2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bu konu kayinvalide ile konusulacak konu degil bence. Esinle konusun anlasin. Icine sinen ne ise o olsun.
Benim esim daha sevgili iken bizde anne baba adi koymak adetten sende koyar misin dedi. Bende isimleri guzelse koyarim dedim. Kayinvalidem hatice kayinpederim ali.
Kizimin adi hatice
Simdi oglum olacak kismetse o da Mustafa Ali olacak. Mustafa yi ben istedim.
Kayinvaliden dogumdan sonra ogrensin ne isim kondugunu. Bu konu icin hic konusup tartismayin

Kendin ne istiyorsan onu koy. Hatır gönül işi değil bu. 2. Ismi istemiyormuş hanıma bak isteği de bitmiyor sanki kendi doğuracak sinir oldum.

Hahahaha o anki yüz ifadelerini görmek isterdim Iyi emin olun da sonradan ikinci bir şok daha olmasın

Yanı ne desem bilmiyorum gerçekten erkeklerin kızları prenses anneleri kraliçe ama eşlerine gelince yok. Hiç düşünmüyorlar yarın bir gün onların kızı da birinin eşi olacak Babam anneme haksızlık yaptığında hep bunu hatırlatıyorum. Benim eşim de bana aynısını yapsın ister misin hayır dünyaları yıkarım. O zaman sen de anneme yapmicaksın Kafana takma canım hayırlısı olsun

Aslında hemen söylemek daha iyi :) o bisey degil abimin sevimsiz eşi hayirli olsun demeden önce niye bize söylemediniz der aklima geldikce sinir oluyorum
Ben ilk söylediklerinde o gün güzel haber bozulmasın diye “ben söyledim, siz niye söylemediniz” bile diyemedim. Ona hiç düşmez bence bunu sormak :) ha başka birgün zaman geçince birebirde sadece abime sordum ama alındım ben diye
Buarada bana asıl hesap soran, arklarm oldu. Niye söylemedin diye. Aile ayrı, arkadaş ayrı. Bu bence tabii

Bizde de eşim annesinin ismini göbek isim olarak koymak için çok uğraştı, çok tartıştık vs. Bana diyorki ben anneme aşık olarak yetiştim, şimdi de sana aşığım hatta bir kızımızın ismi de senin ismin olsun diyor. İkiz olduğunu bilmeden önce de hep senin ismini asıl ismi koyucam derdi buarada. Tabii olmaz öyle şey dedim, Bana saçma geliyor, sevgi ayrı isim ayrı. En sonunda bir kızın annesin göbek ismi onunki, diğerinin benim annemin olacak. Gerçi ben istemiyorum ama eksik kalmiyim :)

O koyuyorsa sen de koy canım niye eksik kalıcakmışsın
Ayy neyse ki eşim de benimle aynı kafadan yoksa çok kavga ederdik Onlar annelerimiz babalarımız bunlar çocuklarımız niye aynı isimde olsunlar ki?? Herhalde padişahlık döneminden kaldı bu adet. Tüm sülale 3. Ahmet 5. Mehmet gidiyor Yaratıcılık kişisellik sıfır

Canım bi ben vakası daha annesinin ismini koymuşsun zaten kendi istediğini koy bence hayırlısı sağlıklı gelsin bebislerimiz

Aynen ama kayinvalidem yıllardır bi kız olsun diye bekleyip duruyodu hevesi kırılmasın diye tamam dedim sonradan tek koyun adımı falan dedi ben olmaz dedim darginiz su an

Canım bende tam bilmiyorum sigorta hangi haftalarda karşılıyor son kontrolde 4d istedim doktorum önermedi,bu haftalarda bebek çok zayıf korkarsın bir sonraki kontrolde bakalım dedi. 5.mart şeker yüklemesi ve Ultraschall yapılacak ama ben en başından dedim her kontrolde görmek istiyorum sigorta ödemesede diye.artik hangi kontrol paralı söylemiyorlar, kontrole girerkek faturayi imzalatirlarsa anliyorum paraki oldugunu...şimdiye kadar da usg yapmadıkları bi kontrolüm olmadı canım. Ama PH değerine , idrara , kilo ve tansiyona her kontrolde bakıyor annelik karnen de kayıtlıdır neler yaptığı canım.

Canım bende tam bilmiyorum sigorta hangi haftalarda karşılıyor son kontrolde 4d istedim doktorum önermedi,bu haftalarda bebek çok zayıf korkarsın bir sonraki kontrolde bakalım dedi. 5.mart şeker yüklemesi ve Ultraschall yapılacak ama ben en başından dedim her kontrolde görmek istiyorum sigorta ödemesede diye.artik hangi kontrol paralı söylemiyorlar, kontrole girerkek faturayi imzalatirlarsa anliyorum paraki oldugunu...şimdiye kadar da usg yapmadıkları bi kontrolüm olmadı canım. Ama PH değerine , idrara , kilo ve tansiyona her kontrolde bakıyor annelik karnen de kayıtlıdır neler yaptığı canım.

Canım adı elif ama bu tavırlarından soğuğun yani koymak mecburiyetim varmış gibi davraniyo
O değilde niye iki isime karşı çıkıyor ki, onuda teklif etmişsiniz sonuçta, kendisi zorlaştırıyor şuan. Eşiniz ne düşünüyor bu konuda o da onemli. Ama sizi zorunlu tutması çok kötü bir davranış. Benim kiziminda 2 ismi var. Biri benim istediğim biri kayınvalidenin. Ama eşim istemişti annesinin adının olmasını, annesini erken kaybetmişti bende karşı çıkmadım tabiki olur dedim. Ikimizde mutlu olduk. Ama sizinki farklı tabi.

Eşim de benle aynı fikirde iki isimli olsun istiyo o konuda rahatim

Inşallah canım.ama inan bana yine de insanın içindeki merak ve kaygı hic bitmiyor.

Ya bana göre de aşırı demode ve gereksiz bir düşünce. Ama eşim nerdiyse yalvardı, sadece kimlikte duracak kimse bilmicek dedi. Ggene de ne saçma dimi ant içmiş nerdeyse. Ben de anneme bayılmaz diye, bend e diğerine benim annemin ismini koyarım o zaman dedim, koy dedi hani gene vazgeçiremedim :))

Selam kızlar sabah dilimde bi ağrıyla uyandım boğazıma yakın yerler kabarmış hasta mı olacam ya ne yapabilirim bunun için tavsiyeleriniz var mı

Burcu esmersoyun ilk adi hafize burcu esmersoy kardesinin adi da müge onun da ilk ismi cok eski bir isimdi duyunca şok olmustum ... kayinpederim 3 torunu var biri benim oglum hic birinin ismine karismadi ece kagan batu :) batu benim oglum ama simdiki bebisime azra ismjni koymak istedi biz de idil ismini istiyoruz ve kayinpederimi cok severim beni el ustunde tutar her zaman koymazsan allah korusun birsey olsa ona icime dert olur yillarca unutamam
.. azra idil koyarim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…