Bende kızımda çok beğenerek travel sistem almıştım, görünüşü filan güzeldi ama pek kullanışlı olmadi ancak 1-1.5 yaş civarına kadar kullanabildik. Ondan sonra 2 tane baston aldım rahat ettik. Ilk bastonu öylesine almıştım kızımın kilosu arttıkça zor sürülmeye başladı sonra chicco liteway3 aldım 25 kg ya kadar taşıyor kızım şuan 3.5 yaşında hala çok rahat kullanıyoruz. Hiç travel almayıp baston tipi alıp üzerine anne kucağı yada puset denilen parçayı da alıp kullanbilirsiniz. Ama başka çocukta düşünüyorsanız, aklınızda kalmasın istiyorsanız travel tabiki alabilirsiniz ama mutlaka ondan sonra bir baston araba şart oluyor bence.
Bende magvital kullaniyordum 2 tane icince ishal yapti 1 tane ictim bitti simdi yeni marka magnorm aldim tadi portakal gibi ama hic guzel degil magvital mayhos eksi bende sevmistim
Merhaba kızlar. Sizden rica etsem alacağınız ürünleri burda paylassaniZ? Özelikle yatak ve bebek arabasıni? Deneyimli anneler hangi bebek arabalarini kullandiniz yada kullaniyorsunuz bize görsel olarak gösterseniz? Bize çok yardımcı olmuş olursunuz teşekkürler
Pıt pıt diye atmadı mı karnın
Anlaşılmaz diyorlar ilk gebelikte
Ben 2 gün önce hissettim sonra yok
2-3hafta geçsin hissederiz daha
Aşı vuruldun mu peki
Ben ikizler İçin burdali bir arkın önerdiği gbi prego alıyorum, travel sistem. Baya araştırdım, baston alsam ilk 6 ay bebekler bana bakamıcak, ben onları kontrol edemiceö vs. En kullanışlısı bu geldi
Aynen benimkide kraft twist air di 1800 tl civarı bişeydi, bi hevesle almıştım:) evt oto koltuğu olarak bizde çok kullandık halada kızım içine oturup sallanır. Şimdi kardeşide kullanır inşallah.
Merhaba kızlar. Sizden rica etsem alacağınız ürünleri burda paylassaniZ? Özelikle yatak ve bebek arabasıni? Deneyimli anneler hangi bebek arabalarini kullandiniz yada kullaniyorsunuz bize görsel olarak gösterseniz? Bize çok yardımcı olmuş olursunuz teşekkürler
Kızımda 3 bebek arabasi kullandım en rahatı chicco liteway3 oldu. Foto yükleyemedim bir sorun oldu ama nete yazınca çıkıyor zaten. Tercih sebebim 25kgya kadar tasimasiydi. Ilk başta kraft twistair travel sistem kullandım ama uzun kullanımlı olmadi cocuk büyüdükçe rahat edemedi. Birde araba bagajına koymak almak bir dertti her seferinde üst yerini komple çıkarıyorsun altını katliyorsun, çok zahmetliydi. Sadece evin bahçesinde kullandım ben. Dışarıda kullanmak içinde baston tipi aldım rahat ettik.