Ya bana göre de aşırı demode ve gereksiz bir düşünce. Ama eşim nerdiyse yalvardı, sadece kimlikte duracak kimse bilmicek dedi. Ggene de ne saçma dimiant içmiş nerdeyse. Ben de anneme bayılmaz diye, bend e diğerine benim annemin ismini koyarım o zaman dedim, koy dedi hani gene vazgeçiremedim :))
Hayırlı olsun canım kızın maşşallah güle güle giysin cicilerini bebişin inşallah:))Selamlar kızlar uzun zamandır yazmıyordum yoğunluktan ama hep okuyordum yazdıklarınızıbize de bir kız geliyor inşallah hayırlısıyla biraz önce doktordan geldim aslında 13. haftada söyledi doktor ama artık net kız ismini Lavin düşünüyoruz inşallah hamile kaldığımdan beri içimde bu isim. Ama aklımdaki diğer isimleri de söyleyeyim fikir olur. Mina, İlay, İpek, Serra, Feyza. Şimdilik aklıma bunlar geldi. bi de istanbuldan iki bavul bebek eşyasıyla döndüm. İstanbul’dakilere fikir olsun ben de bi arkadaşımın tavsiyesiyle gittim 212 avmde soobe outlet var 5-10-15 liraya bi sürü ciciş aldım kızıma. Annemin de aldıkları ördükleri derken bavulları doldurduk bi daha gidemem çünkü İstanbul’a. Sağlıkla gelsin ve sağlıkla giysin inşallah hepsi
Eşim de benle aynı fikirde iki isimli olsun istiyo o konuda rahatim
Canım ayakta kucaklayıp kaldirmamaya çalış en azindan otururken sarilirsiniz karnın büyüyünce sikistirirsa azıcık yandan sarilirsiniz artık anlatırsın annecim çok kocaman oldun ayakta seni kaldiramiyorum o yüzden oturayim öyle gel kucağıma dersinMerhabalar bir cumartesi gününden herkese.Umarım sağlığınız yerindedir.Bir sorum var.3-4 yaşlarında olan çocuklarınızı kucağınıza aliyormusunuz?Oğlum 4 yaşına girecek.18-19 kilo civarı.Baya ağır kucağıma gelmeyi sarılmayı çok seviyor.Baya zorlanıyorum gelmek istediğinde haliyle reddedemiyorum.Sikinti olmaz insallah.
Ben de eşimin ismini koymayı isterim ama eşim kabul etmıyor :)Bizde de eşim annesinin ismini göbek isim olarak koymak için çok uğraştı, çok tartıştık vs. Bana diyorki ben anneme aşık olarak yetiştim, şimdi de sana aşığım hatta bir kızımızın ismi de senin ismin olsun diyor. İkiz olduğunu bilmeden önce de hep senin ismini asıl ismi koyucam derdi buarada. Tabii olmaz öyle şey dedim, Bana saçma geliyor, sevgi ayrı isim ayrı. En sonunda bir kızın annesin göbek ismi onunki, diğerinin benim annemin olacak. Gerçi ben istemiyorum ama eksik kalmiyim :)
Kızım 16 aylık araları az oldugu için rahim daha hassas doktorum kaldırmasan iyi olur dedi dünMerhabalar bir cumartesi gününden herkese.Umarım sağlığınız yerindedir.Bir sorum var.3-4 yaşlarında olan çocuklarınızı kucağınıza aliyormusunuz?Oğlum 4 yaşına girecek.18-19 kilo civarı.Baya ağır kucağıma gelmeyi sarılmayı çok seviyor.Baya zorlanıyorum gelmek istediğinde haliyle reddedemiyorum.Sikinti olmaz insallah.
Merhabalar bir cumartesi gününden herkese.Umarım sağlığınız yerindedir.Bir sorum var.3-4 yaşlarında olan çocuklarınızı kucağınıza aliyormusunuz?Oğlum 4 yaşına girecek.18-19 kilo civarı.Baya ağır kucağıma gelmeyi sarılmayı çok seviyor.Baya zorlanıyorum gelmek istediğinde haliyle reddedemiyorum.Sikinti olmaz insallah.
Aynen valla hep böyle devam edecek sanırım.Inşallah canım.ama inan bana yine de insanın içindeki merak ve kaygı hic bitmiyor.
Basın sağolsun canım çok üzücü Allah rahmet eylesinO nemli olan zaten o bence. Yeni bebeği ilk öğrendiğimizde eşim erkek olursa senin babanın adı olsun dedi ve 3 gün sonra babamı kaybettik, bizimki şimdilik erkek gözüküyor ve bir adi belli Ali
Aynı şeyi eşim dedi, kimin göbek ismini biliyosun hepsi sadece kimlikte duruyo dedi, örnekler verdi. Kısaca bu sembolik birşey. Dediğin gbi kimliğe yazarsınız, gönlünü de almış olursunuz. Buarada azra güzel bir isim en azından :)Burcu esmersoyun ilk adi hafize burcu esmersoy kardesinin adi da müge onun da ilk ismi cok eski bir isimdi duyunca şok olmustum ... kayinpederim 3 torunu var biri benim oglum hic birinin ismine karismadi ece kagan batu :) batu benim oglum ama simdiki bebisime azra ismjni koymak istedi biz de idil ismini istiyoruz ve kayinpederimi cok severim beni el ustunde tutar her zaman koymazsan allah korusun birsey olsa ona icime dert olur yillarca unutamam
.. azra idil koyarim artik :)
Çocuğunu reddetme, önce bir yere otur sonra oğlunu kucağına al. Ayaktayken alma ne olur ne olmaz.Merhabalar bir cumartesi gününden herkese.Umarım sağlığınız yerindedir.Bir sorum var.3-4 yaşlarında olan çocuklarınızı kucağınıza aliyormusunuz?Oğlum 4 yaşına girecek.18-19 kilo civarı.Baya ağır kucağıma gelmeyi sarılmayı çok seviyor.Baya zorlanıyorum gelmek istediğinde haliyle reddedemiyorum.Sikinti olmaz insallah.
