tesekkurler canim eskiden taş düşürdüm böbrek değildir diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi. kendi doktoruma 3 hafta var daha ama dayanamazsam gidicem
Zaten senin safran yokmus
Ama belki baska sknti vardır, bilemiyoruz
Ben yaşadıklarımdan sonra çok pimpirikli oldum bu konuda. Geçmeyen ağrı sızı olunca uzmanına gitmek gerekiyor
Bu hafta bayağı rahatladım çok sukur. Bugün biraz kötüydüm ama hiç önemli değil, ayaktayım sonucta hastanede değilim
Allah vermesin kimseye
Teşekkür ederim:)
Kızlar durdum durdum su kordon dolanmasını arastırma ya koyuldum. Korkmaya basladım. 16 hafta erken degıl mı acılır mı acaba. Daha once bu kadar erken basına gelen duyan var mı
Sabah bi iki oynadı az öncede Bi iki oynadı o kadar canım
Çok hareketli kalmadım bugün bütün gün yattım gibi ondan bende çok hissedemedim
Normal merak etme oynuyordur elbette ama tenine temas etmemiştir bu haftalarda düzenli olmazmış zaten
Kızlar durdum durdum su kordon dolanmasını arastırma ya koyuldum. Korkmaya basladım. 16 hafta erken degıl mı acılır mı acaba. Daha once bu kadar erken basına gelen duyan var mı
Dolanma degılmıs tam.Atkı gibi atmıs Doktorum yuzde 30 40 gorulur dedı. Endiselenecek bir durum degıl dedı. İnşallah acılır da rahatlarım. Ama kontrolume de daha cok var. Ayrıntılı ya da cok var nasıl sabredıcem bılmem
Sabah bi iki oynadı az öncede Bi iki oynadı o kadar canım
Çok hareketli kalmadım bugün bütün gün yattım gibi ondan bende çok hissedemedim
Normal merak etme oynuyordur elbette ama tenine temas etmemiştir bu haftalarda düzenli olmazmış zaten
Dolanma degılmıs tam.Atkı gibi atmıs Doktorum yuzde 30 40 gorulur dedı. Endiselenecek bir durum degıl dedı. İnşallah acılır da rahatlarım. Ama kontrolume de daha cok var. Ayrıntılı ya da cok var nasıl sabredıcem bılmem
Bu hafta bayağı rahatladım çok sukur. Bugün biraz kötüydüm ama hiç önemli değil, ayaktayım sonucta hastanede değilim
Allah vermesin kimseye
Teşekkür ederim:)
Dün ben de demiştim ya hissedemiyorum diye bu sabah yine güzelce vurdu minnoşum teyzesi
Dün bi arkadas demişti ya arkası dönuktur diye benim bi arkadasımın dokuz ay boyunca öyle arkasındönuk ve cakılı gibiydi pozisyon değiştirmedi hic arkadasım da sadece kımıltı hıssedıyordu tekme falan değil. Arkası donuk olunca ic organlarına doğru tekme atıyor yarın veya bi kac gun sonra eskıye döner