Kolay katlanabilir yerleştirilebilir olursa çok iyi olur ve çok ağır olmasın traveller görüntü olarak çok güzel ama bazıları arabaya koymak için tekerleği çıkar tak yapman falan gerekiyor cidden zaman kaybı ben düz tek tuşla katlanan normal bebek arabasından yanayım puset arabaya takılması çok önemli bir etken değil zaten araba yatınca içinde yatıyor fikir olsun diye yaziyorum
Benimkine asada progestan kullanıyorum 22.haftaya bebek büyüdükçe çıkar dedi ağır kaldırmak birliktelik yasak kanaman olmadığı sürece sıkıntı olmaz insallahGünaydın kızlar detaylı ultrasona gittim çok şükür kızım sağlıklı sadece plasenta aşağıdaymış benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba? Doktor ağır bir yük kaldırmamı kanama ve suyum gelirse hemen gel dedi.Bu dönemlerde olabiliyormuş.
İnşallah tez vakitte bu dönemi atlatırız dua edin bana kızlar.
Araç yolculuklarında şart zatrn canım arabaya takılan model olması sart değil diyorum birde yatmayan bebek arabası görmedim ama öyle bişey almak mantıksız olurduBazı bebek arabaları tam yatar olmuyor 6.aydan itibaren kullanılıyor mesela alacaklar dikkat etsinler mutlaka ama bence ana kucagi/puset gerekli bişey, eğer bebek içinde huysuz olmuyorsa anne için çok rahatlık özellikle arabaya binince yoksa kucakta taşımak zor oluyor yani bana zor geliyordu
Allah yardımcınız olsun öylede zor gerçektenBende sizin gibiyim kızımda da hep yattım ve 35.haftada dogum oldu, şimdide yine kanamadan dolayi yatıyorum inşallah bugünlerde gecicek Allah sifa versin hepimize
Kesinlikle ben 3 evladimi kaybettim kizimi hep yatarak gecirdim ayda 1 banyo yapiyordum her yerim agriyordu sukur kucagima aldim
Simdi sira oglumda yine yatiyorum herhalde bu topikte full yatarak geciren ben varim cok cok zor daha 18 haftaligim yari olmadi
Bin sukur evladimiz oluyor ya hic olmasaydi Sinavim deyip sabrediyorum Allah buyuk yar ve yardimcimiz olsun ins
Günaydın. Bende tahliller icin bugun gittim asm ye de aşı icin kararsiz kaldim. 20. Hafta dedikleri icin 20+1 den sonra mi 19+1den sonra mi gidilmeli? Bugun aşı yaptirmadim kaçtım:)
Bende bakayım oraya burda mağazası da var ama çocuk giyim var mı bilmiyorum canım. Kışlıklar için aynı şeyi düşünüyorum. Şubat sonu Mart başı indirim zamanı alacağım bir şeyler sonra çok pahalı olurİnşallah canım inşallah :) bende h&mden biseyler baktım online,hatta bir süre sonra indirime girince kışlık biseyler de almayi düşünüyorum hazır olsun :)
Ben kraft travel sistem almıştım evet ağırdı ama memnun kaldım. Özellikle ilk aylarda bebeği uyandırmadan arabaya indirip bindirmek çok rahat. Tabi kilosu artınca pek mümkün olmuyor. Yaşına yakına kadar da araba koltuğu almadım işimi gördü. Misafirliğe gittiğimde de ana kucağı işime yaradı, onun içinde uyuttum filan. Beşik olarak 60-120 sallanan ahşap beşik almıştım. Ayaklandıktan sonra tırmanmaya başlıyor uzun süreli kullanamıyorsunuz. Bir de hantal oluyor. Yanını çıkarımca da düşüyor. Yan kenarlık koymak lazımMerhaba kızlar. Sizden rica etsem alacağınız ürünleri burda paylassaniZ? Özelikle yatak ve bebek arabasıni? Deneyimli anneler hangi bebek arabalarini kullandiniz yada kullaniyorsunuz bize görsel olarak gösterseniz? Bize çok yardımcı olmuş olursunuzteşekkürler
Bende aradım bugün daha öncekinin üstünden 3 yıl geçti gerek varmı ne zaman diye Perşembe günü çağırdı Tek doz olacakmışim 19+1 olmuş oluyorum o zamanBende 18 haftamda gittim beni niye aramadılar aşı için diye hemşire 20 haftada arayacaktım ondan aramadım dedi
. Ama gelmişken yapalım dedi yapabiliriz deyince oldum tetenoz o gün 20 haftada arıyorlarmış yani... tek sıkıntı aşı yeri çok ağrıyor...
Amin canim benim cok zor yasayan bilirAhh ya. Ben 2 buçuk ay yattım da ne zorlandım. Seni düşünemiyorum. Allah sabrını veriyor demek ki
Allah sana da bebeğine de sağlık huzur versin, dert gostermesin.
Beni 20+5 de çağırdı tetanoz icin
Kızımda ne zaman olmuştum hatırlamıyorum
Imsallah canim Allah buyuk sabir diliyorumBende sizin gibiyim kızımda da hep yattım ve 35.haftada dogum oldu, şimdide yine kanamadan dolayi yatıyorum inşallah bugünlerde gecicek Allah sifa versin hepimize
Bende ilkim_bebe saufasini takip ediyorum. Orada da cok güzel şeyler var bayılıyorum tavsiye ederimKızlar instagramda babycapa Var fiyatları da uygun ve güzel şeyler var. İnternet siteleri de var Online alışveriş için bazı şehirlerde mağazaları da varmış. Bir bakın fikir olur belki
Bakayım canım çok teşekkürler:)Bende ilkim_bebe saufasini takip ediyorum. Orada da cok güzel şeyler var bayılıyorum tavsiye ederim
O kadar miiKız elimde bardak patladı yanmasını geç her yeri kesildi en son öyle vuruldumama lanet bir aşı kol kalkmıyo kütük gibi oluyo iğne sıkıntı değilde
2 gün çekicez canım yapıcak bişey yokO kadar mii
Mecbur vurulacagız
Acıması kuruluk kaynaklı olabilir canım rahim yukarda olduğu için çok baskı olmaması gerek.Kızlar cok afedersiniz ama bi sorunum var
İlişki esnasında vajinal acı ve agrı hissetmeye basladım öncesinde hiç yoktu gebelik ilerledikce bu normalmi ?
İnşallah canım bana bununla ilgili bi ilaç vermedi uyarılarda bulundu dediğin gibi.İnşallah sıkıntı olmaz zamanla yukarı çıkar.Benimkine asada progestan kullanıyorum 22.haftaya bebek büyüdükçe çıkar dedi ağır kaldırmak birliktelik yasak kanaman olmadığı sürece sıkıntı olmaz insallah
Bana ilk kızimda gerek yok dedi doktorum nasılsa burda doğum olacak diye simdiki bebekte de yaptırmadi, aslında yaptırsam iyi olacaktı sanki ama geç kaldimKız elimde bardak patladı yanmasını geç her yeri kesildi en son öyle vuruldumama lanet bir aşı kol kalkmıyo kütük gibi oluyo iğne sıkıntı değilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?