2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bazı bebek arabaları tam yatar olmuyor 6.aydan itibaren kullanılıyor mesela alacaklar dikkat etsinler mutlaka ama bence ana kucagi/puset gerekli bişey, eğer bebek içinde huysuz olmuyorsa anne için çok rahatlık özellikle arabaya binince yoksa kucakta taşımak zor oluyor yani bana zor geliyordu

Benimkine asada progestan kullanıyorum 22.haftaya bebek büyüdükçe çıkar dedi ağır kaldırmak birliktelik yasak kanaman olmadığı sürece sıkıntı olmaz insallah

Araç yolculuklarında şart zatrn canım arabaya takılan model olması sart değil diyorum birde yatmayan bebek arabası görmedim ama öyle bişey almak mantıksız olurdu

Ahh ya. Ben 2 buçuk ay yattım da ne zorlandım. Seni düşünemiyorum. Allah sabrını veriyor demek ki
Allah sana da bebeğine de sağlık huzur versin, dert gostermesin.

Günaydın. Bende tahliller icin bugun gittim asm ye de aşı icin kararsiz kaldim. 20. Hafta dedikleri icin 20+1 den sonra mi 19+1den sonra mi gidilmeli? Bugun aşı yaptirmadim kaçtım:)

Beni 20+5 de çağırdı tetanoz icin
Kızımda ne zaman olmuştum hatırlamıyorum

Bende 18 haftamda gittim beni niye aramadılar aşı için diye hemşire 20 haftada arayacaktım ondan aramadım dedi
. Ama gelmişken yapalım dedi yapabiliriz deyince oldum tetenoz o gün 20 haftada arıyorlarmış yani... tek sıkıntı aşı yeri çok ağrıyor...

İnşallah canım inşallah :) bende h&mden biseyler baktım online,hatta bir süre sonra indirime girince kışlık biseyler de almayi düşünüyorum hazır olsun :)
Bende bakayım oraya burda mağazası da var ama çocuk giyim var mı bilmiyorum canım. Kışlıklar için aynı şeyi düşünüyorum. Şubat sonu Mart başı indirim zamanı alacağım bir şeyler sonra çok pahalı olur

Ben kraft travel sistem almıştım evet ağırdı ama memnun kaldım. Özellikle ilk aylarda bebeği uyandırmadan arabaya indirip bindirmek çok rahat. Tabi kilosu artınca pek mümkün olmuyor. Yaşına yakına kadar da araba koltuğu almadım işimi gördü. Misafirliğe gittiğimde de ana kucağı işime yaradı, onun içinde uyuttum filan. Beşik olarak 60-120 sallanan ahşap beşik almıştım. Ayaklandıktan sonra tırmanmaya başlıyor uzun süreli kullanamıyorsunuz. Bir de hantal oluyor. Yanını çıkarımca da düşüyor. Yan kenarlık koymak lazım

Bende aradım bugün daha öncekinin üstünden 3 yıl geçti gerek varmı ne zaman diye Perşembe günü çağırdı Tek doz olacakmışim 19+1 olmuş oluyorum o zaman

Amin canim benim cok zor yasayan bilir

Kızlar instagramda babycapa Var fiyatları da uygun ve güzel şeyler var. İnternet siteleri de var Online alışveriş için bazı şehirlerde mağazaları da varmış. Bir bakın fikir olur belki

Kızlar instagramda babycapa Var fiyatları da uygun ve güzel şeyler var. İnternet siteleri de var Online alışveriş için bazı şehirlerde mağazaları da varmış. Bir bakın fikir olur belki
Bende ilkim_bebe saufasini takip ediyorum. Orada da cok güzel şeyler var bayılıyorum tavsiye ederim

Kızlar cok afedersiniz ama bi sorunum var
İlişki esnasında vajinal acı ve agrı hissetmeye basladım öncesinde hiç yoktu gebelik ilerledikce bu normalmi ?

Benimkine asada progestan kullanıyorum 22.haftaya bebek büyüdükçe çıkar dedi ağır kaldırmak birliktelik yasak kanaman olmadığı sürece sıkıntı olmaz insallah
İnşallah canım bana bununla ilgili bi ilaç vermedi uyarılarda bulundu dediğin gibi.İnşallah sıkıntı olmaz zamanla yukarı çıkar.

Kız elimde bardak patladı yanmasını geç her yeri kesildi en son öyle vuruldum ama lanet bir aşı kol kalkmıyo kütük gibi oluyo iğne sıkıntı değilde
Bana ilk kızimda gerek yok dedi doktorum nasılsa burda doğum olacak diye simdiki bebekte de yaptırmadi, aslında yaptırsam iyi olacaktı sanki ama geç kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…