- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Gerçekten de çok kullanışlı valla :) burda bulabilir miyim bilmiyorum ama bakicam etrafaEki Görüntüle 2234420 Eki Görüntüle 2234423
Ben bunu alıcam mesela canım
Gittim yakindan gördüm gayet kullanışlı sağlam bişey öyle ağır hantal değil
Ve puseti ve taşima koltuğu çıkıp
Hem bebek arabasında kullanıliyor hemde
salıncak aparatina takıp kullanıyosun (resimde var)
Çok kullanışlı olucak gibi geldi bana
Sende böyle bisey düşünebilirsin belki
Peki yeni doğduklarında nasil arabaya koyucaz ki? Oto koltuğa koymak gerekmiyor mu? Yani mesela disari çıkartıcam çocuğu 1 aylıkken yürüyerek oto koltuk lazim olmuyor mu?Selam kızlar
Şahsen traveldense sağlam Bi baston tipi bebek arabası almayı tercih edicem isofixli oto koltuğu alıcam ikiside 0-36 ay arası kullanılır olmalı bahsettiğiniz pusetler ancak 1 yaşına kadar kullanılıyor.
12 ay sonra başka Bi oto koltuğu almaktansa 1 kere alıp 3 sene kullanmak mantıklı geliyor
Mağazada deneyin görün bakın öyle alın derim şekile kanmamak lazım rahat mı ağır mı kullanışlı mı bunlar önemli
Ayy bende 70 oldum ama daha kilolu duruyorum
Canım en mantıklısını yaparsın. Baston arabayı taşıma koltuklu alırsan bebekken arabada da rahat edersin. Büyüyüncede isofixli ye geçer. Bizde 9 aya kadar arabada taşıma koltuğunu bağlayıp kullandık 9 dan sonra oto koltuğuna geçtik.Benim hatam travel almak oldu ki arabamız hatchback di bebek arabasını koyunca bagajda başka yer kalmıyordu.Selam kızlar
Şahsen traveldense sağlam Bi baston tipi bebek arabası almayı tercih edicem isofixli oto koltuğu alıcam ikiside 0-36 ay arası kullanılır olmalı bahsettiğiniz pusetler ancak 1 yaşına kadar kullanılıyor.
12 ay sonra başka Bi oto koltuğu almaktansa 1 kere alıp 3 sene kullanmak mantıklı geliyor
Mağazada deneyin görün bakın öyle alın derim şekile kanmamak lazım rahat mı ağır mı kullanışlı mı bunlar önemli
Valla ben duramıyorum ha şimdi ha sonra:) en azından bakım ürünlerini alıcam şampuan pişik yağı deterjanı yumusatıcısı pamuğu ateş ölçer ağız bezi vs gibi
Belki kilo dağılımından ve boydandır? canım. Her türlü daha yolumuz çokAyy bende 70 oldum ama daha kilolu duruyorum
İsofixli dediğim oto koltuğu zaten arabada sabit kalıcak söylediğiniz ana kucağı tarzı oto koltukları 0-12 aylık mecbur ilerde değişicek kullanamıyor çocuk doğru düzgünPeki yeni doğduklarında nasil arabaya koyucaz ki? Oto koltuğa koymak gerekmiyor mu? Yani mesela disari çıkartıcam çocuğu 1 aylıkken yürüyerek oto koltuk lazim olmuyor mu?
Kesinlikle bende travel diye tutturmuştum ama hem tecrübelerden hem araştırmalardan yararlandım ve bagajda yer kalamayan elimde taşıyabileceğim Bi bebek arabası arayışına girdim kaliteli isofixli Bi koltuk alıp 3 yıl da onu kullanırım arabada sabit bağlı kalırCanım en mantıklısını yaparsın. Baston arabayı taşıma koltuklu alırsan bebekken arabada da rahat edersin. Büyüyüncede isofixli ye geçer. Bizde 9 aya kadar arabada taşıma koltuğunu bağlayıp kullandık 9 dan sonra oto koltuğuna geçtik.Benim hatam travel almak oldu ki arabamız hatchback di bebek arabasını koyunca bagajda başka yer kalmıyordu.
Anneye bakamaması dezavantaj mı bilmiyorum canım da yalan yok ikiz arabaları çokta araştırmadım ihtiyacım olmadığı için ama sen yine tavsiyelere bak dene gör öyle karar verirsin inşallah hem senin hemde bebişlerin için kullanışlı Bi model bulursunOna da baktım tatlım çok saol. Genelde hep baston model var(6ay bebek anneye bakamayacağı için vazgeçtim ben), bir de abc design var orda önlü arkalıkodel (doğa rutkayın kullandığı şuan) o da 9000 e geliyo araba koltuğuyla ve o kadar büyük, ağır birşey ki..
