2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Böbrek agrisi olabilir canim. Gebelikte bebegin baskısı sonucu olabiliyor. Dahiliyeye de gidebilirsin. Yakinda kontrolun varsa kadin dogum doktorunda bakabilir soylersen
tesekkurler canim eskiden taş düşürdüm böbrek değildir diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi. kendi doktoruma 3 hafta var daha ama dayanamazsam gidicem

Zaten senin safran yokmus
Ama belki baska sknti vardır, bilemiyoruz
Ben yaşadıklarımdan sonra çok pimpirikli oldum bu konuda. Geçmeyen ağrı sızı olunca uzmanına gitmek gerekiyor
evet safram yok :) bu sancilar mahvetti beni 4 günde. senin bulantilar nasil oldu?

Kızlar durdum durdum su kordon dolanmasını arastırma ya koyuldum. Korkmaya basladım. 16 hafta erken degıl mı acılır mı acaba. Daha once bu kadar erken basına gelen duyan var mı

Bugun kızımı pek hissedemedim
@Meylen aynı haftadayız sende durumlar nasıl canım
Sabah bi iki oynadı az öncede Bi iki oynadı o kadar canım
Çok hareketli kalmadım bugün bütün gün yattım gibi ondan bende çok hissedemedim
Normal merak etme oynuyordur elbette ama tenine temas etmemiştir bu haftalarda düzenli olmazmış zaten

Kızlar durdum durdum su kordon dolanmasını arastırma ya koyuldum. Korkmaya basladım. 16 hafta erken degıl mı acılır mı acaba. Daha once bu kadar erken basına gelen duyan var mı
Boynuna mı dolanmış anlamadım canım
Bu haftalarda çok hareketli ler bence normaldir korkma zaten henüz çok küçükler doktorun ne dedi?

Boynuna mı dolanmış anlamadım canım
Bu haftalarda çok hareketli ler bence normaldir korkma zaten henüz çok küçükler doktorun ne dedi?
Dolanma degılmıs tam.Atkı gibi atmıs Doktorum yuzde 30 40 gorulur dedı. Endiselenecek bir durum degıl dedı. İnşallah acılır da rahatlarım. Ama kontrolume de daha cok var. Ayrıntılı ya da cok var nasıl sabredıcem bılmem

Bende bugun hep uyudum sanırım ondan olabilir

O normal ama tutuyorlar dolanıyolar o hareket ettikçe değişir sen kalbini serin tut canım takma çokta kafana olmazsa 10 günde bir git için rahatlasın

O normal ama tutuyorlar dolanıyolar o hareket ettikçe değişir sen kalbini serin tut canım takma çokta kafana olmazsa 10 günde bir git için rahatlasın
Dayanamam sanırım gıderım yakın zamanda. İnşallah duzelmıs olur bır daha ki gidişime. Sagol canım desteğin için:)

Bugun kızımı pek hissedemedim
@Meylen aynı haftadayız sende durumlar nasıl canım
Dün ben de demiştim ya hissedemiyorum diye bu sabah yine güzelce vurdu minnoşum teyzesi
Dün bi arkadas demişti ya arkası dönuktur diye benim bi arkadasımın dokuz ay boyunca öyle arkasındönuk ve cakılı gibiydi pozisyon değiştirmedi hic arkadasım da sadece kımıltı hıssedıyordu tekme falan değil. Arkası donuk olunca ic organlarına doğru tekme atıyor yarın veya bi kac gun sonra eskıye döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…