Çocuğunu reddetme, önce bir yere otur sonra oğlunu kucağına al. Ayaktayken alma ne olur ne olmaz.
Benimde kızım 3.5 yaşında 19 kg ve hiç almiyorum bi kere aldım yüksek bi yere çıkmıştı ordan indirdim, onunla mi alakalı bilmiyorum ama kanamam oldu ve devam ediyor. Dikkatli olmakta fayda var.
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda yapicak bişey yokYaa bir de soyad zaten babadan, birleştirince annesinin isim soyadı aynı olacak. Ben hiiiç istemiyorum ama diyorum ya ant içmiş. Bizimki biraz fazla bağlı ailesine, onların da hoşuna gidiyor işte. Artık çaresiz kaldım diyelimm, o kadar çok rica etti, nolur dedi ki...
Az çok anlayacak yasta zaten, ben kucak istediğinde hemen bir yere oturuyorum ve öyle kucağıma geliyorBende birkaç kere almak zorunda kaldım.Belim ve karnım çok ağrıdı.Dediginiz gibi çocuğu kırmadan dikkatli olmak lazım.
rüyalar ters cikiyo canım ben 3 kez 4 kez hep erkek gördüm ruyada pipiye kadarIlk hamileligimde hep ruyamda oglum oldugunu gordum. Ruyalarimda cikar normalde oldugu gibi. Ama kizim olsun cok istiyordum. Ve kizim oldu
Bu hamileligimde de hep kizimin yaninda kiz bebek gordum. Kiz olacak diye bekliyordum. Oğlum olacak inşallah.
Benim hisler hamilelikte ters köşe yapti yani :))
Bi görümce kaldıydı karışmayan :)))))Kızlar Merhaba, bugün Yine bulantıli bir gün geçiriyorum pek bakamadım foruma
Isim konusu konuşulmuş. Benim de görümcem bir isim belirlemiş onu koyun, ikinci isim olarak ne isterseniz onu koyun diyor. Kendisini severim kırmak istemiyorum. Ama iki isme asla sıcak bakan biri değilim. Ayrıca koymak istediği isimden de çevremizde bir sürü var. Kırmadan halletmek istiyorum
Bir de 6 yaşındaki kızım ergenlik yapıyor. Tutturdu kardeşimin ismini ben koyucam diye. Onunla da ayrı uğraşıyoruz
Daha bu yaşta ergen triplerine giriyo
Bi görümce kaldıydı karışmayan :)))))
Klasik yöntem rüyamda gördüm dersin :) sevdiğin ismi çok önceden rüyamda görmüştüm de oda kırılmaz inşallah.Hahaha
Biz hiç karıştırmayiz işimize kimseyi. Ama ben severim görümcemi. Kırmadan halledecek bir yol arıyorum
Canım kürek kemiğinin altina vuruyorsa istersen gastroenteroloji ye git mide ve safra kesene baktır kemik ağrısı olmayabiliriyi akşamlar kizlar, bir sey sormak istiyorum. 4 gündür sol kaburgamın alti(midemin üstü gibi) ve tam arkasi sırtım ağrıyor. kramp gibi oluyor zonkluyor. bütün gün bu ağrıyı çekiyorum.18+2deyim. magnezyum eksikligi olabilir mi ?
teşekkürler canim safra kesem yok ameliyat olmuştum daha önce. ama mide için bir sey diyememCanım kürek kemiğinin altina vuruyorsa istersen gastroenteroloji ye git mide ve safra kesene baktır kemik ağrısı olmayabilir
Merhabalar bir cumartesi gününden herkese.Umarım sağlığınız yerindedir.Bir sorum var.3-4 yaşlarında olan çocuklarınızı kucağınıza aliyormusunuz?Oğlum 4 yaşına girecek.18-19 kilo civarı.Baya ağır kucağıma gelmeyi sarılmayı çok seviyor.Baya zorlanıyorum gelmek istediğinde haliyle reddedemiyorum.Sikinti olmaz insallah.
Bir günde etkisi olmaz belki de sen kullanmaya devam et o zaman. Benim safra kesesi de yokteşekkürler canim safra kesem yok ameliyat olmuştum daha önce. ama mide için bir sey diyememdoktorum yakında değil eczaci arkadasim magnezyum kullan dedi. onu kullandim şimdi bi tane ama ağrı devam
iyi akşamlar kizlar, bir sey sormak istiyorum. 4 gündür sol kaburgamın alti(midemin üstü gibi) ve tam arkasi sırtım ağrıyor. kramp gibi oluyor zonkluyor. bütün gün bu ağrıyı çekiyorum.18+2deyim. magnezyum eksikligi olabilir mi ?
rüyalar ters cikiyo canım ben 3 kez 4 kez hep erkek gördüm ruyada pipiye kadarama sonuç kiz
iyi akşamlar kizlar, bir sey sormak istiyorum. 4 gündür sol kaburgamın alti(midemin üstü gibi) ve tam arkasi sırtım ağrıyor. kramp gibi oluyor zonkluyor. bütün gün bu ağrıyı çekiyorum.18+2deyim. magnezyum eksikligi olabilir mi ?
Gaz sancısı olmasın?iyi akşamlar kizlar, bir sey sormak istiyorum. 4 gündür sol kaburgamın alti(midemin üstü gibi) ve tam arkasi sırtım ağrıyor. kramp gibi oluyor zonkluyor. bütün gün bu ağrıyı çekiyorum.18+2deyim. magnezyum eksikligi olabilir mi ?
tesekkurler canim safra sağa vuruyor diye biliyorum bu solda ama yine de gitmek lazim sanırımMagnezyumla ilgili olduğunu dusunmuyorum, çünkü bahsettigin durum kemik ağrısına benzemiyor. Benim saframda problem var, Benzeri skntlar yasiyorum. Gastroentroloji ye gitmeni öneririm.
teşekkürler, gaz daha karin çevresini sarıyor. bu sanki sırtımı soldan bicakliyorlar gibiGaz sancısı olmasın?
tesekkurler canim safra sağa vuruyor diye biliyorum bu solda ama yine de gitmek lazim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?