Şimdi anladım canım :) Türkçe isimleri farklı olunca gerçekten anlamıyorum,arkadas görselle çok net anlati. Sana da teşekkür ederim canımİşte bende yenidoğana uygun bebek arabası alıcam ve 0-36 ay oto koltuğunu otomobile sabitlicem kalıcak orda 1 yaşından sonra tekrar almama gerek kalmicak yani amacım o 12 ay sonra neden değiştireyim mantığıyla gidiyorum
Bizim işimiz Bi tık daha kolay valla Allah yardımcınız olsun inşallah içine sineni bulursun sende canımBilemiyorum ki canım, ikizlerde mükemmeli yok bence. Bastonlarda bebeğin altına muhakkak bi pike,örtüü koymak lazım ilk aylar. Teklerde seçenek çok canım, görüp danışıp muhakkak kafana yatanı bulursun
Kaçıncı haftada geçti ? Şuan aklımda binbir soruyla büyün interneti okudum galiba.Kızımda ayrıntılı ultrasonda var dendi beyninde kist ve kalbinde parlaklık. Geçti sonra canını sıkma boş yere
Yani bende orda ki isimlerini bilemiyorum da görsellerden aynen az çok anlarsınŞimdi anladım canım :) Türkçe isimleri farklı olunca gerçekten anlamıyorum,arkadas görselle çok net anlati. Sana da teşekkür ederim canım
Maşallah hiç de 70 gibi değilçok kilo alımı erken doğuma sebep olabiliyor mu canım ben de almaya başladım malum bir de ikizlerde gercekten yatağı da arabası da dert valla hicbirsey bulamiyorsun e tecrübe de yok çözüm bulamiyorsun puset olmaz bize dışarı çıkarken iki elde iki tane ben aparatli kanguru da alacağım ortopedik eşimle çıkarken birer tane kucaga sarariz artik
Saol canım eninde sonunda bişi alıcaz ve geçicek zaman, büyüyeceklerBizim işimiz Bi tık daha kolay valla Allah yardımcınız olsun inşallah içine sineni bulursun sende canım
Valla bende aynen öyle bisey istiyorum hemde evimde de yer yok katlansin küçülsün istiyorum. Çok gezmek gerekecek anlaşıldı doğru düzgün bisey bulana kadarYani bende orda ki isimlerini bilemiyorum da görsellerden aynen az çok anlarsın
Amacım bende rahat olayım bebekte çünkü köpek ölüsü gibi ağır Bi bebek arabasını kullanışlı bulmuyorum kuzum amacım hafif az yer kaplayan bebeğinde rahat edebileceği Bi araba almak
Evet canım haklısın ablamda aşırı kilo aldı ikizleri 7 buçuk aylik doğdu malesef 1 ay hastanede yattı çok zor olmuştu..inşallah senin bebisler zamanını bekler..Aynen canım, ben daha önce yazmıştım benim yeme anlamında biraz kesmemin nedeni ikizlerde erken doğuma sebebiyet vermesin diye. Yoksa her türlü kafaya koyduktan sonra veririz
Uyu sen canım, kuzular iyiler merak etme. Kocaman oldu var ve seni özlediler. Kendini de onları da yorma annesi.Kızlar uykum var ama uyuyamiyorum yarın kontrolumuz var evham yaptım ikisi de iyi midir gelişimleri normal midir diye diye... 4 hafta çok rahat goturuyorum kontrolden önceki bir gün ve konrtolde doktor konuşana kadar kalbim agzimda
İnternetten okuma, sonraki haftalarda geçti kızım sağlıklı teyzesi seninki de geçecek merak etme. Boş yere yavrunu strese sokmaKaçıncı haftada geçti ? Şuan aklımda binbir soruyla büyün interneti okudum galiba.
Bebek arabaları da mı küçk geliyor yani belli bir aydan sonra? Ben şimdi bunu aldım diyelim?Bu ilk kullandığım travel sistem olandı. Ilk zamanlarda sadece ana kucağını üstüne takip kullandım, hem oto koltuğu olarakta kullanılıyor zaten, 360 derece dönüyordu ister bebek sana baksın istersen dışarı çok rahat tek tuşla donduruyorsun. Biraz büyüyüp oturmaya başlayınca diğerine geçtik ama o çok ağır oluyordu eğer araca binip bir yere getireceksen, çünkü birde içind e bebek oluyordu agirlasiyordu bazen takılıyordu sınır ediyordu insani, o yüzden bundan vazgeçip baston almaya karar verdik. Bununla sadece bahçeye indirip gezdiriyordum, bahçe arabasi oldu bize.
Kullanışlı bir şeye benzemiyorBebek arabaları da mı küçk geliyor yani belli bir aydan sonra? Ben şimdi bunu aldım diyelim?
Eki Görüntüle 2234484
Yani illa bastona mı dönmek lazım sonra
Evet canım doğru anlamışsın aslında oto koltuğu 1 yaşından sonra oturur pozisyonda arabada kullandığımız ama bebek arabasının üstüne koyduğumuz ana kucağı da emniyet kemeriyle arabaya bağlanıp küçük bir oto koltuğu oluyorKizlar bisey sordum ama goren olmadi.Travel sistemleri onermiyo kimse ama normal baston arabalara ek olarak birde puset lazim anladigim kadariyla
Oto koltugu ayri birsey sanirim.Puset kucuk oto koltugu gibi bisey yani ilk sene kullanilan.Yanlis mi anlamisim? Daha uzun sureli kullanim icin ayriyetten bi oto koltuguda almak gerekiyor anladigi mkadariyla. Bu durumda travel sistem zaten normal arabaya ek olark pusetle birlikte set olarak satilanlar degil mi yani basta bunu almak mantikli degil mi? Karisik anlattim sanirim ama anlatabildim umarim
Erken doğurmamak için mi hastahanede yattı cnm, ikizler kuvezde mi kaldılar? Kaç kilo almıştı ayıptır sorması? Valla annelik başlı başına zor işmiş :)Evet canım haklısın ablamda aşırı kilo aldı ikizleri 7 buçuk aylik doğdu malesef 1 ay hastanede yattı çok zor olmuştu..inşallah senin bebisler zamanını bekler..
Belli bir süreden sonra çocukların boyu uzadığında ayak koyma yeri çok yukarda kalıyor bunların ve bacakları kıvrılıyor rahat olmuyorlar sonuç bastona dönüşBebek arabaları da mı küçk geliyor yani belli bir aydan sonra? Ben şimdi bunu aldım diyelim?
Eki Görüntüle 2234484
Yani illa bastona mı dönmek lazım sonra
Evet ondan herkes bastona geçiyor sonradan demekki.Belli bir süreden sonra çocukların boyu uzadığında ayak koyma yeri çok yukarda kalıyor bunların ve bacakları kıvrılıyor rahat olmuyorlar sonuç bastona dönüş
Ins canim evet sivisi fazla olanlara veriliyorBenimde ablam doktor bende okudum zararlı diye sordum ona, o da dediki son 3 ay özellikle kullanmamak gerekiyormus, çünkü şuan bebeğin kalbinde delikler varmış ve ordan sıvı akışı galiba sağlanıyor yada nefes alması tam hatırlamıyorum, son 3 ayda artık o delikler kapanmaya başlıyormuş, bu ilaç kapanmasını engelliyor yada yavaslatiyirmus, su an çok kanamam olduğu için bi kaç gün kullan dedi 3 gün kullandım sadece, ama çok yoğun kullananlarida okudum hatta sıvısı fazla olan bebekler içinde sivi azaltıcı olarakta kullanılıyormuş. Inşallah daha kullanmama gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?