2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çocuğunu reddetme, önce bir yere otur sonra oğlunu kucağına al. Ayaktayken alma ne olur ne olmaz.

Reddetmiyorum hamile olduğumu bildiği için.Ayaktayken kucağıma tırmanmaya çalışıyor.Cok sevgi dolu bir çocuk bende sevgi pıtırcığı bi anne olduğum için sarmaş dolaş yaşıyoruzBelim ağrıyor oğlum sende artık büyüdün yemeklerini yediğin için kilon da fazla kaldıramıyorum seni diyorum koltuğa oturup sarılıyorum gönlünü anlıyorum.Bazen kucağına alıp gezdir diye ısrar ediyor.Cocuk gelişimcinin de tıkandığı anlar oluyor işte

Benimde kızım 3.5 yaşında 19 kg ve hiç almiyorum bi kere aldım yüksek bi yere çıkmıştı ordan indirdim, onunla mi alakalı bilmiyorum ama kanamam oldu ve devam ediyor. Dikkatli olmakta fayda var.

Bende birkaç kere almak zorunda kaldım.Belim ve karnım çok ağrıdı.Dediginiz gibi çocuğu kırmadan dikkatli olmak lazım.

Sağlıklı sıhhatli olsunlarda yapicak bişey yok

rüyalar ters cikiyo canım ben 3 kez 4 kez hep erkek gördüm ruyada pipiye kadar ama sonuç kiz

Bi görümce kaldıydı karışmayan :)))))

iyi akşamlar kizlar, bir sey sormak istiyorum. 4 gündür sol kaburgamın alti(midemin üstü gibi) ve tam arkasi sırtım ağrıyor. kramp gibi oluyor zonkluyor. bütün gün bu ağrıyı çekiyorum.18+2deyim. magnezyum eksikligi olabilir mi ?

Canım kürek kemiğinin altina vuruyorsa istersen gastroenteroloji ye git mide ve safra kesene baktır kemik ağrısı olmayabilir

Canım kürek kemiğinin altina vuruyorsa istersen gastroenteroloji ye git mide ve safra kesene baktır kemik ağrısı olmayabilir
teşekkürler canim safra kesem yok ameliyat olmuştum daha önce. ama mide için bir sey diyemem doktorum yakında değil eczaci arkadasim magnezyum kullan dedi. onu kullandim şimdi bi tane ama ağrı devam

Benimkiler 6 ve 8 yaş
her tür kucak sarılma oyun vs var ama yatarken veya otururken.
yerden alıp kaldırma yapmıyoruz..

teşekkürler canim safra kesem yok ameliyat olmuştum daha önce. ama mide için bir sey diyemem doktorum yakında değil eczaci arkadasim magnezyum kullan dedi. onu kullandim şimdi bi tane ama ağrı devam
Bir günde etkisi olmaz belki de sen kullanmaya devam et o zaman. Benim safra kesesi de yok

Magnezyumla ilgili olduğunu dusunmuyorum, çünkü bahsettigin durum kemik ağrısına benzemiyor. Benim saframda problem var, Benzeri skntlar yasiyorum. Gastroentroloji ye gitmeni öneririm.

Böbrek agrisi olabilir canim. Gebelikte bebegin baskısı sonucu olabiliyor. Dahiliyeye de gidebilirsin. Yakinda kontrolun varsa kadin dogum doktorunda bakabilir soylersen

Gaz sancısı olmasın?

Magnezyumla ilgili olduğunu dusunmuyorum, çünkü bahsettigin durum kemik ağrısına benzemiyor. Benim saframda problem var, Benzeri skntlar yasiyorum. Gastroentroloji ye gitmeni öneririm.
tesekkurler canim safra sağa vuruyor diye biliyorum bu solda ama yine de gitmek lazim sanırım

tesekkurler canim safra sağa vuruyor diye biliyorum bu solda ama yine de gitmek lazim sanırım

Zaten senin safran yokmus
Ama belki baska sknti vardır, bilemiyoruz
Ben yaşadıklarımdan sonra çok pimpirikli oldum bu konuda. Geçmeyen ağrı sızı olunca uzmanına gitmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…