boy yazmıştı hemde ( Male ) yazmıştı 2 sekilde :)

Günaydın benimde kızım oluyor az önce öğrendim içim hep erkekti ama nasip kızmış öğrenir öprenemez eşimlede tartıştık hastane kapısında kızım olursa alya oğlum olursa ali kaan olcaktı şimdi diyorki alya ismi için bana sormadın ilk cocuğumda kız gitti anasının ismini koydu bana birşey demeden ben kızınca ikinciyi sen koy demişti şimdi neden sormadın bana deyince benim şartellerin hepsi attı açtım ağzımı yumdum gözümü ağzıma geleni söyledim çok ayıpmış yaptığım neden sormamışım benim anlamadığım ben taşıyorum ben besliyorum ben acısını ağrısını cekiyorım ama ismini bile koymaya hakkım yok ne garip bir dünya sinirimden parçalıcam onuno derece ananesinşn ismini koycakmış

Allahım bu erkekler
Sen sıkma canını Hayırla sağlıkla gelsin prensesin boşver gerisini Bi şekilde ikna olur eşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…