2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Terzi hep kendi söküğünü dikemez Allah kolaylık versin. Benim kızım da 4 yaşına yakın. O da bazen istiyor sonra da yok anne neyse kardeşlerimin karnı ağrır diyor.Kuzular ya nasıl da masum sevgi dolular.

Kızlar durdum durdum su kordon dolanmasını arastırma ya koyuldum. Korkmaya basladım. 16 hafta erken degıl mı acılır mı acaba. Daha once bu kadar erken basına gelen duyan var mı
Kızım o kadar çok dönerdi ki karnımda bugün dolanır yarın açılırdı. Hiç endişen olmasın. Belki çoktan kendi eliyle bile indirmiştir. Yaramaz sıpalar, hayatımız kaygıyla geçecek çünkü anne olmak tam da bu

Ben de hemen olduğum yere oturup sarılıyorum. Bazen de onu yüksek bi yere çıkarıp, sandalye koltuk üstüne filan, ordan kucaklıyorum ya da sırtıma alıyorum. Aşağıdan kaldırm olmadığı için pek zorlamıyor o zaman.

Hahaha
Biz hiç karıştırmayiz işimize kimseyi. Ama ben severim görümcemi. Kırmadan halledecek bir yol arıyorum
Samimiyet varsa o ayrı tabi. Yeğenimin ismini eniştemle ben koyduk mesela, ablam bize havale etmişti. Fikir beyan etmekte hiçbir sakınca yok bence. İlle de şu olaun demek karşı tarafı zor durumda bırakıyor. Tabiki kimseyi de kırmadan halletmek lazım. Allah yardımcımız olsun.

İşte bizden bı tane daha, doğdu dogali kucak sevmeyen kızım son bı kaç aydır işten geldiğimde başlıyor yatana kadar ya kucağımda ya sırtıma tirmanmakta ya da sürekli bı cekiştirmede, konusuyoruz başka oyunlar uretiyoruz ne ara başa sarıyor farketmiyorum bile :) sonra öteki minnak pert

Günaydın kızlar

Bugün foruma gidicem e bebek de emzirme ürünleri indirime girmiş

Süt pompası alıcam insallah . Ama hangi marka hala karar veremedim. Sizin bir fikriniz var mi?

Günaydın kızlar

Süt pompası alıcam insallah . Ama hangi marka hala karar veremedim. Sizin bir fikriniz var mi?
Lansinoh cift pompali elektriklide cok memnun kaldim .... calismama ragmen oglum 2 yasina kadar anne sütü aldi onun sayesinde

Günaydın kızlar

Ben de Lansinoh kullandım ama tekli olanı. İlk aylar süt çok fazla geliyor bebeğe 1 meme yetiyor, bebeği emzirirken diğer memeye popayı takıyordum çünkü bebek emerken her iki taraftan da süt çok geliyor. O şekilde yaptım ben baya bir stokladım her iki bebekte de.
Önerebileceğim markalar Ameda, Philips Avent, Lansinoh ve Medela. Ama ne alırsan al lütfen elektrikli al. El pompalı olanlar çok adi parana yazık.

Lansinoh cift pompali elektriklide cok memnun kaldim .... calismama ragmen oglum 2 yasina kadar anne sütü aldi onun sayesinde

Teşekkürler kızlar,
Ben dr lansinoh ve avent arasında kaldım. Hangisi uygunsa onu alırım artık. Elektrikli alicam, el pompasıyla uğraşamam

Ameda en iyisi, daha önce kullanmıştım ama fiyatı pahalı. Inşallah aldigim marka işimi görür de sknti cekmem. Medela nin hastane tipi olanını kullandım müthiş bir çekim gücü vardı ama onlar da pahalı bayağı

Ben medela kullandim cok memnundum cekis gucu hic dusmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…