2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ilk sene için kullanışlı olabilir ama sonrasında pek kullanılmıyor, bide dışarda gezerken diyelim bebek içind e uyudu araca koyucaksiniz, bebeğin yattığı şeyi çıkarmak, araca yerlestirmek zor oluyor bebek içindeyken uğraştırıyor bu modeller genelde.

Evet bebeklerin durumuna gore artık o zaman tercih yaparsınız:)

Benim çok kanamam vardı o zaman verdi doktor endol fitil verdi bide biraz rahatladım, her zaman çok olmuyor ama.
Endol bebegin kalbine zarar veriyormus ve suyunu azaltiyormus
Bende haftada 1 kullaniyorum ve korka korka makattan atiyorum zaten ardindan lavaboya cikiyorsun bilmiyorum etki ediyormudur o zaman

Selam kızlar
Şahsen traveldense sağlam Bi baston tipi bebek arabası almayı tercih edicem isofixli oto koltuğu alıcam ikiside 0-36 ay arası kullanılır olmalı bahsettiğiniz pusetler ancak 1 yaşına kadar kullanılıyor.
12 ay sonra başka Bi oto koltuğu almaktansa 1 kere alıp 3 sene kullanmak mantıklı geliyor
Mağazada deneyin görün bakın öyle alın derim şekile kanmamak lazım rahat mı ağır mı kullanışlı mı bunlar önemli

İkiz olduğu için biraz farklı görüntüsü alisilagelmis degil ama kullanisliysa senin için çok iyi olur
İkizlerde modeller çok az. Sadece bostan modelleri var ya da çok kaliteli bir ürün istiyorsan, ana kucaklarıyla birlikte 10bin küsüre geliyor. Ben ne o kadar uçim dedim, ne de basitini alim. Ara model birtek bunu buldum. Bir de çok olumlu yorumlar okudum hakkında...

Bende yarin adolasmaya cikicam ama cikinca bi bakarirm aklima takildi daha ilk defa alacagim iciç hangisi daha kullanışlı olur bilemiyorum magazada gorup denemk en mantiklisi

Sen magazadada gorup deneyimlediysen icinede sindiyse en iyisi budur cok cesit olmamasi normal ikiz gebelik cok gorulmuyor ne kadar olsada genelde tek bebege bebege gore tasarim yapıldığı için dedigin gibi modelin az olmasi normal

Sen magazadada gorup deneyimlediysen icinede sindiyse en iyisi budur cok cesit olmamasi normal ikiz gebelik cok gorulmuyor ne kadar olsada genelde tek bebege bebege gore tasarim yapıldığı için dedigin gibi modelin az olmasi normal
Kaç mağaza dolaştım, ikiz model max 2 tane falan, bazıları da sadece teşhirde. Ki istanbulda oturuyorum, şaşırtıcı. Teklilerde seçenek dolu ama hiç o kafayla bakmadım tabii. Mağazada Beğendiğiniz modeli sonra internette de bir arayın kızlar, benim aldığım araba ebebekte en az 1000 tl daha pahalı, ben boynerden alıcam. Geri iadede var mağazaya. Bıynerde de mağazalarda kalmamış, netten sipariş edicem mesela...

Bunun buyuk sehirde bu kadar secenek oolmasida hem sasirtici hem üzücü inşaallah istedigin gibi bulursun

Bende bu tarz bakıyorum isin acigi ama araca koyup cikarirken sikinti olursa benide sikintiya sokabilir
Ana kucağını 1 yaşına kadar kullanabilirsin canım
bebek içindeyken çıkarıp arabaya binebilirsin alt kısıminida katlanıp bagaja koyulur zaten

Büyük olan pusetide öyle bebeği kucağına alıp arabayı rahatça bagaja koyabilirsin

Tek parça olan arabalarda katlanıp bagaja konuluyor sonuçta bebegi kucakta tasınıyor

Benim alcağim en azından 1yaşına kadar bebek uyusa bile ana kucagini çıkarıp yanima alabilcem rahatı bozulmaz diye düsünüyorum

Indirim buldukça temel ihtiyaçlar alınabilir bence ha diyince alsak belki indirim bulamayacagiz ya da git gide ağırlasacagiz yaza doğru ufak tefek alalım yaa
Valla ben duramıyorum ha şimdi ha sonra:) en azından bakım ürünlerini alıcam şampuan pişik yağı deterjanı yumusatıcısı pamuğu ateş ölçer ağız bezi vs gibi

Bakalım yarın cikinca hepsini deniycem avm de ordan oraya sürüş keyfi

Bunu hakkinda yorum yapabilecek var mi? Nasil sizce? Bu model dediginiz gibi ana kucagi yada oto koltugu oluyo mu? Hic anlamiyorm ben bebek arabalarindan gercekten.Aciklamalarindan da birsey anlamadim

Eklentiler

• Screenshot_20190210-201119_1.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…