Biliyorum canım 22 günde ben kaldım kızım çıkana kadar 3 ayı bulanlar var ona şükur dedim tabiki yaşarken çok zor bir durum çok yıpratıcı hiç bitmeyecek gibi inşallah bebeklerimizi gününde sağlıkla kucağımiza alırız Allah'ın izniyleEvet canım ama yaşayınca o süre çok uzun geliyo
Kolay katlanabilir yerleştirilebilir olursa çok iyi olur ve çok ağır olmasın traveller görüntü olarak çok güzel ama bazıları arabaya koymak için tekerleği çıkar tak yapman falan gerekiyor cidden zaman kaybı ben düz tek tuşla katlanan normal bebek arabasından yanayım puset arabaya takılması çok önemli bir etken değil zaten araba yatınca içinde yatıyor fikir olsun diye yaziyorumTravel sistemde evet ana kucağı dahil oluyor ama çok kullanışlı olmuyor, baston modellerin ise ana kucağı dahil modelleride var yada siz ayrı olarakta alabiliyorsunuz. Baston modeller genel olarak daha uzun kullanımlı oluyor o yüzden travel çok önerilmiyor. Buna ek olarakta araba koltugu gerekiyor o da egee ana kucağını varsa 1 yaştan sonra almanız yeterli olur.
Çok şükür cnm hiç bir problem yok 2 yaşındalar ve o kadar hareketler ki bakımı çok zor ikisi de aynı anda anneyi istiyo birbirlerini kıskanıyorlar bi o kadar da düşkünler bisey yerken giyerken ikizini bekliyo filan zor ama çok tatlılar yaşayınca goruceksin inşallahKesin canım, çıkacaklar mı iyileşecekler mi endişesi... ama maşallah, şuan hiçbi sorunları yoktur tahminen, sonu güzel bitsin de..
Günaydın zerdeçal ve bal :)Günaydın kızlar boğazım agrıyor 2 gundur. Ihlamur içtim dün. Baska ne iyi gelir ki zararlı olmayan?
Âmin canım insallahBiliyorum canım 22 günde ben kaldım kızım çıkana kadar 3 ayı bulanlar var ona şükur dedim tabiki yaşarken çok zor bir durum çok yıpratıcı hiç bitmeyecek gibi inşallah bebeklerimizi gününde sağlıkla kucağımiza alırız Allah'ın izniyle
Günaydın zencefil cayi iyi gelie aka zencefil bi çay kasigini gecmesinGünaydın kızlar boğazım agrıyor 2 gundur. Ihlamur içtim dün. Baska ne iyi gelir ki zararlı olmayan?
Canım traveldaki ana kucağı bebek 13 kilo olana kadar arabada kullanılıyor, sonra ayrı olarak oto koltuğu almak lazim. Biz ilk baston aldik travel almadik yorumlardan yola cikarak ama kucucuk bebegi tasimak cok zor oldu. Bir de baston modellerin tekerlekleri kucuk yolda giderken cok efor sarf ettik. Tek avantaji bence kolay açılıp kapanmasi ve hafif olmasi. O yuzden ikinci kez arabayi travel aldik keske daha once alsaydik 1 sene az bir zaman degil. Sonradan iyi bir oto koltuğu alinabilir. Ayrica kanguru 4 aydan sonra zor kullaniliyor bebek 8-9 kilo oluyor en fazla yarim saat tasiyabiliyorsun heleki benim gibi miyon tipli biri isen. Onun icin yenidogan doneminden itibaren hem evde hem de disarida esnek sling modelleri ideal.. Benim gorusum ozellikle ilk zamanlar icin puseti, ana kucağı olan travel arabalar. Hastane kontroller cok oluyor mesela bebegi hic kimildatmadan alip cikarmak buyuk rahatlik. Onun dışında ana kucağını evde de besik gibi kullanabiliyorsun. Bebegi orda sallabiliyorsun sadece oto koltuğu mantıgı yok bence.Kizlar bisey sordum ama goren olmadi.Travel sistemleri onermiyo kimse ama normal baston arabalara ek olarak birde puset lazim anladigim kadariyla
Oto koltugu ayri birsey sanirim.Puset kucuk oto koltugu gibi bisey yani ilk sene kullanilan.Yanlis mi anlamisim? Daha uzun sureli kullanim icin ayriyetten bi oto koltuguda almak gerekiyor anladigi mkadariyla. Bu durumda travel sistem zaten normal arabaya ek olark pusetle birlikte set olarak satilanlar degil mi yani basta bunu almak mantikli degil mi? Karisik anlattim sanirim ama anlatabildim umarim
kesinlikle bencedeKanguruda paraya kiyin kızlar diğerleri sırt ağrısı yapıyor 10 dk sonra
Kızlar bişey sorucam, ben günlük ped kullanmıyorum mantar sebebi. Ama günde 3-4 kere iç çamaşırı değişiyorum. Bazen 1 tl kadar aniden ıslaklık hissediyorum. Acaba bu normal mi 1 haftadır progesteron jele başladım onun mu etkisi yoksa keseden kaçakmı var acaba?
