2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım ama yaşayınca o süre çok uzun geliyo
Biliyorum canım 22 günde ben kaldım kızım çıkana kadar 3 ayı bulanlar var ona şükur dedim tabiki yaşarken çok zor bir durum çok yıpratıcı hiç bitmeyecek gibi inşallah bebeklerimizi gününde sağlıkla kucağımiza alırız Allah'ın izniyle

Kolay katlanabilir yerleştirilebilir olursa çok iyi olur ve çok ağır olmasın traveller görüntü olarak çok güzel ama bazıları arabaya koymak için tekerleği çıkar tak yapman falan gerekiyor cidden zaman kaybı ben düz tek tuşla katlanan normal bebek arabasından yanayım puset arabaya takılması çok önemli bir etken değil zaten araba yatınca içinde yatıyor fikir olsun diye yaziyorum

Kesin canım, çıkacaklar mı iyileşecekler mi endişesi... ama maşallah, şuan hiçbi sorunları yoktur tahminen, sonu güzel bitsin de..
Çok şükür cnm hiç bir problem yok 2 yaşındalar ve o kadar hareketler ki bakımı çok zor ikisi de aynı anda anneyi istiyo birbirlerini kıskanıyorlar bi o kadar da düşkünler bisey yerken giyerken ikizini bekliyo filan zor ama çok tatlılar yaşayınca goruceksin inşallah

Âmin canım insallah

Canım traveldaki ana kucağı bebek 13 kilo olana kadar arabada kullanılıyor, sonra ayrı olarak oto koltuğu almak lazim. Biz ilk baston aldik travel almadik yorumlardan yola cikarak ama kucucuk bebegi tasimak cok zor oldu. Bir de baston modellerin tekerlekleri kucuk yolda giderken cok efor sarf ettik. Tek avantaji bence kolay açılıp kapanmasi ve hafif olmasi. O yuzden ikinci kez arabayi travel aldik keske daha once alsaydik 1 sene az bir zaman degil. Sonradan iyi bir oto koltuğu alinabilir. Ayrica kanguru 4 aydan sonra zor kullaniliyor bebek 8-9 kilo oluyor en fazla yarim saat tasiyabiliyorsun heleki benim gibi miyon tipli biri isen. Onun icin yenidogan doneminden itibaren hem evde hem de disarida esnek sling modelleri ideal.. Benim gorusum ozellikle ilk zamanlar icin puseti, ana kucağı olan travel arabalar. Hastane kontroller cok oluyor mesela bebegi hic kimildatmadan alip cikarmak buyuk rahatlik. Onun dışında ana kucağını evde de besik gibi kullanabiliyorsun. Bebegi orda sallabiliyorsun sadece oto koltuğu mantıgı yok bence.

Bende progestani gece yatmadan fitil olarak kullaniyorum gunde bir kere.
Su gibi akintim oluyor dedim doktoruma
Progestandan oluyordur dedi.
Progestani paket bitince birakacagim. Biraktiktan sonra akintinda degisiklik olur dedi. Olmazsa tekrar konusuruz dedi.

Oto koltuğuna çok geç kalmanızi tavsiye ederim yoksa çok oturmak istemiyorlar

Günaydın kızlar boğazım agrıyor 2 gundur. Ihlamur içtim dün. Baska ne iyi gelir ki zararlı olmayan?
Tavuk suyuna limonlu çorba

Ben progestan kullanırken hergün baya akıntım oluyordu canım, çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…