Amin çok saolBasın sağolsun canım çok üzücü Allah rahmet eylesin
Kimlikte olunca bilinmeme gibi bir durumu olmuyor malesef, hastane isleri olsun, resmî isler olsun, isim o kadar çok kullaniliyorkiYa bana göre de aşırı demode ve gereksiz bir düşünce. Ama eşim nerdiyse yalvardı, sadece kimlikte duracak kimse bilmicek dedi. Ggene de ne saçma dimiant içmiş nerdeyse. Ben de anneme bayılmaz diye, bend e diğerine benim annemin ismini koyarım o zaman dedim, koy dedi hani gene vazgeçiremedim :))
Dene bence o gun esimde hic yememisti oda sevdi baskalari ıyyy diyo sensin ıyyTabi canım severim sevmem bişey diyemem yemeden ama yeni tatlara açığım
Benimde kızım 3.5 yaşında 19 kg ve hiç almiyorum bi kere aldım yüksek bi yere çıkmıştı ordan indirdim, onunla mi alakalı bilmiyorum ama kanamam oldu ve devam ediyor. Dikkatli olmakta fayda var.Merhabalar bir cumartesi gününden herkese.Umarım sağlığınız yerindedir.Bir sorum var.3-4 yaşlarında olan çocuklarınızı kucağınıza aliyormusunuz?Oğlum 4 yaşına girecek.18-19 kilo civarı.Baya ağır kucağıma gelmeyi sarılmayı çok seviyor.Baya zorlanıyorum gelmek istediğinde haliyle reddedemiyorum.Sikinti olmaz insallah.
Sirdan kuzu midesinin bir bolumu iskembe daha buyuk oluyor mumbar kuzu bagirsagi kokorec gibi ama daha farklisi ben kokoreci hic sevmedim ama mumbara bagimliyim ici pirinc ile baharatlarla dolunuyorResmine baktım ama anlamadım sırdan işkembe mi
Ayyy kokoreç demiyeydin keskeSirdan kuzu midesinin bir bolumu iskembe daha buyuk oluyor mumbar kuzu bagirsagi kokorec gibi ama daha farklisi ben kokoreci hic sevmedim ama mumbara bagimliyim ici pirinc ile baharatlarla dolunuyor
Canım eşim askerden geldi 2 makine çamaşır attım, astım. Yatak odası salon oturma odası sildim süpürdüm toz aldım. Koridor mutfak kızımın odası kaldı biraz dinlenip oraları yapacağım. Akşama misafir varKızlar bana bı gaz verin de şu evi üstünkörü supurup sileyim
Harikasın yaCanım eşim askerden geldi 2 makine çamaşır attım, astım. Yatak odası salon oturma odası sildim süpürdüm toz aldım. Koridor mutfak kızımın odası kaldı biraz dinlenip oraları yapacağım. Akşama misafir varHadi sen de kalk süpür en azından temiz temiz otur
Hayırlı olsun canım kızın maşşallah güle güle giysin cicilerini bebişin inşallah:))
Ben evlenmeden önce kaynım eşimin adını koymuş o sebeptenSen yapman gerekeni yapmışsın kendisi kabul etmemiş asla geri adım atma bence. Darılırsa da kendi bilir
Ne sebeple
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah sen hep Kıza odaklanmıştın :)
Hayırlı olsun canım eşin zaten annesinin ismini koymuş birde anneannesinin ismini neden koyacaksın ya anlamıyorum ben bunu
Çok ilginç yaa her şeye katlanıyorlar annelerinin ismi konulsun diyeGöbek adı da olsa sembolik de olsa şahsen kendimde istemezdim eski veya tuhaf bir isim. Okul çağında hep alay konusu oluyor o ilk isimler . Biz de ikişer isim koymayı düşünüyoruz kızlara. Ama seçenek olsun, hangisi hoşuna giderse onu kullansın ve almanyadayız birine dili dönmeyen diğerini kullansın diye
Azra Idil çok güzel olmuş neyse ki
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin. Ben de kızım olursa Lavin koymak istedim bekarkenden beri. Şimdi kızlardan birinin adını Lavin Eva koymak istiyoruz. Adıyla yaşasınlar
Bilemedim ben gene de istemezdim sanırımBen evlenmeden önce kaynım eşimin adını koymuş o sebepten
Kuzum çok teşekkür ederim. Sorma ya kıza o kadar odaklanmıştım ki ilk 1-2 saat şoktaydım,ve kendime çok kızgınım hep kız hayali kurup kendimi şartlandırdım içinSen yapman gerekeni yapmışsın kendisi kabul etmemiş asla geri adım atma bence. Darılırsa da kendi bilir
Ne sebeple
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah sen hep Kıza odaklanmıştın :)
Hayırlı olsun canım eşin zaten annesinin ismini koymuş birde anneannesinin ismini neden koyacaksın ya anlamıyorum ben bunu
Canım ilk başta bende öyle ikisi de kız dedim durdum hep kız isimleri düşündük kıyafet baktıkKuzum çok teşekkür ederim. Sorma ya kıza o kadar odaklanmıştım ki ilk 1-2 saat şoktaydım,ve kendime çok kızgınım hep kız hayali kurup kendimi şartlandırdım için
Canım benim hafıza kötü senin 2 oğlun mu olacak? Masallah :) aynen aynen vallahi bende o kadar kiyafet baktım şimdi grilere donucez :) sağlıkla gelsinler prenslerCanım ilk başta bende öyle ikisi de kız dedim durdum hep kız isimleri düşündük kıyafet baktıksonuç 13. Haftada dr usg yi karnıma koydu bir pipi gördüm erkek mi o dedim o bir şey değil öteki de erkek deyince biz bastık kahkahayı:) dra ben hep kız diyordum dedim tam tersiymiş. Hisler yanıltıyor bazen. Sağlıklı olsunlarda inşallah
Yaa bir de soyad zaten babadan, birleştirince annesinin isim soyadı aynı olacak. Ben hiiiç istemiyorum ama diyorum ya ant içmiş. Bizimki biraz fazla bağlı ailesine, onların da hoşuna gidiyor işte. Artık çaresiz kaldım diyelimm, o kadar çok rica etti, nolur dedi ki...Kimlikte olunca bilinmeme gibi bir durumu olmuyor malesef, hastane isleri olsun, resmî isler olsun, isim o kadar çok kullaniliyorki
Canım ilk başta bende öyle ikisi de kız dedim durdum hep kız isimleri düşündük kıyafet baktıksonuç 13. Haftada dr usg yi karnıma koydu bir pipi gördüm erkek mi o dedim o bir şey değil öteki de erkek deyince biz bastık kahkahayı:) dra ben hep kız diyordum dedim tam tersiymiş. Hisler yanıltıyor bazen. Sağlıklı olsunlarda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?