Yok cnm ablam degil ikizler yattı 1 ay kuvozde 90 kilo civarındaydı 25 kilo filan aldı 7 buçuk aylıkken açılması başlayınca sezeryene alındıErken doğurmamak için mi hastahanede yattı cnm, ikizler kuvezde mi kaldılar? Kaç kilo almıştı ayıptır sorması? Valla annelik başlı başına zor işmiş :)
İlk etapta tamamen yatabilen bı araba olmalı canım baston hem rahat olmaz hem serin havalarda çok ince kalır sanki birde yürümeye başladıktan sonra arabada tutmak ayrı mesela biz casual marka bebek arabası almıştık çok nadir kullanıyoruz artık yani habire araba değişmeye de gerek yok ihtiyaç durumuna göre dışarı çıkma şıklığın hepsi kriter tabi 2 çocuğu zaptedtmsk ayrı mesele 1,5yasindan sonra kullanma sikligimiz azaldı bu arada ilk etapta yolculuk için pyset önemliŞimdi anlamadığım doğuştan baston arabayla başlanmıyor diye biliyorum , ortopedik açıdan? Deneyimli anneler gene bir yorum yapsın lütfen :) bir de baston arabalara ana kucağı takılabiliyormu ki?
Yine sanslilarmis çanim daha uzun kalmamislatEvet canım haklısın ablamda aşırı kilo aldı ikizleri 7 buçuk aylik doğdu malesef 1 ay hastanede yattı çok zor olmuştu..inşallah senin bebisler zamanını bekler..
Kanguruda paraya kiyin kızlar diğerleri sırt ağrısı yapıyor 10 dk sonra3 aydan sonra bende kullanma taraftarıyım özellikle avm gezmelerinde bire bir bence
Rica ederim bir faydam dokunduysa çok mutlu oldum:) harikanın eş değer anlamısın vallahi öyle güzel beni anlayıp,anlatın ki çok çok teşekkür ederim
Kesinlikle çift yonlu kizlsrİşte onu pek bilmiyorum da tek yönlü mü iyi çift yönlü mü bebeğin kontrolü için pencere zaten oluyo bence yeterli gibi geliyo bana
Evet bacakları sığmadı ve rahatsi z oldu kızım mesela ayağını uzatsa ordaki ayak koyma yerine geliyor o zaman ya yana doğru iki bacağını koyması gerekiyor yada ayağını ayak koyma yerine koyup bacaklarını kırarak oturması gerekiyor yani rahat olmuyor en çokta uyuyorken, başka tecrübeli olanlar varsa onlardan da bilgi alabilirsiniz ama biz pek memnun kalmakdik.Bebek arabaları da mı küçk geliyor yani belli bir aydan sonra? Ben şimdi bunu aldım diyelim?
Eki Görüntüle 2234484
Yani illa bastona mı dönmek lazım sonra
Inşallah cidden çok zor ilk hamileligimde hep kanamalı ve yatmalı geçti, şimdi yine aynısı, bazen gezip tozanlara özeniyorum ama yinede şükür diyorum ya hiç olmasaydı, Allah cumlemize yardim etsin, herkesin farklı bir sorunu var.Ins canim evet sivisi fazla olanlara veriliyor
Benimde rahim agzinda dikis oldugundan cok kasilmam oluyor dr izin vermedi kullanmama ama bazi dr veriyor
Korkarak 1 _2 defa kullandim kasilmami geciriyordu ama ins hic kullanmadan bu sureci atlatiriz
Evet canım ama yaşayınca o süre çok uzun geliyoYine sanslilarmis çanim daha uzun kalmamislat
Şimdi anlamadığım doğuştan baston arabayla başlanmıyor diye biliyorum , ortopedik açıdan? Deneyimli anneler gene bir yorum yapsın lütfen :) bir de baston arabalara ana kucağı takılabiliyormu ki?
Keseden kaçak olduğuna şüpheniz varsa doktora gitmeniz gerekir, kese içindeki su ölçülüyor ve vajinadan test yapılıyor sızıntı var mi diye. Benim.28.haftada başına gelmişti.Kızlar bişey sorucam, ben günlük ped kullanmıyorum mantar sebebi. Ama günde 3-4 kere iç çamaşırı değişiyorum. Bazen 1 tl kadar aniden ıslaklık hissediyorum. Acaba bu normal mi 1 haftadır progesteron jele başladım onun mu etkisi yoksa keseden kaçakmı var acaba?
