2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kimlikte olunca bilinmeme gibi bir durumu olmuyor malesef, hastane isleri olsun, resmî isler olsun, isim o kadar çok kullaniliyorki

Benimde kızım 3.5 yaşında 19 kg ve hiç almiyorum bi kere aldım yüksek bi yere çıkmıştı ordan indirdim, onunla mi alakalı bilmiyorum ama kanamam oldu ve devam ediyor. Dikkatli olmakta fayda var.

Kızlar bana bı gaz verin de şu evi üstünkörü supurup sileyim
Canım eşim askerden geldi 2 makine çamaşır attım, astım. Yatak odası salon oturma odası sildim süpürdüm toz aldım. Koridor mutfak kızımın odası kaldı biraz dinlenip oraları yapacağım. Akşama misafir var Hadi sen de kalk süpür en azından temiz temiz otur

Harikasın ya doğru böyle pis pis yatacagima temizler mis gibi yatarim kalkiyom simdi

Ben evlenmeden önce kaynım eşimin adını koymuş o sebepten

Amin canım hepsi sağlıkla gelsin çok güzel isimler

Ayy kızlar o ne öyle yok baba yok ana ismi kimse karışamaz valla kimsenin De ismini koyamam benim kocam kaynanam teklif dahi edemez yani.kocamın benim hoşuma gidicem bi isim bulur koyarız beğenmediğim istemediğim bi ismi sırf başkalarının gönlü olsun diye çocuğuma koyamam

Kuzum çok teşekkür ederim. Sorma ya kıza o kadar odaklanmıştım ki ilk 1-2 saat şoktaydım,ve kendime çok kızgınım hep kız hayali kurup kendimi şartlandırdım için

Kuzum çok teşekkür ederim. Sorma ya kıza o kadar odaklanmıştım ki ilk 1-2 saat şoktaydım,ve kendime çok kızgınım hep kız hayali kurup kendimi şartlandırdım için
Canım ilk başta bende öyle ikisi de kız dedim durdum hep kız isimleri düşündük kıyafet baktık sonuç 13. Haftada dr usg yi karnıma koydu bir pipi gördüm erkek mi o dedim o bir şey değil öteki de erkek deyince biz bastık kahkahayı:) dra ben hep kız diyordum dedim tam tersiymiş. Hisler yanıltıyor bazen. Sağlıklı olsunlarda inşallah

Canım benim hafıza kötü senin 2 oğlun mu olacak? Masallah :) aynen aynen vallahi bende o kadar kiyafet baktım şimdi grilere donucez :) sağlıkla gelsinler prensler

Kimlikte olunca bilinmeme gibi bir durumu olmuyor malesef, hastane isleri olsun, resmî isler olsun, isim o kadar çok kullaniliyorki
Yaa bir de soyad zaten babadan, birleştirince annesinin isim soyadı aynı olacak. Ben hiiiç istemiyorum ama diyorum ya ant içmiş. Bizimki biraz fazla bağlı ailesine, onların da hoşuna gidiyor işte. Artık çaresiz kaldım diyelimm, o kadar çok rica etti, nolur dedi ki...

Kızlar Merhaba, bugün Yine bulantıli bir gün geçiriyorum pek bakamadım foruma

Isim konusu konuşulmuş. Benim de görümcem bir isim belirlemiş onu koyun, ikinci isim olarak ne isterseniz onu koyun diyor. Kendisini severim kırmak istemiyorum. Ama iki isme asla sıcak bakan biri değilim. Ayrıca koymak istediği isimden de çevremizde bir sürü var. Kırmadan halletmek istiyorum

Bir de 6 yaşındaki kızım ergenlik yapıyor. Tutturdu kardeşimin ismini ben koyucam diye. Onunla da ayrı uğraşıyoruz
Daha bu yaşta ergen triplerine giriyo

Ilk hamileligimde hep ruyamda oglum oldugunu gordum. Ruyalarimda cikar normalde oldugu gibi. Ama kizim olsun cok istiyordum. Ve kizim oldu
Bu hamileligimde de hep kizimin yaninda kiz bebek gordum. Kiz olacak diye bekliyordum. Oğlum olacak inşallah.
Benim hisler hamilelikte ters köşe yapti yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…