Aynen bende takmıyorum diğer hamileliklerimde de 25 kilo filan almıştım daha sonra çok cabuk gidiyo doğum kiloları sağlıklı doğdun iyi beslensin bebisler hallederiz hepsiniBelki kilo dağılımından ve boydandır? canım. Her türlü daha yolumuz çokben artık dikkat ediyorum ama cok da kafama takmıyorum :))
Canım sen bana görsel olarak atar misin alacağını,attiysan görmemişimdir,benim gormem lazim anlamam icinİsofixli dediğim oto koltuğu zaten arabada sabit kalıcak söylediğiniz ana kucağı tarzı oto koltukları 0-12 aylık mecbur ilerde değişicek kullanamıyor çocuk doğru düzgün
Benim oğlan 4 yaşında hala oto koltuğunda oturuyor. Küçükten alıştırmak iyi oldu arabaya binince orda oturalacağını biliyor kalkmak istemiyorKesinlikle bende travel diye tutturmuştum ama hem tecrübelerden hem araştırmalardan yararlandım ve bagajda yer kalamayan elimde taşıyabileceğim Bi bebek arabası arayışına girdim kaliteli isofixli Bi koltuk alıp 3 yıl da onu kullanırım arabada sabit bağlı kalır
Maşallah güzel anne
Evet canım, şu açıdan yeni doğduğunda burnu aktı, ya da bir ihtiyacı var bebeği gormek lazım dediler bana... bilmiyorum mantıklı geldi banada. Satıcılar da bunu önerdi ellerinde olmasada, bir de hepsiburada da 14 yorum okudum, hepsi de olumlu. Burdan da bir arkadaş önerdi vs...Anneye bakamaması dezavantaj mı bilmiyorum canım da yalan yok ikiz arabaları çokta araştırmadım ihtiyacım olmadığı için ama sen yine tavsiyelere bak dene gör öyle karar verirsin inşallah hem senin hemde bebişlerin için kullanışlı Bi model bulursun
Aynen canım, ben daha önce yazmıştım benim yeme anlamında biraz kesmemin nedeni ikizlerde erken doğuma sebebiyet vermesin diye. Yoksa her türlü kafaya koyduktan sonra veririzAynen bende takmıyorum diğer hamileliklerimde de 25 kilo filan almıştım daha sonra çok cabuk gidiyo doğum kiloları sağlıklı doğdun iyi beslensin bebisler hallederiz hepsini
Canım ben şimdi anladım pusetin ne olduğunu,isofixli oto koltuğun da ne olduğunu şimdi anladım hiç duymadığım kelimeler olunca şimdi googleden baktım,yalnız puset gerçekten 1 yaşına kadar lazım her zaman arabayla cikmayabilirsin koyarsin pusete cikarsin dışarı,ayrica isofixli oto koltuğu da ilk aylarda çok büyük olur kafasi boynu icin pek sağlıklı olmaz diye biliyorumSelam kızlar
Canım canımMaşallah güzel anne
Maşallah hiç de 70 gibi değilCanım canımhafta olarak sizden ilerdeyim, bu hafta göbiş iyice çıkmaya başlıyor, çok zevkli
Hayır tam tersi normal oto koltuğundan daha konforlu ki 0-36 ay diye geçiyoCanım ben şimdi anladım pusetin ne olduğunu,isofixli oto koltuğun da ne olduğunu şimdi anladım hiç duymadığım kelimeler olunca şimdi googleden baktım,yalnız puset gerçekten 1 yaşına kadar lazım her zaman arabayla cikmayabilirsin koyarsin pusete cikarsin dışarı,ayrica isofixli oto koltuğu da ilk aylarda çok büyük olur kafasi boynu icin pek sağlıklı olmaz diye biliyorum
İşte onu pek bilmiyorum da tek yönlü mü iyi çift yönlü mü bebeğin kontrolü için pencere zaten oluyo bence yeterli gibi geliyo banaEvet canım, şu açıdan yeni doğduğunda burnu aktı, ya da bir ihtiyacı var bebeği gormek lazım dediler bana... bilmiyorum mantıklı geldi banada. Satıcılar da bunu önerdi ellerinde olmasada, bir de hepsiburada da 14 yorum okudum, hepsi de olumlu. Burdan da bir arkadaş önerdi vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?