Evliliğimizde ilk iki sene benim annemi eleştirdiğinden kavga etmekle geçti. Artık kalmadı ama cok nadir de olsa bazen hala dayanamıyor. Çok çirkin bir davranış yabii, ne olursa olsun o benim annem, seninkiler de senin ailen. Kimse mükemmel değil ama bir saygı duy sonuçta eşini doğuran o. Olgunlaşması zaman aldı kısaca benimkininBenim anlamadığım konulardan biriside bu. Annelerinin her davranışını normal görüyorlar çünkü o annesi ama iş kız annesine gelince hep bir sorun yaratıyorlar, bende bunu kabullenemiyorum. Sanırsın dünyayı annesi yarattı kurtardı annesi olmasa dünya duracak. Sen evlatsan bende evladım senin annen sana iyiyse benim annem bana iyi. Empati sıfır
Hahaha karışır bence canım. Hep sıkıntı yaşarsınız.Ben de eşimin ismini koymayı isterim ama eşim kabul etmıyor :)
Çok teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim hepimizinki inşallahGözün aydın hayırla sağlıkla gelsin inşallah.
Çok ilginç yaa her şeye katlanıyorlar annelerinin ismi konulsun diyeYa bana göre de aşırı demode ve gereksiz bir düşünce. Ama eşim nerdiyse yalvardı, sadece kimlikte duracak kimse bilmicek dedi. Ggene de ne saçma dimiant içmiş nerdeyse. Ben de anneme bayılmaz diye, bend e diğerine benim annemin ismini koyarım o zaman dedim, koy dedi hani gene vazgeçiremedim :))
Azra Idil çok güzel olmuş neyse kiBurcu esmersoyun ilk adi hafize burcu esmersoy kardesinin adi da müge onun da ilk ismi cok eski bir isimdi duyunca şok olmustum ... kayinpederim 3 torunu var biri benim oglum hic birinin ismine karismadi ece kagan batu :) batu benim oglum ama simdiki bebisime azra ismjni koymak istedi biz de idil ismini istiyoruz ve kayinpederimi cok severim beni el ustunde tutar her zaman koymazsan allah korusun birsey olsa ona icime dert olur yillarca unutamam
.. azra idil koyarim artik :)
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin. Ben de kızım olursa Lavin koymak istedim bekarkenden beri. Şimdi kızlardan birinin adını Lavin Eva koymak istiyoruz. Adıyla yaşasınlarSelamlar kızlar uzun zamandır yazmıyordum yoğunluktan ama hep okuyordum yazdıklarınızıbize de bir kız geliyor inşallah hayırlısıyla biraz önce doktordan geldim aslında 13. haftada söyledi doktor ama artık net kız ismini Lavin düşünüyoruz inşallah hamile kaldığımdan beri içimde bu isim. Ama aklımdaki diğer isimleri de söyleyeyim fikir olur. Mina, İlay, İpek, Serra, Feyza. Şimdilik aklıma bunlar geldi. bi de istanbuldan iki bavul bebek eşyasıyla döndüm. İstanbul’dakilere fikir olsun ben de bi arkadaşımın tavsiyesiyle gittim 212 avmde soobe outlet var 5-10-15 liraya bi sürü ciciş aldım kızıma. Annemin de aldıkları ördükleri derken bavulları doldurduk bi daha gidemem çünkü İstanbul’a. Sağlıkla gelsin ve sağlıkla giysin inşallah hepsi
Sen yapman gerekeni yapmışsın kendisi kabul etmemiş asla geri adım atma bence. Darılırsa da kendi bilirKizlar size bi sorun olacak Allah nasip ederse bir kızım olacak kayinvalidem adının konulmasını çok istiyor bende bir isim koymak istiyorum .konuştuk ben çok istediği için iki isimli olsun istedim kayinvalidem söyledim adımı tek koyarsan koy dedi. Çok kararsız kaldım biraz atıştık siz olsanız naparsiniz?
Oğlumda kaynımın adını koymamı istemişti
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah sen hep Kıza odaklanmıştın :)Kizlar bir oğlum oluyorben şok oldum tabi hatta herkes şok oldu
Hayırlı olsun canım eşin zaten annesinin ismini koymuş birde anneannesinin ismini neden koyacaksın ya anlamıyorum ben bunuGünaydın benimde kızım oluyor az önce öğrendimiçim hep erkekti ama nasip kızmış öğrenir öprenemez eşimlede tartıştık hastane kapısında kızım olursa alya oğlum olursa ali kaan olcaktı şimdi diyorki alya ismi için bana sormadın ilk cocuğumda kız gitti anasının ismini koydu bana birşey demeden ben kızınca ikinciyi sen koy demişti şimdi neden sormadın bana deyince benim şartellerin hepsi attı açtım ağzımı yumdum gözümü ağzıma geleni söyledim çok ayıpmış yaptığım neden sormamışım benim anlamadığım ben taşıyorum ben besliyorum ben acısını ağrısını cekiyorım ama ismini bile koymaya hakkım yok ne garip bir dünya sinirimden parçalıcam onuno derece ananesinşn ismini koycakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?