Oto koltuğuna çok geç kalmanızi tavsiye ederim yoksa çok oturmak istemiyorlarCanım traveldaki ana kucağı bebek 13 kilo olana kadar arabada kullanılıyor, sonra ayrı olarak oto koltuğu almak lazim. Biz ilk baston aldik travel almadik yorumlardan yola cikarak ama kucucuk bebegi tasimak cok zor oldu. Bir de baston modellerin tekerlekleri kucuk yolda giderken cok efor sarf ettik. Tek avantaji bence kolay açılıp kapanmasi ve hafif olmasi. O yuzden ikinci kez arabayi travel aldik keske daha once alsaydik 1 sene az bir zaman degil. Sonradan iyi bir oto koltuğu alinabilir. Ayrica kanguru 4 aydan sonra zor kullaniliyor bebek 8-9 kilo oluyor en fazla yarim saat tasiyabiliyorsun heleki benim gibi miyon tipli biri isen. Onun icin yenidogan doneminden itibaren hem evde hem de disarida esnek sling modelleri ideal.. Benim gorusum ozellikle ilk zamanlar icin puseti, ana kucağı olan travel arabalar. Hastane kontroller cok oluyor mesela bebegi hic kimildatmadan alip cikarmak buyuk rahatlik. Onun dışında ana kucağını evde de besik gibi kullanabiliyorsun. Bebegi orda sallabiliyorsun sadece oto koltuğu mantıgı yok bence.
Biz 9.aydan itibaren oto koltugu kullaniyoruz. Alıştı canim.Oto koltuğuna çok geç kalmanızi tavsiye ederim yoksa çok oturmak istemiyorlar
Bende o zamanlarda başladım sanırım canım ama bı oturuyosa bı oturmuyor kalkmak istiyor falan daha erken başlayan arkadaslarim daha kolay uyum sagladi çocuktan çocuğa da farkediyor tabiBiz 9.aydan itibaren oto koltugu kullaniyoruz. Alıştı canim.
Tavuk suyuna limonlu çorbaGünaydın kızlar boğazım agrıyor 2 gundur. Ihlamur içtim dün. Baska ne iyi gelir ki zararlı olmayan?
Çok şükür cnm hiç bir problem yok 2 yaşındalar ve o kadar hareketler ki bakımı çok zor ikisi de aynı anda anneyi istiyo birbirlerini kıskanıyorlar bi o kadar da düşkünler bisey yerken giyerken ikizini bekliyo filan zor ama çok tatlılar yaşayınca goruceksin inşallah
Ben progestan kullanırken hergün baya akıntım oluyordu canım, çok normalBende progestani gece yatmadan fitil olarak kullaniyorum gunde bir kere.
Su gibi akintim oluyor dedim doktoruma
Progestandan oluyordur dedi.
Progestani paket bitince birakacagim. Biraktiktan sonra akintinda degisiklik olur dedi. Olmazsa tekrar konusuruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?