Ok canım, o zaman ben doğru araba kararı verdiğime emin oldum. Hem yatabiliyor, hem kalın, hem ana kucağı taklıyor ve pakedin içinde vs..içim rahatladı. İlerki zamanlarda gerekirse uygun bir baston araba alınır o zaman...İlk etapta tamamen yatabilen bı araba olmalı canım baston hem rahat olmaz hem serin havalarda çok ince kalır sanki birde yürümeye başladıktan sonra arabada tutmak ayrı mesela biz casual marka bebek arabası almıştık çok nadir kullanıyoruz artık yani habire araba değişmeye de gerek yok ihtiyaç durumuna göre dışarı çıkma şıklığın hepsi kriter tabi 2 çocuğu zaptedtmsk ayrı mesele 1,5yasindan sonra kullanma sikligimiz azaldı bu arada ilk etapta yolculuk için pyset önemli
Kesin canım, çıkacaklar mı iyileşecekler mi endişesi... ama maşallah, şuan hiçbi sorunları yoktur tahminen, sonu güzel bitsin de..Evet canım ama yaşayınca o süre çok uzun geliyo
Travel sistemde evet ana kucağı dahil oluyor ama çok kullanışlı olmuyor, baston modellerin ise ana kucağı dahil modelleride var yada siz ayrı olarakta alabiliyorsunuz. Baston modeller genel olarak daha uzun kullanımlı oluyor o yüzden travel çok önerilmiyor. Buna ek olarakta araba koltugu gerekiyor o da egee ana kucağını varsa 1 yaştan sonra almanız yeterli olur.Kizlar bisey sordum ama goren olmadi.Travel sistemleri onermiyo kimse ama normal baston arabalara ek olarak birde puset lazim anladigim kadariyla
Oto koltugu ayri birsey sanirim.Puset kucuk oto koltugu gibi bisey yani ilk sene kullanilan.Yanlis mi anlamisim? Daha uzun sureli kullanim icin ayriyetten bi oto koltuguda almak gerekiyor anladigi mkadariyla. Bu durumda travel sistem zaten normal arabaya ek olark pusetle birlikte set olarak satilanlar degil mi yani basta bunu almak mantikli degil mi? Karisik anlattim sanirim ama anlatabildim umarim
Kesinlikle ben 3 evladimi kaybettim kizimi hep yatarak gecirdim ayda 1 banyo yapiyordum her yerim agriyordu sukur kucagima aldimInşallah cidden çok zor ilk hamileligimde hep kanamalı ve yatmalı geçti, şimdi yine aynısı, bazen gezip tozanlara özeniyorum ama yinede şükür diyorum ya hiç olmasaydı, Allah cumlemize yardim etsin, herkesin farklı bir sorunu var.
Evet canım drun tahmini o yönde ikisi de erkek diyor :) ben dün ilk defa kıyafet aldım erkek bebek için. İnşallah sağlıkla giydirmek nasip olurCanım benim hafıza kötü senin 2 oğlun mu olacak? Masallah :) aynen aynen vallahi bende o kadar kiyafet baktım şimdi grilere donucez :) sağlıkla gelsinler prensler
:)) anneler hisseder derler ya bende ona güvenmiştimIlk hamileligimde hep ruyamda oglum oldugunu gordum. Ruyalarimda cikar normalde oldugu gibi. Ama kizim olsun cok istiyordum. Ve kizim oldu
Bu hamileligimde de hep kizimin yaninda kiz bebek gordum. Kiz olacak diye bekliyordum. Oğlum olacak inşallah.
Benim hisler hamilelikte ters köşe yapti yani :))
Canım progestanı bende kullanıyorum akıntıdan muzdaribim. Günün sonunda ilaçla birlikte olunca daha fazla geliyor hatta. Bende sık sık çamaşır değiştiriyorumKızlar bişey sorucam, ben günlük ped kullanmıyorum mantar sebebi. Ama günde 3-4 kere iç çamaşırı değişiyorum. Bazen 1 tl kadar aniden ıslaklık hissediyorum. Acaba bu normal mi 1 haftadır progesteron jele başladım onun mu etkisi yoksa keseden kaçakmı var acaba?
İnşallah canım inşallah :) bende h&mden biseyler baktım online,hatta bir süre sonra indirime girince kışlık biseyler de almayi düşünüyorum hazır olsun :)Evet canım drun tahmini o yönde ikisi de erkek diyor :) ben dün ilk defa kıyafet aldım erkek bebek için. İnşallah sağlıkla giydirmek nasip olur
:)) anneler hisseder derler ya bende ona güvenmiştimrabbim sağlık versin kız erkek hepsine inşallah
Canım progestanı bende kullanıyorum akıntıdan muzdaribim. Günün sonunda ilaçla birlikte olunca daha fazla geliyor hatta. Bende sık sık çamaşır değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?