2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende magvital kullaniyordum 2 tane icince ishal yapti 1 tane ictim bitti simdi yeni marka magnorm aldim tadi portakal gibi ama hic guzel degil magvital mayhos eksi bende sevmistim

Doktor günde 2 dedi ama ben 1 kullanıyorum ne olur ne olmaz diye başka doktor da kasları gevşetip düşüğe sebep olabilir demişti. Bende ishal yapmadı ama belki 1 tane iseniz sizdede yapmaz.

Aslında mantıklı hemde araç içind e kullanılıyor extra bişey almaya gerek yok, gezmeye misafirliğe gittiğinizde de rahatlık olur, ne zamanki artık sığmazlar rahat edemezler normal bebek arabasi alırsınız.

Bizim bebek arabası da chicco idi.
Kızım 8 yaşında hala duruyor
benimkiler kolikti, biz çok gezmiyorduk dolayısıyla araba hiç yıpranmadı kısmetse üçüncüyü de büyütürüz..

Alışveriş için bence de erken
almak isteyenler için
bebek bakım çantası,
banyo küveti,
bebek arabası,
oto koltuğu
ek gıda döneminde mama sandalyesi elzem diyebiliriz..

Indirim buldukça temel ihtiyaçlar alınabilir bence ha diyince alsak belki indirim bulamayacagiz ya da git gide ağırlasacagiz yaza doğru ufak tefek alalım yaa

Biz bunu kullanıyoruz ama sanırım Türkiye de satışı yok. Baston modellere göre ağır ama sürüş keyfi çok iyi..

Doktor günde 2 dedi ama ben 1 kullanıyorum ne olur ne olmaz diye başka doktor da kasları gevşetip düşüğe sebep olabilir demişti. Bende ishal yapmadı ama belki 1 tane iseniz sizdede yapmaz.
Yok zaten 1 tane iciyorum benim kasilmam oluyor cok fazla dr onun icin verdi
Sizin kasilmaniz yoksa 1 defa alin tabi

Amannnn deme yaa offf kıyamam ya. Ee nasıl bisey almamız gerekiyor? Görsel olarak paylaşırsan benimle çok sevinirim

Ben bunu alıcam mesela canım
Gittim yakindan gördüm gayet kullanışlı sağlam bişey öyle ağır hantal değil

Ve puseti ve taşima koltuğu çıkıp
Hem bebek arabasında kullanıliyor hemde

salıncak aparatina takıp kullanıyosun (resimde var)

Çok kullanışlı olucak gibi geldi bana

Sende böyle bisey düşünebilirsin belki

Dediğin gbi hem araba koltuğu var, hem taşıma ana kucağı da oluyor. Bebek sana dönüyor, sonra istendiğinde dışarı bakıyor vs. Bir de istenince tek kişilik bebek arabası olarak da kullanılıyor. 1 yaşından sonra yerinde durmayan, araba da gezmeyen çocuk da çok. O yüzden bir bunla başlayalım da...

Bende bu tarz bakıyorum isin acigi ama araca koyup cikarirken sikinti olursa benide sikintiya sokabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…