2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben kafama yeni bir konu taktım

Göbek kordunu ve kordon kanı saklama araştırmaya başladım yaklaşık 4000 tl ödüyosunuz ve yıllık 100 Euro ödemesi var.

Siz araştırdınız mı baktınız mı ne düşünüyosunuz ?

Canım ben de araştırdim ama benim ki saklamak değil bağışlamak üzerine bir araştırmaydı. Ankara da 2 3 hastane bu konuda yardimci oluyor. 7. aya girdiğimde irtibat kurup gerekli tetkikleri yaptıracağız.

Canım ben de araştırdim ama benim ki saklamak değil bağışlamak üzerine bir araştırmaydı. Ankara da 2 3 hastane bu konuda yardimci oluyor. 7. aya girdiğimde irtibat kurup gerekli tetkikleri yaptıracağız.

acaba süreç nasıl bağışta yapabilirim özelde doğum olucak ben bunun başvurusunu nereye yapabilirim

Kordon saklama nin amaci ne ki yada bagislamanin yani ne işe yariyor ilk defa duyuyorum

Kordon saklama nin amaci ne ki yada bagislamanin yani ne işe yariyor ilk defa duyuyorum

bebeğin kordonu ve kordon kanı doğumdan sonra alınıp donduruluyor ilerde Allah korusun olası bi hastalıkta Aile bireylerinin birinde doğabilcek kanser türlerini geçirebilcek iyileştirecek kök hücreler içinde mevcut canım amacı bu

Selamlar kızlar dün ben de başladım avmde bebek arabası bakmaya. Civildeki görevli “casual vista” modelinden bahsetti. Travel ama katlanınca baston kadar yer kaplıyor. İncecik oldu. Puseti de var. Ve tamamen yatıyor. İster sadece puset ister direkt üzerine takılabiliyor. Nette yorumlarına baktım çoğunluk olumlu. Sanırım bu tarz bişey alacağım. Kullanan bilen var mı acaba?

dimi hep yurtdışındaki klinikler hastaneler çıkıyo acaba ben mi bulamadım dedim

Saklamak için butce lazim belki on yillarca her ay o parayi odeyebilmeyi goze almak gerekiyor

Bağışlamak çok çok mantıklı keşke dünyada yaygınlaşsa bu bankalar

Yazık belki dünyanın bir ucunda hastalıkla boğuşan bir insanı kurtaracak kök hücre bizim bebeklerimizin kordonunda. Ama çöpe gidiyor

Yahu kızlar 4. Ay bitti neredeyse hala cinsiyet öğrenemedik bugün hususi ona gittim ama yok .. Gene ayni önce kız dedi sonra yok yok kesin erkek dedi . E kesin erkekti niye kız tahmin ediyorsun . E kizsa niye erkek oluyor . Hala muallak .. Ayrıntılı ya kaldık . Önceki dr şak diye erkek dedi öyle de oldu ama bu bi turlu belli olamadı

Travelleri kaç yaşa kadar kullanabiliyoruz
Resmi var mı

Kızlar bebeğiniz tatlı yeyince haraket ediyor mu? :)
Ediyor canım :)

Tesadüf mü bilmiyorum ama
eşime çok fazla tepki veriyor. Eşim dokundukça konuştukca hiç durmuyor maşallah :) babacı olucak sanırım

Bazen kızıyorum baban gelince uyu diyorum ama hiç dinlemiyor:)

İşte bende o maliyete bakmadan yaptırsam mı diyorum canım biraz daha araştırmam lazım genelik ücreti 600 tl diyelim bi kerede 4000 tl veriyosun

Sanmıyorum canım çünkü herhangi bi baskı yok aşağıya hatta en rahat zamanları dedikleri bu yüzdenmiş rahim yukarda olduğu için.
Mesela enfeksiyon yada mantar varsa oda yapıyo
İkiside yok canım.doktora danışsam iyi olacak yaşayan yok sanırım tesekkürler

15. haftadasın sanırım şuan şu 2 hafta içinde netleşir canım 16yı bitirmek gerekiyor bazen bebek pozisyonu bazen kordon şaşırtıyor bence sen 2 hafta daha bekle öyle git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…