2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kaçınılmaz zamana geldik yarın kan tahlilleri ve tetanoz için asm ' ye gidiyorum
Günaydın. Bende tahliller icin bugun gittim asm ye de aşı icin kararsiz kaldim. 20. Hafta dedikleri icin 20+1 den sonra mi 19+1den sonra mi gidilmeli? Bugun aşı yaptirmadim kaçtım:)

Günaydın. Bende tahliller icin bugun gittim asm ye de aşı icin kararsiz kaldim. 20. Hafta dedikleri icin 20+1 den sonra mi 19+1den sonra mi gidilmeli? Bugun aşı yaptirmadim kaçtım:)
Canım ben sordum sağlık ocağına 19+1 sen sonra gidebilirsin

Dün aksamdan beri bekliyorum, tek bir kipirti yok bizim minnakta :/ 17. Haftadan beri günde bı kez olsun tepinirdi, merak ettiriyor sıpa yaa
enerjisi yüksek şeyler yiyince başlıyolar oynamaya tık yoktu sabah ayıptır söylesi üzüm falan yedim hemen kıpırdandı

ben yarın 19+3 te olucam tam zamanı dedi kan tahlilerini yapalım aşını sonra yapıcaz aç gel dediler canım

Günaydın kızlar detaylı ultrasona gittim çok şükür kızım sağlıklı sadece plasenta aşağıdaymış benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba? Doktor ağır bir yük kaldırmamı kanama ve suyum gelirse hemen gel dedi.Bu dönemlerde olabiliyormuş.

İnşallah tez vakitte bu dönemi atlatırız dua edin bana kızlar.

İnşaallah sikintisiz bi şekilde bu donemi atlatirsin

Bende sizin gibiyim kızımda da hep yattım ve 35.haftada dogum oldu, şimdide yine kanamadan dolayi yatıyorum inşallah bugünlerde gecicek Allah sifa versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…