2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Travel sistem kesinlikle onermiyorum
Hantal goruntusu guzel ama kullanimi zor basit olsun baston olsun cok pismanim travel aldigima

Görüntü dediginiz gibi güzel ama iste iste onemli olan kullanimi olmazsa baston tipi alirim yapacak bir şey yok

Banada doktor günde 2 defa önerdi, ondan mi bilmem ama biraz rahatlama var, benimkinin markası Magvital tadı çok güzel içimi kolay
Bende magvital kullaniyordum 2 tane icince ishal yapti 1 tane ictim bitti simdi yeni marka magnorm aldim tadi portakal gibi ama hic guzel degil magvital mayhos eksi bende sevmistim

Alış verişler için daha erken degilmi ya yada zaman bana mi çok uzun geliyo temmuzda coook

Evet bence de erken ben daha başlamadım
Bugün süt pompası indirimini bahane edip bi gittim ama meğerse indirim dünmüş boşuna gitmisim

Gitmişken bir şeyler aldim çok tatlı seyler

Merhaba kızlar. Sizden rica etsem alacağınız ürünleri burda paylassaniZ? Özelikle yatak ve bebek arabasıni? Deneyimli anneler hangi bebek arabalarini kullandiniz yada kullaniyorsunuz bize görsel olarak gösterseniz? Bize çok yardımcı olmuş olursunuz teşekkürler

Pıt pıt diye atmadı mı karnın
Anlaşılmaz diyorlar ilk gebelikte
Ben 2 gün önce hissettim sonra yok
2-3hafta geçsin hissederiz daha
Aşı vuruldun mu peki
Bir kez pıtpıt diye attı, elim şansa ordaydı ama genede bariz bebek hareketi anladım Diyebiliceğim şekilde bişi hissetmiyorum. Ne aşısı buarada canım

Şu nasil mesela kızlar? İlk zamanlar için car seat kullaniyorsun 13-14 kiloya kadar sonra normal bebek arabasina geçiyorsun

Ben ikizler İçin burdali bir arkın önerdiği gbi prego alıyorum, travel sistem. Baya araştırdım, baston alsam ilk 6 ay bebekler bana bakamıcak, ben onları kontrol edemiceö vs. En kullanışlısı bu geldi

Yazik 2012 de 800 almistik kraft marka cop sadece puseti iyiydi oto koltugu oluyor onu sakladim tek
Aynen benimkide kraft twist air di 1800 tl civarı bişeydi, bi hevesle almıştım:) evt oto koltuğu olarak bizde çok kullandık halada kızım içine oturup sallanır. Şimdi kardeşide kullanır inşallah.

Kızımda 3 bebek arabasi kullandım en rahatı chicco liteway3 oldu. Foto yükleyemedim bir sorun oldu ama nete yazınca çıkıyor zaten. Tercih sebebim 25kgya kadar tasimasiydi. Ilk başta kraft twistair travel sistem kullandım ama uzun kullanımlı olmadi cocuk büyüdükçe rahat edemedi. Birde araba bagajına koymak almak bir dertti her seferinde üst yerini komple çıkarıyorsun altını katliyorsun, çok zahmetliydi. Sadece evin bahçesinde kullandım ben. Dışarıda kullanmak içinde baston tipi aldım rahat ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…