2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben 20. Haftayı bitiricem en ufak bi bebek hareketi hissetmedim şuana kadar, hissettiysem de anlamadım. Tekleme falan hele hak getire
Gobegin alt kisminda zaman zaman gerilmeler sancilar hissedersin bide yatma pozisyonunda hissedersin bi sanci gibi olur doktora sorduğumda bu bebegin hhareketlenmesinden dolayi demisti dahdaha küçük rahmi o kadar itebiliyor buyudukce hhareketleri daha çok belirginlesir dedi uzandigin zaman yattigin zaman vucudunu dinle benimki beni her gun sabah 5-6 civari uyandırıyor

Ah canim aynen insan ufacik bir seye bile endiseleniyor

Kızlar ben 20. Haftayı bitiricem en ufak bi bebek hareketi hissetmedim şuana kadar, hissettiysem de anlamadım. Tekleme falan hele hak getire
Pıt pıt diye atmadı mı karnın
Anlaşılmaz diyorlar ilk gebelikte
Ben 2 gün önce hissettim sonra yok
2-3hafta geçsin hissederiz daha
Aşı vuruldun mu peki

Kızlar hangi bebek arabasını almayı düşünüyorsunuz? Böyle hafif fazla yer kaplamayan bir model marka önerebilir misiniz

Canım kayinvalidemle aynı konu yüzünden anlaşmazlık yaşadık, eşim annesinin isminin konulmasini çok istiyordu bende o zaman 2isimli olsun dedim bi anne senin ismin bi de yanına beğendiğimiz bir isim koyarız dedim. Benim adımı süs gibi koyacaksınız koymayın demesin mi ! Yani tek koyacaksınız koyun diyor. Ben şok, çok sinirlendim ve yüzüne o zman senin adını hiç koymayiz dedim. Ha ha haaa, ve eşime bir daha bu konuyu sakın açma. Ben koyacaktım bak o bunu söylemekle şansı nı kaybetti dedim. O da haliyle birşey diyemedi. Ki kayinvalidemle hiçbir anlasmazligimiz olmazdi. Bu konuda hassasım. Senin çocuğun sen ve eşin ne istiyorsanız onu koyun bence. Sanki ismini koymayinca sevmeyecek mi yani?

Kiz mi cinsiyeti canim kizlar agir oluyor kizimda oldu oglumda oglanlar cok fena
Benimde oğlum olacak inşallah canım ve artık baya baya hissediyorum bazen coşuyor benimki , hep bu anı bekliyordum ya o kadar harika birşey ki. Elhamdülillah:) dışardan hissedilmiyor tabi ama ben içerden pıt pıt pıt hissediyorum :))

Kizlar mrb.Nasil gidiyo? Ben daha hic bisey almadim.Ha gecen gun bi takim aldim 5 parca sanirim yenidogan giyebiliyo sadece.organik falan yaziyodu.Bebek arabasi konusunda hani pahali markalar varya onlardan almak sizce mantikli mi mesela Inglesina diye bi marka var ben onu dusundum ama turkiye de pahali bir sekilde yurtdisindan alsam diye dusundum.Acaba yirtdisinda yasayan arkadaslar sizin oralarda hangi markalar kaliteli fiyatlari nasil yazabilir misiniz?

Bende daha birsey almadim asimde araba alalim al onemlisi o diyor bencede onemli ben travel sistemli olanlarfan düşünüyorum herkes cok memnunum diyor ama bilemiyorum tabi

Sevmez oo çok umrumda da degil canım aynı benimkide hatir için koycaksınız dedi bende tek olmaz dedim sen bilirsin dedim kusmus simdi gorumcelere diyomus sen koymadin mi peki

Masallah size benim esim kizim dokununca vuruyor sipa :))) onlarda hissediyor

Lansinoh cift pompali elektriklide cok memnun kaldim .... calismama ragmen oglum 2 yasina kadar anne sütü aldi onun sayesinde
Bende lansinoh çift pompalı aldım ama ikizdi. Çok memnunum ama tek bebeklerde bence tek pompa yeterli bi memeden emzirip diğeri sağılabilir.
lansinoh almıştım memnunum madelada çok eski kaliteli bir firma ama pahalı diye biliyorum. Dün ebebekte indirim vardı lansinoh pompalarda.

Dışardan hissedilmiyor ama ben uzandığımda bebeğin yerine göre karnımın bir tarafında çıkıntı oluşuyor diyorum hah burada

Bende daha birsey almadim asimde araba alalim al onemlisi o diyor bencede onemli ben travel sistemli olanlarfan düşünüyorum herkes cok memnunum diyor ama bilemiyorum tabi

Bende kızımda çok beğenerek travel sistem almıştım, görünüşü filan güzeldi ama pek kullanışlı olmadi ancak 1-1.5 yaş civarına kadar kullanabildik. Ondan sonra 2 tane baston aldım rahat ettik. Ilk bastonu öylesine almıştım kızımın kilosu arttıkça zor sürülmeye başladı sonra chicco liteway3 aldım 25 kg ya kadar taşıyor kızım şuan 3.5 yaşında hala çok rahat kullanıyoruz. Hiç travel almayıp baston tipi alıp üzerine anne kucağı yada puset denilen parçayı da alıp kullanbilirsiniz. Ama başka çocukta düşünüyorsanız, aklınızda kalmasın istiyorsanız travel tabiki alabilirsiniz ama mutlaka ondan sonra bir baston araba şart oluyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…